geçmiş olsun tertom
doktora gitmelisin hemen bide biraz ara ver istersen oruca bünyen kaldırmıyor olabilir tatlım dikkat et kendine
allah acil şifa versin hemencik iyi ol canım
Sağol tertocum.
Hazırlanıp çıkıcam zaten hastaneye gidiyorum.
olcam olcam şafağı bitirmeden ölmeye niyetim yook
niye nişan istemiyosun canım?Bende 14 yaşımdan beri beekliyorum ama 1 yıldır nişanlıyız
kız öyle deme ebru neredeyse 10 yıl oldu bekliyorum ben onu
15 yasımdan beri
daha basmayalım mı nikahı
bana kalsa nişan da istemem gerek yok
da işte elalem laf eder diyor annem olmaz
:123:
tabi canım bakma kısa süreli oluşumuzaaileler hatta sülaleler biliyor
zaten birbirimizi tanıyoruz ee aşığız da ödememiz gereken tek bedel askerlik
ben internet cafeye gittim bi dee ayyy bu adamı ben şimdi süründürmez miyim... tuz biber olsun ya kavga edelim azcık diiimii
Sağol tertocum.
Hazırlanıp çıkıcam zaten hastaneye gidiyorum.
olcam olcam şafağı bitirmeden ölmeye niyetim yook
kızlar çok kötüyüm bugün.Ne olduğunu bende anlamadım.Sabah kalktığımdan beri başım dönüyor midem bulanıyor.Nerdeyse iftarda sofraya düşüyordum.Gözlerim karardı kulaklarım duymadı.Hemen oturdum sandalyeye.
Eşime anlattım keşke anlatmasaydım aklı kaldı hemen yarın gelicem diyor.Hastaneye gideceğime söz verdim umarım beni dinler gelmez.Sahurda az yemiş olmama bağladım ben ama İftarda biraz yedim geçmesi lazımdı hala geçmedi ayağa kalktığım gibi gözlerim kararıyo.
Bu durumla karşılaşan var mı?Annem gibi hamile olabilir misin konularına girmeyin eşim gittikten sonra 2 defa regl oldum zaten.
Yardımlarınızı bekliyorum kızlarr
Günaydın kızlarr bende geldim :) Nasılsınız??
Bugün içimde garip bir his var çok özledim ben askerimi yaCumartesi günü uğurladım usta birliğine hala aramadı ktm'yede katılacaktı
Şafak 395
Yok tatlım haklısın valla yaşınızda var basın tabiki. benimde yaşım küçük olmassa bende basardım amma daha işe giricek falan filan en az 1 senemiz daha var geldikten sonra
Hoşgeldi canım. İçini ferah tut şeytana uymaa kışş kışş de bakimmm
Onda da 30.000 Tl'miz yoktuu diyorsun yanee canımm!
En iyisi tatlım fazla uzatmaya gerek yok kaçar maçar sonra mazallah
ikimizde 24 olduk
14 15 yasından beri birlikteyiz
artık basalım yahuuu
imamını da hükümetini de
:123:
Ayhh kız yapma yazıkk ya orda zaten kötüdürr iyi olunn yaa öylee şeyler yapmayınn..
Ramazan'dan kaynaklı bence.Hem sıcak hem açlık susuzluk.Kan şekerin düşmüştür.
Ben de şu saatlerde iyiyim ama saat 3ten sonra baş agrısı tutuyo.Gözümün önü kararıyo.Vücut dirençsiz kalıyor demekki.
Doktora görün,belki tutma falan der:26:
Hoşbuldum canımBir sesini duysaydım keşke
İnşallah duyarsın tatlım KTM'de olduğu için arıyamıyordur. ama birliğine bir teslim olsun bide alt devrelik bitsin o zaman bol bol duyarsın inşallah..
Heyy Maşşallahh Heyy yıllanmışş şarap gibi olmuşsunuz tatlım siz yaa
Sabrınada başlarım sukunetinedee diyorsun yannee
ben de öyle oluyorum canım bu yıl çok zorluyor oruc herkesi
hele 4 den sonra pilim bitiyor resmen artık bas dönmesi baslıyor ufak ufak
aç susuz kalmak kolay değil olacak o kadar da ne yapalım gücümüz yetene kadar tutacaz hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?