Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gıcık aldık tüm evlilerden
..
dermişim

biz sadece iç geciyoruz canım keske o nikah bizde de olsaydı diyoruz sadece öpmek için yaniiiii demi yasminnnnnn

Aynen öyle ablacım ya bende hep derim evlilik daha zor diyee evlenildiğinde gidilmesi daha da zor olur diye o yüzden bizim tam yerinde oldu hem yaşında gitti hemde evlenmeden falan daha iyi oldu böyle.

bu gece tıckerımda 6 months u görcem şükür yarabbbiiii

ama yanında da 4 weeks var ben de bunu anlamadım gitti

4 hafta bir ay ne diye 6 ay yazıyor yine 7 aya tekabül eder

kızlar çok kötüyüm bugün.Ne olduğunu bende anlamadım.Sabah kalktığımdan beri başım dönüyor midem bulanıyor.Nerdeyse iftarda sofraya düşüyordum.Gözlerim karardı kulaklarım duymadı.Hemen oturdum sandalyeye.
Eşime anlattım keşke anlatmasaydım aklı kaldı hemen yarın gelicem diyor.Hastaneye gideceğime söz verdim umarım beni dinler gelmez.Sahurda az yemiş olmama bağladım ben ama İftarda biraz yedim geçmesi lazımdı hala geçmedi ayağa kalktığım gibi gözlerim kararıyo.
Bu durumla karşılaşan var mı?Annem gibi hamile olabilir misin konularına girmeyin eşim gittikten sonra 2 defa regl oldum zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum kızlarr

Canım benim ramazandan olabilir, sen bir an evvel eşine söz verdiğin gibi acile git canım, iğne yaparlar ya da serum takarlar iyileşirsin, benim de bir arkadaşım dün senin rahatsızlandığın gibi olmuş, acile gitmiş, iki tane iğne vurmuşlar geçmiş... Açlık yapmıştır kuşum sen ihmal etme kendini emi?... Eşin de üzülmesin bak aklı sen de kalmış, ona da yazık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…