askerim boş durmamış yine birşeyler yapmış :)Eki Görüntüle 470166
abowwwwne ka mikemmel olmuşşş çok beğendimmm
Şafak:397!
Söyleyin sevgilim nerde?
Siverek sokakları!
Çare bulun bu derdime
Siverek sokakları!
Onu benden siz aldınız..
Onu benden siz çaldınız..
Simdi yalniz bıraktınız..
Siverek sokakları!
Sevdiğimi verin bana..
Siverek sokakları!
Çare bulun bu derde
SİVEREK sokakları..!
düşünsene sen bunları söylüyorsun ... En son şafak diyecek ki :
bittim gözün aydın bittim helal olsun
sıkma canını yaa bende dertleniyorum siz böyle yapınca yaa
Keşkee desee tatlımm yaa..
Arada böyle geliyolar iştee napalım öyle böylee yuvarlanıp gidicez
Valla bana da geliyor da çaktırmıyorum... ne kadar kafaya takarsam o kadar duruyor zaman...
Aynen öyle canım Allahtan çalışıyorumda geçiyor zaman..
Sağol canım.Bugün gidicem inşallah randevu aldım.Ama hala geçmedi dünkü rahatsızlıklar.Canım benim ramazandan olabilir, sen bir an evvel eşine söz verdiğin gibi acile git canım, iğne yaparlar ya da serum takarlar iyileşirsin, benim de bir arkadaşım dün senin rahatsızlandığın gibi olmuş, acile gitmiş, iki tane iğne vurmuşlar geçmiş... Açlık yapmıştır kuşum sen ihmal etme kendini emi?... Eşin de üzülmesin bak aklı sen de kalmış, ona da yazık....
Sağol canım gidicem bugün 14.00'a aldım randevu.Allah allah ramazandan olsa gerek geçmiş olsun yesimm
Doktora gözükmende fayda varr
Canım gecmıs olsun hava sıcak bı de ustune oruc tutunca zorlamıs senı demekkı ama bencede muhakkak doktora gıt hem senın hem de esının ıcı rahatlamıs olur.. Bu arada regl oluncada hamıle kalınabiliyo biliyosun dımı kafanı karıstırmak ıstemem ama böyle bı olasılık varken oruc tutman da sakıncalı olabilir
ahh canım ah iş bile kesmiyor benio kadar boş vaktim var ki
Hadi yaa benimde canım hiç çalışmak istemiyor tatlım yaa böyle eve gidip bütün gün uyumak istiyorumm
al benden de o kadar hem oruçtan hem hasretten hem sıcaktan
komutan diyormuş ki senin tuğbaya da askerlik kağıdı yollayıp buraya mı aldırsak , gölgesi hep burada baksana diye
deli bu çocuk yeaa
Aynen canımda ben yedim 1 hafta malesef tutamıyorum dünden beri..
askerim boş durmamış yine birşeyler yapmış :)Eki Görüntüle 470166
Kıyamam benimki gene ben istediğim halde beni kabul etmiyr orayao kadar erkeğin içinde ne işin var diyor kıskançlık benim başıma belaa yaaaaaa Kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor ben yokken onlar var yanında onlarla benden daha çok görüşüyorsun gibi konuşmalar geçiyor aramızda
Ama senin o yazıya bittim helal olsunÇok beğendim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?