Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy kavanoz da çok güzel oldu kızlar içine resmimizi koydum kalan boşluğa şeker tadında aşk yazdım ...içine doldurdum bonibonları
kapağı da süsledim nazar boncuğuyla yolladım gittiiii yarın elinde olcakk tepkisini merakla bekliyorum

şafak 393

mehtaba yalnız 10 gün var

aşkımın bu gün yarın usta birliği neresi olacağı belli olacak dualarım onunla

ee keşke bi resim çekip buraya yükleseydin canım görseydik iyiydi((

çok sağol tatlım dualarını eksik etme tabiki özel mesaj atarım askerimin yerini (

kızlar bu tesbihi nişanlım izne gelince yaptırıp vermeyi düşünüyorum tesbihin üzerinede bitecek bu hasret esra&ömer yazdırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce??

Selam kızlarrrrr

Merhaba Ceyda nasılsın nasıl gidiyor ?

Selam kızlarrrrr

Merhaba kızlar Nasıl geçti bakalım gününüz

Ben bugün dişimden ameliyat oldum, o yüzden biraz ağrım var, pipetle çorba içerek besleniyorum, bir hafta oruç tutamayacağım maalesef... Neyse kurtuldum yaa telafi ederiz artık....

Günüm korkunç geçti canım basımı yastıktan kaldıramadım halim yoktu orucluydum ve sıcak daha beter yaptı beni.
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin inşallah dişin :)
Sağlık olsun oruç telafi edilir

Sana da geçmiş olsun canım yaaa 2 gün boyunca hava çok sıcak o yüzden oruç da etkiler... Tansiyonun falan düşmüştür belki... Dikkat et kendine...

Sana da geçmiş olsun canım yaaa 2 gün boyunca hava çok sıcak o yüzden oruç da etkiler... Tansiyonun falan düşmüştür belki... Dikkat et kendine...

Evet canım susuzluk açlık üstüne sıcak iyice zorluyor.
Napalım şükür orucumuzu tutabiliyoruz.
Allah beterinden saklasın.

Canım çok geçmiş olsun .Nasılsın ağrın var mı?
Olsun canım oruç kalsın iyileşene kadar.
Benim de MR sonuçları temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…