Bu arada adım Yasemin canım
Sorma ya askerimle bir gün Kadıköydeyiz bunlar oynuyor ben yerimde duramıyorum benimkide sıkıca tutmus bak sakın oran buran oynamasın diyor
Duramıyorum valla nişanımı merak ediyorum nasıl olacak horonlar kemencelerBenimkinede öğretiyorum kıyamam ya yerim onun ayaklarını ritme uyamıyor şaşkınım
Yüreğine Sor filmini diyorsun canım harika bir filmdi bol bol aglamıstım
Canım yaaaa ben Ege yi de Akdenizden sayıyorum yaaa, Batı yaaEge ve Akdeniz kanı dolanıyor damarlarımda nasıl ayırt edebilirim ki... Egenin insanları zaten sıcaktan öte yaa sıcacık insanlar, pamuk gibi annemden teyzemden biliyorum yani
Ama ama aşk olsun yani...
Bir Akdeniz Karadeniz insanıdır gidiyor..
Ben tek Ege'li kaldım diye mi yani şimdiiiii
Ege'min insanı da bir başkadır ya!
Hiç Ege'li yok mu yahu?
H_İ_S katıl bana Ege li sayılırsın bir yanın da...
Memleketimin her yeri guzel insanlarida oyle. Bkma ole dedigkmize cnm bnm Ama depuk gecende horon tepecagum
Evet öyle de bakabiliriz aynı sulardayız..
Gerçekten öyle ya Ege insanı ben çok fazla şehir yer gezmeden bu genellemeyi nasıl yapıyorlar diyordum ama gittim gezdim gördüm gerçekten de sıcak kanlı insanlarız.Yolda yürürken hiç tanımadığın insanla gülümseyerek selamlaşmaya yada ne bileyim göz göze gelince tebessüm etmeye ben İzmir ve çevresinden başka yerde rastlayamadım.
Benim askerimde arasin yaaaaaa doyamadim konusmalara. Oruc tutuyo bide dgru duzgn yemk yememis cnimi sikiyo cok
Kesinlikle doğru tespit canım... İlk defa Ankaraya geldiğimde çok şaşırmıştım, insanlar çok kaba gelmişti... Daha da alışmış değilimdir yani....
Benim askerimde arasin yaaaaaa doyamadim konusmalara. Oruc tutuyo bide dgru duzgn yemk yememis cnimi sikiyo cok
Tep canım benim Yasemin'de keyifle eşlik eder sana.
Yasemin ile konuşuyoruz msnde de çoğu zaman o karadeniz düğünlerinden bahsetmişti bana çok ama ben hiç katılmadım o yüzden merakım da var..Belki bir arkadaşımızın düğününe denk geliriz de keyifle izleriz.
Niye tutuyor canım?Benim tanıdıgım askere gidenlerin hicbiri tutmadı.Sevgilim de tutmuyo.
TEperiz hem ne teperiz essek halt eder yanimizdazevk alaciga ve bitmesn diyecegine eminim :) bn cikayim kizlar artik iyi gcler
İyi geceler canım,Allah rahatlık versin..TEperiz hem ne teperiz essek halt eder yanimizdazevk alaciga ve bitmesn diyecegine eminim :) bn cikayim kizlar artik iyi gcler
iyi geceler kızlar tickerımı bi göreyim dedim
Çok hoşsun..
Eminim öyledir bir kaç video izlemiştim gerçekten çok keyifli ama ben yapamam normal oynamayı bile beceremiyorum.
İyi geceler tatlım.
Aminn ozgecim ins. İsi cok agar degil die tutmk istedi aslinda zor cok zor ama deniyor. Yemkleri begenmiyor yemiyor sahurada kalkmamis dusck elden ayakran tua diyorm ya da ye. Mubareklerde sahurda k fasulye sogn vrrmisler insafBana da bir kaç yerde çok fazla öyle geldiler..İstanbul'da dahi öyle.
Ah canım oruç tutuyorlar mı orada zaten pek iyi beslenemiyorlar daha da güçsüz kalmıyorlar mı allah kabul etsin ama askeriyede zor ya..
Aminn ozgecim ins. İsi cok agar degil die tutmk istedi aslinda zor cok zor ama deniyor. Yemkleri begenmiyor yemiyor sahurada kalkmamis dusck elden ayakran tua diyorm ya da ye. Mubareklerde sahurda k fasulye sogn vrrmisler insaf
Niye tutuyor canım?Benim tanıdıgım askere gidenlerin hicbiri tutmadı.Sevgilim de tutmuyo.
İyi geceler canım,Allah rahatlık versin..
İyi geceler ceydaaaa,maşallah azcık kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?