Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kacıyorum kızlar askerim arıyor görüşmek üzere

Hehh o film iste bncede superdi yaceminnnnn unuttm sanma adini bnde tuluma hastayim cok istiyorum calsn dugunumde ahh cok hevesim vr. Varya 3 ayaksiz dugun dugun deguldir bna gre sikilirim zatn

[video=youtube;Jh6wlXatHxw]http://www.youtube.com/watch?v=Jh6wlXatHxw[/video]

Ahhh kalbim acıyor dinlerken

Evet öyle de bakabiliriz aynı sulardayız..
Gerçekten öyle ya Ege insanı ben çok fazla şehir yer gezmeden bu genellemeyi nasıl yapıyorlar diyordum ama gittim gezdim gördüm gerçekten de sıcak kanlı insanlarız.Yolda yürürken hiç tanımadığın insanla gülümseyerek selamlaşmaya yada ne bileyim göz göze gelince tebessüm etmeye ben İzmir ve çevresinden başka yerde rastlayamadım.

Memleketimin her yeri guzel insanlarida oyle. Bkma ole dedigkmize cnm bnm Ama depuk gecende horon tepecagum

Memleketimin her yeri guzel insanlarida oyle. Bkma ole dedigkmize cnm bnm Ama depuk gecende horon tepecagum

Tep canım benim Yasemin'de keyifle eşlik eder sana.
Yasemin ile konuşuyoruz msnde de çoğu zaman o karadeniz düğünlerinden bahsetmişti bana çok ama ben hiç katılmadım o yüzden merakım da var..Belki bir arkadaşımızın düğününe denk geliriz de keyifle izleriz.

Kesinlikle doğru tespit canım... İlk defa Ankaraya geldiğimde çok şaşırmıştım, insanlar çok kaba gelmişti... Daha da alışmış değilimdir yani....

Benim askerimde arasin yaaaaaa doyamadim konusmalara. Oruc tutuyo bide dgru duzgn yemk yememis cnimi sikiyo cok

Kesinlikle doğru tespit canım... İlk defa Ankaraya geldiğimde çok şaşırmıştım, insanlar çok kaba gelmişti... Daha da alışmış değilimdir yani....

Bana da bir kaç yerde çok fazla öyle geldiler..İstanbul'da dahi öyle.

Benim askerimde arasin yaaaaaa doyamadim konusmalara. Oruc tutuyo bide dgru duzgn yemk yememis cnimi sikiyo cok

Ah canım oruç tutuyorlar mı orada zaten pek iyi beslenemiyorlar daha da güçsüz kalmıyorlar mı allah kabul etsin ama askeriyede zor ya..

TEperiz hem ne teperiz essek halt eder yanimizda zevk alaciga ve bitmesn diyecegine eminim :) bn cikayim kizlar artik iyi gcler

TEperiz hem ne teperiz essek halt eder yanimizda zevk alaciga ve bitmesn diyecegine eminim :) bn cikayim kizlar artik iyi gcler

Çok hoşsun..
Eminim öyledir bir kaç video izlemiştim gerçekten çok keyifli ama ben yapamam normal oynamayı bile beceremiyorum.
İyi geceler tatlım.

Çok hoşsun..
Eminim öyledir bir kaç video izlemiştim gerçekten çok keyifli ama ben yapamam normal oynamayı bile beceremiyorum.
İyi geceler tatlım.

Yaparsın canım yaa ne var ki, ben çok seviyorum horon tepmeyi, hele ki kızların horonu çok keyifli....

Aminn ozgecim ins. İsi cok agar degil die tutmk istedi aslinda zor cok zor ama deniyor. Yemkleri begenmiyor yemiyor sahurada kalkmamis dusck elden ayakran tua diyorm ya da ye. Mubareklerde sahurda k fasulye sogn vrrmisler insaf

Aminn ozgecim ins. İsi cok agar degil die tutmk istedi aslinda zor cok zor ama deniyor. Yemkleri begenmiyor yemiyor sahurada kalkmamis dusck elden ayakran tua diyorm ya da ye. Mubareklerde sahurda k fasulye sogn vrrmisler insaf

Ah bilmez miyim benim askerim neredeyse yarı kiloya inecekti askeriyede..Neyse ki subaylara çıkan yemeklerden yiyor o da parasıyla işye öyle toparlandı biraz.5 ayda çok fazla kilo verdi acemilikte tanıyamamıştım.
Sıcak da su kaybı olacak iyice iyi beslenmesi lazım ki orada dirençli olsun zaten yemekler çok besleyici olmuyor...

Niye tutuyor canım?Benim tanıdıgım askere gidenlerin hicbiri tutmadı.Sevgilim de tutmuyo.

TAtlim denyor iste gicten dusene kadar devm edeck herhalde ya yse tam dicm bide yemiyor. Dedim tutma ozmn bklim napck. Valla yedi ymk zehir oluyo o yemeuince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…