ona gelen hiç bi eşya kontrol edilmiyor canım görmedikleri için rahatızDüşüncelere bak ne güzel bende göndermek istedim ama benim herif kabul etmiyor neymiş beni askeriyedekiler görmesinmiş abi napıcam ben bu kıskançlaAMA ÇAKTIRMA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR BENİ KISKANMASI
Düşüncelere bak ne güzel bende göndermek istedim ama benim herif kabul etmiyor neymiş beni askeriyedekiler görmesinmiş abi napıcam ben bu kıskançlaAMA ÇAKTIRMA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR BENİ KISKANMASI
Çok güzel düşünmüşsün canım ya Çok mutlu olur valla.. Eline ulaştığında haber ver tatlım
Bu arada kargoylamı göndericeksin tatlım?
Benim Anne tarafından akrabalrımızda adana da yaşıyor. Gerçekten çok sıcak insanlarr
şanslısın o zamn benim öyle bi şansım hiç olmadı birliğin numarasını bile aratmıyorona gelen hiç bi eşya kontrol edilmiyor canım görmedikleri için rahatız
Tatlım benimkide öyleydi ya gitmeden önce yok gönderme mektup falan okuyorlar orda resim bile götürmicekti acemililktede dayanamamış heralde vesikalık fotoğrafımı götürmüş :) bende süpriz yapıp mektup yazmak isterdim ama kızarmı die bi soriyim dedim yaz aşkım dedi bide resimlerimizi çıkar bir kaç tane onlarıda gönder falan dedi. Ayy çok mutlu oldum ve bir anda içim burkuldu ya orda öyle birşey gönderdiğimizde o kadar mutlu oluyorlarki ve bekliyorlar bende başka ne yollasam falan diye düşünüyorum iştee halaa
2 1 0
giyoruz bugün
vay beeeeeee
bazen çok canımı sıktığında diyorum içimden hiç gelme orada kal emi
evet kargoyla yollayacağım canım eline ulaşcak yarın düşün
havalara uçacak valla
tenimiz bile kavruk hayatım
allahtan benimki öyle değil
kumral
valla ben anca telden foto gönderiyorum telefon rahat kullanıyor orda lafı sözüü geçer komutanı çok seviyor onu ondan o konuda rahatız
mektupp teslimm edilmişşşşşşşşş
inş ali'ye de hemen bugun verirlerrrr
Ayhh çokk sevindim tatlım hadi gözün aydınn.
İnşallah verirler canım tepkisini bende merak ediyorum paylaşırsın artık bizimler
ayyy kıskandım şimcikkk bende mi böyle hediye göndersemm napsamm :))
gönderin tabii yaneleri eksik ki
ayy bnde heves ettim bn ne koysam ki içine :44::44:
ben bulamadım bulabilseydim kırmızı havluya ay yıldız ve baş harflerimizi işleyecektim
içindekiler :
albüm ve birkaç fotoraf ( hepsini doldurmayın ,geldiğinde birlikte doldurcaz resimleri diye not bırakın )
sevdiği bi abur cubur da olabilir :) benimki bonibon seviyor diye kavanoza doldurdum :)
kitap koydum esprili bi kitap aşk falcısı diye
uğur böcekleri nazar boncukları attım içine
parfümümü sıktım :)
küçük not kağıtları kullanarak mesajlar yazdım
plakalara geçince boyayalım diye harita ve boya koydum
son olarak bi de mektup :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?