Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahhh bende bi akdenizli adama asıgım
karadenizli ve akdenizli ikisi bir arada

Zizil parmaklım diyoo,hamsim diyo,memleket gözlüm diyo,ferigim diyoo..Kadıınııım diyo..Ben de seni gidi çakma volkan konak seniii,diyorummm.Ne yapayım,bizim oranın adamı aynı bizim lafları şarkı yapayii diyoo

Siz akdenizlilerde pek şekersiniz seviyorum sizi

Teşekkür ederim efenim

Son düzenleme:

Ahhhh ahhh özledim ya

Zıt kutuplar her zaman bir birini çeker canım... Benimki de accık ucundan da olsa Karadenizli sayılır, Çorum

Doğru diyorsun tatlım :)
Allah mutlu etsin bizleri ya :116:

Siz akdenizlilerde pek şekersiniz seviyorum sizi

Teşekkür ederim efenim

Teşekkür ederiz efenim... Sizin kadar olmasak da öyleyizdir azıcık

Çok şekersiniz yaaa Allahım gece gece güldüm Çakma Volkan Konak haa

Bu arada adım Yasemin canım
Sorma ya askerimle bir gün Kadıköydeyiz bunlar oynuyor ben yerimde duramıyorum benimkide sıkıca tutmus bak sakın oran buran oynamasın diyor
Duramıyorum valla nişanımı merak ediyorum nasıl olacak horonlar kemenceler Benimkinede öğretiyorum kıyamam ya yerim onun ayaklarını ritme uyamıyor şaşkınım
Yüreğine Sor filmini diyorsun canım harika bir filmdi bol bol aglamıstım

ben o volkan konak a hastayım

ayrıca karadeniz insanını ben de çok severim
bir başkadır onlar

Yerim ben sizi ya ne güzel şeyler söylüyorsunuz karadeniz insanına
Şımardım he

Bnde hastayim bir onun konserine birde candan ercetine gtmk cok istiyorm. Myzt simar hakkn tatlim her seyleri bir bsska. Kadikoyde sokakta horon oynuyorlardi durdm izledim abim olmasa dalacaktim aralarina blmiydm oyunu ama ogrenirdim nlck. Kanim cekiyo bide sozlu soyleyp oynamiyolarmi hastayim hastaaa. Tuba buyukustunn oynadigi film vardi unuttm adini orada harikaydi ya onlarn nesesini gordukce haytn var oldugunu anliyrm ymn ederm. Gel horona horona vur iceri iceri

Sevgilimle arkadasları da taksim de horana başladılar..Videosu var,coşmuşlar tam.Kemenceye dayanamıyorlar..Riv riv riv rivvv

Ama ama aşk olsun yani...
Bir Akdeniz Karadeniz insanıdır gidiyor..
Ben tek Ege'li kaldım diye mi yani şimdiiiii
Ege'min insanı da bir başkadır ya!
Hiç Ege'li yok mu yahu?
H_İ_S katıl bana Ege li sayılırsın bir yanın da...

Ahhhh ahhh özledim ya

bu gece de hepimiz birden nasıl duygusala bağladık kızlar yaaaaa

özledim

Bu gece ben de öyleyim kızlar yaa ne yapacağız biz böyle... Şarkıları dinleyip dinleyip canımdan can koparıyorum....

[video=youtube;MMUVUCbO264]http://www.youtube.com/watch?v=MMUVUCbO264[/video]

Ahhh Egeli Özgem biliyorsun sevdiğicem egeli oldu 14 aycık
Her taraftan var bende

Canım yaaaa ben Ege yi de Akdenizden sayıyorum yaaa, Batı yaa Ege ve Akdeniz kanı dolanıyor damarlarımda nasıl ayırt edebilirim ki... Egenin insanları zaten sıcaktan öte yaa sıcacık insanlar, pamuk gibi annemden teyzemden biliyorum yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…