Amin canım zor olmaz mı hiç, daha 2 buçuk ay oldu sanki yıllar yaşadık, çok ağladığım günlerim oldu, çok sıkıntı sığdırdım alt üstü 2 buçuk aya, geri kalan koskoca bir yıl nasıl geçecek diye dertleniyorum çoğu zaman... sizler gidin de bizler de göreceğiz o günleri Allahım gösterecek...
Kesinlikle
Karadeniz de hırçın ya ona çekmişler bak biz Akdenizliyiz, sıcak insanlarız, şöyle rahat falan
Yazıyor mesajlarda arada.Yüzüme bakıp demesi gibi olmasa da
bu sana cnm
ah sevdali uşak olsam
belune kuşak olsam
okşarken yanağuni
gülden yumuşak olsam
efulim...
sözde sevgilin söylüyor sana :) bu kıtayı çok severim :)
benimkide bana rizenin çayı meshur diye cay güzelim der aradan eser
Şaka maka ben Akdenizliyim, Karadenizle hiç alakam yok ama nedense bayılıyorum Karadenize, herşeyiyle, insanları, müzikleri, doğası, o ruh var yani, nereden geldiyse... Çok tatlı insanlarnız var, çok şanslısınız...
Canım benim geçmiş zaman kipi kullanma sakın, sevdiğin hala seni o kelimeyle çağırıyordur emin ol, uzak olmanız bunu değiştirmez...
ahhh bende bi akdenizli adama asıgım
karadenizli ve akdenizli ikisi bir arada
Zizil parmaklım diyoo,hamsim diyo,memleket gözlüm diyo,ferigim diyoo..Kadıınııım diyo..Ben de seni gidi çakma volkan konak seniii,diyorummm.Ne yapayım,bizim oranın adamı aynı bizim lafları şarkı yapayii diyoo
Zıt kutuplar her zaman bir birini çeker canım... Benimki de accık ucundan da olsa Karadenizli sayılır, Çorum
Siz akdenizlilerde pek şekersiniz seviyorum sizi
Teşekkür ederim efenim
Zizil parmaklım diyoo,hamsim diyo,memleket gözlüm diyo,ferigim diyoo..Kadıınııım diyo..Ben de seni gidi çakma volkan konak seniii,diyorummm.Ne yapayım,bizim oranın adamı aynı bizim lafları şarkı yapayii diyoo
Bnde hastayim bir onun konserine birde candan ercetine gtmk cok istiyorm. Myzt simar hakkn tatlim her seyleri bir bsska. Kadikoyde sokakta horon oynuyorlardi durdm izledim abim olmasa dalacaktim aralarina blmiydm oyunu ama ogrenirdim nlck. Kanim cekiyo bide sozlu soyleyp oynamiyolarmi hastayim hastaaa. Tuba buyukustunn oynadigi film vardi unuttm adini orada harikaydi ya onlarn nesesini gordukce haytn var oldugunu anliyrm ymn ederm. Gel horona horona vur iceri iceri
ben o volkan konak a hastayım
ayrıca karadeniz insanını ben de çok severim
bir başkadır onlar
Yerim ben sizi ya ne güzel şeyler söylüyorsunuz karadeniz insanına
Şımardım he
Bnde hastayim bir onun konserine birde candan ercetine gtmk cok istiyorm. Myzt simar hakkn tatlim her seyleri bir bsska. Kadikoyde sokakta horon oynuyorlardi durdm izledim abim olmasa dalacaktim aralarina blmiydm oyunu ama ogrenirdim nlck. Kanim cekiyo bide sozlu soyleyp oynamiyolarmi hastayim hastaaa. Tuba buyukustunn oynadigi film vardi unuttm adini orada harikaydi ya onlarn nesesini gordukce haytn var oldugunu anliyrm ymn ederm. Gel horona horona vur iceri iceri
Ahhhh ahhh özledim ya
bu gece de hepimiz birden nasıl duygusala bağladık kızlar yaaaaa
özledim
Ama ama aşk olsun yani...
Bir Akdeniz Karadeniz insanıdır gidiyor..
Ben tek Ege'li kaldım diye mi yani şimdiiiii
Ege'min insanı da bir başkadır ya!
Hiç Ege'li yok mu yahu?
H_İ_S katıl bana Ege li sayılırsın bir yanın da...
şafak=395 karanlık elbet aydınlanacak
Ama ama aşk olsun yani...
Bir Akdeniz Karadeniz insanıdır gidiyor..
Ben tek Ege'li kaldım diye mi yani şimdiiiii
Ege'min insanı da bir başkadır ya!
Hiç Ege'li yok mu yahu?
H_İ_S katıl bana Ege li sayılırsın bir yanın da...
Ahhh Egeli Özgem biliyorsun sevdiğicem egeli oldu 14 aycık
Her taraftan var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?