kızlar çok kötüyüm bugün.Ne olduğunu bende anlamadım.Sabah kalktığımdan beri başım dönüyor midem bulanıyor.Nerdeyse iftarda sofraya düşüyordum.Gözlerim karardı kulaklarım duymadı.Hemen oturdum sandalyeye.
Eşime anlattım keşke anlatmasaydım aklı kaldı hemen yarın gelicem diyor.Hastaneye gideceğime söz verdim umarım beni dinler gelmez.Sahurda az yemiş olmama bağladım ben ama İftarda biraz yedim geçmesi lazımdı hala geçmedi ayağa kalktığım gibi gözlerim kararıyo.
Bu durumla karşılaşan var mı?Annem gibi hamile olabilir misin konularına girmeyin eşim gittikten sonra 2 defa regl oldum zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum kızlarr
kızlar çok kötüyüm bugün.Ne olduğunu bende anlamadım.Sabah kalktığımdan beri başım dönüyor midem bulanıyor.Nerdeyse iftarda sofraya düşüyordum.Gözlerim karardı kulaklarım duymadı.Hemen oturdum sandalyeye.
Eşime anlattım keşke anlatmasaydım aklı kaldı hemen yarın gelicem diyor.Hastaneye gideceğime söz verdim umarım beni dinler gelmez.Sahurda az yemiş olmama bağladım ben ama İftarda biraz yedim geçmesi lazımdı hala geçmedi ayağa kalktığım gibi gözlerim kararıyo.
Bu durumla karşılaşan var mı?Annem gibi hamile olabilir misin konularına girmeyin eşim gittikten sonra 2 defa regl oldum zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum kızlarr
Şafak 17 Çanakkale
Bu gece tenha buralar...:44:
Bende sıkıntıdan müdavimi oldum sabahlar olmuyor.
evet bugün niyeyse kimse yokk bnde şaşırdım oruç vurmuş sanırsam miilleti :18::18::18:
Bilmiyorum ki...
Bende bu aralar uykusuzluk sorunu yaşıyorum ramazan da bahanem oldu sahura kadar yatmıyorum sonra uyuyorum.
....::: ANKARA'YA SELAM OLSUN :::....
Inşallah 402 ....
Bu gece tenha buralar...:44:
Bende sıkıntıdan müdavimi oldum sabahlar olmuyor.
Bilmiyorum ki...
Bende bu aralar uykusuzluk sorunu yaşıyorum ramazan da bahanem oldu sahura kadar yatmıyorum sonra uyuyorum.
valla bana çok yok
şubatta gelecek hooopppp nişan
sonra 6 yedi aya düğün inşallahhh allah nasip etsin bizede yaaaa:123:
hadi doldur da içelim yavruu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?