Canım çok geçmiş olsun .Nasılsın ağrın var mı?
Olsun canım oruç kalsın iyileşene kadar.
Benim de MR sonuçları temiz çıktı.
Kusura bakma canım geç oldu yanıtım.Aşkım aradı da.Canım benim çok sevindim temiz çıktığına...İnşallah Allah başka hastalık vermez
Benim azcık bir ağrım var ama olacak o kadar yarına falan daha rahat ederim inşallah.... En azından ameliyat çok kolay geçti, çok memnun kaldım doktorumdan resmen terapi yaptı kadınHaftaya dikişlerimi aldırmaya gideceğim, ondan sonra hürüm
Kusura bakma canım geç oldu yanıtım.Aşkım aradı da.
Canım Ama teşhisim migrenAmin inşallah.
Doktor çok önemli ya rahatlatınca insanı korku falan kalmıyor zaten.
​Çabucak iyileşirsin inşallah
Evet canım susuzluk açlık üstüne sıcak iyice zorluyor.
Napalım şükür orucumuzu tutabiliyoruz.
Allah beterinden saklasın.
Teşekkür ederim tatlım....
Bu migren meredi de herkes de var sanırım artık çağın rahatsızlığı oldu... Stresten dertten oluyor hep bunlar, ya ülser oluyorsun ya migren... Geçmiş olsun canım tekrar... Her gün ilaç mı kullanacaksın peki?
Kesinlikle canım herkeste var migren.Henüz ilaçlarımı almadım canım.2 tane ilaç yazdı doktor.
Aslında netten araştırdım biraz migrene ilacın hiçbir faydası yokmuş sadece bi sonraki atağın şiddetini azaltıyormuş.
Eşim al kullan diye ısrar etsede ben ilaç kullanma taraftarı değilim.
Kesinlikle canım herkeste var migren.Henüz ilaçlarımı almadım canım.2 tane ilaç yazdı doktor.
Aslında netten araştırdım biraz migrene ilacın hiçbir faydası yokmuş sadece bi sonraki atağın şiddetini azaltıyormuş.
Eşim al kullan diye ısrar etsede ben ilaç kullanma taraftarı değilim.
geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Anladım... Zaten ilaç kullandıkça bağışıklık kazanıyoruz bir anlamı olmuyor ki, sonradan o ilaçlar da fayda etmeyecek, kalan yan etkileri olacak... Ama kendini çok kötü hissettiğinde ağrıdan duramadığında alırsın bir tane...
:119::119::119::119::119:
200 lere geçen arkadaşlar var öncelikle onları tebrik ediyorum... Hadi bir 100 den daha kurtuldunuz
kelebekd arkadaşımız da sonunda 400 ler den kurtuldu, dört gözle bekliyordu, onu daha çok tebrik ederim... Hadi artık mehtap saymaya inşallah
:119::119::119::119::119:
Canım benım cok tesekkur ederım sonunda 399 dedım çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?