Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm askerim diyorki zaten bnm içime izmir doğuyor diyordu inşallah oraya gider canım ya (

aaa öyle mi dedi :) inşallah olur canım kısmet.kim derdiki aşkımın izmire gideceğini ablam orada yaşayınca 100de 1lik bi ihtimaldi ama oldu :) şans kısmet işi.hele biraz zaman ilerleyip cep telefonu kullanmaya başlasın günler hızlıca geçecek canım senin için.benimki 3 aydır telefon kullanıyor çok kolay geçiyor günler

dört gözle usta birliğine geçmesini bekliyom canım o yüzden (

usta birliğine giderkenmi götürdü cnm telefon

dört gözle usta birliğine geçmesini bekliyom canım o yüzden (

sen gene ne güzel sabırlısın.beni ilk günler görecektin.salya sümük hastalandım.ama 3 aydan sonra alışılıyor.zaten alışmakta zorundayız.gör bak geçivercek günler usta birliğini beklerken bi bakmışsın gelivermiş bitmiş askerlik

ayy inşallah ya ilk haftalar banada çok zordu ama bn alışkınım hasrete çünki 3 yıldır nişanlıyım ve bn konya o ist yaşıyordur 2 aya 3 aya bi görüştük ama askerlik bambaşka yaa

ayy inşallah ya ilk haftalar banada çok zordu ama bn alışkınım hasrete çünki 3 yıldır nişanlıyım ve bn konya o ist yaşıyordur 2 aya 3 aya bi görüştük ama askerlik bambaşka yaa

alışkınsan daha kolay tabi canım ama askerlikte baska dediğin gibi.biz 2 yıl boyunca hiç ayrılmamıştık.gidince aptala döndüm ben.bugün aşkımda diyo gelince 1 saniye ayrılmıcam yanından wc girsen kapıda beklicem diyo telefon kullanmaya başladığında sanki gene istanbuldaymış gibi hissedersin inşallah canım

inşallah canım telefon bi kullansın rahat olcak yeride rahat oldumu tamamdır (

niye usta birliğine gittikten 4 ay sonra kullandıki telefonu canım hemen kullanamazmı ya

niye usta birliğine gittikten 4 ay sonra kullandıki telefonu canım hemen kullanamazmı ya

canım biraz ortamı göreyim aramalar kaç zamanda bir yapılıyor öğreniyim ondan sonra kullanmaya başlıyım dedi.çünkü telefon yakalatmada 10 günlük askerlik uzaması cezası var.o yüzden geç kullandı.seninkide hemen gider gitmez kullanmasın canım.yeni gelenleri daha çok arıyorlar.askerlik süresi azaldıkca biraz rahat bırakıyorlar.ama mesela bazı doğuda olan askerlere telefon kullanmak serbestte oluyormuş.hangi yerler için geçerli bilmiyorum ama bazı doğu bölgelerinde serbestmiş.

evet canım doğuda tlfn serbest vede askerlikte çok rahatmış

evet canım doğuda tlfn serbest vede askerlikte çok rahatmış

bazı yerlerde öyleymiş canım bende öyle duydum.hayırlısı olsun inşallah askerin için.usta birliği belli olunca bana özelden mesaj at merak ettim neresi çıkacağını tatlım.dua edicem senin için hemşocum.

canım benim şimdi çıkmam lazım.malum sahur geldi.çoook memnun oldum tanıştığımıza.öpüyorum şekerim.hayırlı sahurlar

rüyanda askerini gör inşallah

460 26

Aşkım gel artık

Plakalara Sadece : 42 Günümüz Kaldı..

Şafak : 123

Mehtabımız : 2

..::emresra::..
:123:

Benim Anne tarafından akrabalrımızda adana da yaşıyor. Gerçekten çok sıcak insanlarr

Canım yerine göre değişiyor. bazıları hiç izin vermiyor bazıları 6 aydan sonra çıkabilirsin diyor. Genelde bu olaylarda doğudan çıkıyor yani. Bir gitsin o zaman herşey belli olur.

şafak 193 yarın ay dönümümüz kızlaar dedim askerime de moral olsun nazar boncuklu bi kutunun içine kitap , bonibon şeker ,harita ve boya kalemi, saç tokamı, resimlerimizin bulunduğu bi albümü , küçük bi melek biblosunu, uğur böcekleriyle ve nazar boncuklarıyla süsleyip bugün yollayacağım ... yarın elinde olacak iki gündür bitmeyecek gibi gelmeye başladı diyor belki umut olur ona da azcık dimii dimii

Düşüncelere bak ne güzel bende göndermek istedim ama benim herif kabul etmiyor neymiş beni askeriyedekiler görmesinmiş abi napıcam ben bu kıskançla AMA ÇAKTIRMA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR BENİ KISKANMASI

Çok güzel düşünmüşsün canım ya Çok mutlu olur valla.. Eline ulaştığında haber ver tatlım
Bu arada kargoylamı göndericeksin tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…