Evlilere karşı bir cephe oluştu da benim mi haberim yok
öperim
öperim
öperim
bida öperim
..
doyamam
gıcık aldık tüm evlilerden
..
dermişim
biz sadece iç geciyoruz canım keske o nikah bizde de olsaydı diyoruz sadece öpmek için yaniiiii demi yasminnnnnn
Evli olmanın zaten artısı çok, ama şimdiki aklım olsaydı nişanlıyken ya da sevgiliyken askere gönderirdim, şu an hayatın bütün yükünü tek başıma yükleniyorum maddi yönden manevi yönden daha kötüyüm ve ona çok ihtiyacım var, sadece sevgi yönünden değil, evin erkeği olarak ona çok ihtiyacım var....
kolasız asla canım
tabiki içerim buzlu buzlu şöyle bol asitli ohhhhhhhhhhh
yarasın
tabi canım sadece öperim hatta yanağından başkaa hiiiççç
bitekk ben mi razı değilim yaaa
ya şaka maka cidden gözlerim onu görsün yeter dokunmaya öpmeye gerek yok yanımda biliyim sadece ahhh ahhh
Ahhh Ahhh daha çooo...kk varr yaa evlenmemizee nasıl daynıcaz bilmiyorummm
Kız deme deme canım çekiyorrr yaaa
Ahhh Ahhh daha çooo...kk varr yaa evlenmemizee nasıl daynıcaz bilmiyorummm
bu gece tıckerımda 6 months u görcem şükür yarabbbiiii
ama yanında da 4 weeks var ben de bunu anlamadım gitti
4 hafta bir ay ne diye 6 ay yazıyor yine 7 aya tekabül eder
cidden banada anlatıverin şu olayı
kızlar ben çıkıyorum askerim arıcak şimdii sonra yine gelirimm öpiyem siziii
kızlar çok kötüyüm bugün.Ne olduğunu bende anlamadım.Sabah kalktığımdan beri başım dönüyor midem bulanıyor.Nerdeyse iftarda sofraya düşüyordum.Gözlerim karardı kulaklarım duymadı.Hemen oturdum sandalyeye.
Eşime anlattım keşke anlatmasaydım aklı kaldı hemen yarın gelicem diyor.Hastaneye gideceğime söz verdim umarım beni dinler gelmez.Sahurda az yemiş olmama bağladım ben ama İftarda biraz yedim geçmesi lazımdı hala geçmedi ayağa kalktığım gibi gözlerim kararıyo.
Bu durumla karşılaşan var mı?Annem gibi hamile olabilir misin konularına girmeyin eşim gittikten sonra 2 defa regl oldum zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?