Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Düşüncelere bak ne güzel bende göndermek istedim ama benim herif kabul etmiyor neymiş beni askeriyedekiler görmesinmiş abi napıcam ben bu kıskançla AMA ÇAKTIRMA ÇOK HOŞUMA GİDİYOR BENİ KISKANMASI

Tatlım benimkide öyleydi ya gitmeden önce yok gönderme mektup falan okuyorlar orda resim bile götürmicekti acemililktede dayanamamış heralde vesikalık fotoğrafımı götürmüş :) bende süpriz yapıp mektup yazmak isterdim ama kızarmı die bi soriyim dedim yaz aşkım dedi bide resimlerimizi çıkar bir kaç tane onlarıda gönder falan dedi. Ayy çok mutlu oldum ve bir anda içim burkuldu ya orda öyle birşey gönderdiğimizde o kadar mutlu oluyorlarki ve bekliyorlar bende başka ne yollasam falan diye düşünüyorum iştee halaa

2 1 0

giyoruz bugün
vay beeeeeee

bazen çok canımı sıktığında diyorum içimden hiç gelme orada kal emi

ona gelen hiç bi eşya kontrol edilmiyor canım görmedikleri için rahatız
şanslısın o zamn benim öyle bi şansım hiç olmadı birliğin numarasını bile aratmıyor çok zorda kalırsan benim sesimi duyunca konuş diyorbaşkasıyla konuşma diyo

valla ben anca telden foto gönderiyorum telefon rahat kullanıyor orda lafı sözüü geçer komutanı çok seviyor onu ondan o konuda rahatız

2 1 0

giyoruz bugün
vay beeeeeee

bazen çok canımı sıktığında diyorum içimden hiç gelme orada kal emi

Sen öyle diyosun ben hep orda kalsın istiyorum çünkü orda naptığını biliyosun ya burda ben fazlasıyla kıskancım 5 dk geç açsın teli napıyodun Ama yokyok gelsin ben dk başı geçerim dükkanlarınn önünden görürüm onu içim rahat eder

evet kargoyla yollayacağım canım eline ulaşcak yarın düşün
havalara uçacak valla

Ne güzel canım ya :) bende mektup yollicam ama kargoylamı postaylamı yolllasam karar veremedim ibo postayla dedi heralde ondan postayla göndericem büyük bir ihtimal ama kaybolur diyede korkuyorum.
tenimiz bile kavruk hayatım
allahtan benimki öyle değil
kumral

Aynen öyle canım ya Rahmetli anneannemin kardeşi adanada yaşıyor çooook benziyorlar ikiz gibiler resmen ama sadece kardeşi kara anneme diyorum oda diyor hep dışarda oturdukları için esmerleşmiş yoksa o kadar kara değildi diyor

valla ben anca telden foto gönderiyorum telefon rahat kullanıyor orda lafı sözüü geçer komutanı çok seviyor onu ondan o konuda rahatız

Ayh canım seninkide baya bir kıskançmış anam benimkine derdim seninki daha betermişş.

Büşraaaa anladıgım kadarıylaa herseyy yolundaa gitti vee sen asker yarenii oldunnnn

Ayhh çokk sevindim tatlım hadi gözün aydınn.
İnşallah verirler canım tepkisini bende merak ediyorum paylaşırsın artık bizimler

tepkisini artık tahmn edemiyorum çnkü dün mektup konusu konulşuldu. sana mektup göndermek istiyorum gönderiym mi dedim. 8 ay btti artık göndermedin bundan sonrada gönderme dedi kırılmış biraz anlıcağın. bugün yarın belli olur tepkisi

ayy bnde heves ettim bn ne koysam ki içine :44::44:

ben bulamadım bulabilseydim kırmızı havluya ay yıldız ve baş harflerimizi işleyecektim

içindekiler :
albüm ve birkaç fotoraf ( hepsini doldurmayın ,geldiğinde birlikte doldurcaz resimleri diye not bırakın )
sevdiği bi abur cubur da olabilir :) benimki bonibon seviyor diye kavanoza doldurdum :)
kitap koydum esprili bi kitap aşk falcısı diye
uğur böcekleri nazar boncukları attım içine
parfümümü sıktım :)
küçük not kağıtları kullanarak mesajlar yazdım
plakalara geçince boyayalım diye harita ve boya koydum
son olarak bi de mektup :)

bende göndercem bi kaç şeyy yaa aslında yiyecek faalnda mı göndersek napsakk bozulurmu acaba :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…