Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak 396..
"Şafakla kafayı bozmuşsun diyenLere inat ;
-Evet bozdum, daha sırada isteme şafağı var, ,nişan şafağı var , nikah şafağı var, düğün şafağı var, bebek şafağı var:) Varda var )"

canımmmmsagolasın olsun söyleseydin de olurdu neolcak kuzumsagol canım imutlulugumu paylaştıgın için..ahh ahh ama bu sabah yolcu ettim aşkımı çok fenaydı çokkk offff
şafak=395 karanlık elbet aydınlanacak
inşAllah canım içini ferah tut hoşgeldin.
Facede kadınlar kulübü var ama oradada sohbet bölümü yok mesela orada sohbet yeri olsa orada konuşurduk kızlar
canım önceden genel sohbet kanalı vardı burada da biz konusuyorduk msn gibi aynı:))
çıkardım yeşimcim çıkardım cnm ama gitii off offfffffffffffffff

Plakalara Sadece : 45 Günümüz Kaldı..

Şafak : 126

..::emresra::..
:123:

esram yedin bitirdin kıss şafakınııııı

selammm herkese iyi geceler kızlarrrr ben de 299 oldum sonunda 2 sayısını basta görmek gerçekten çok güzelmiş yaaa ellerine saglık HİSİMMMMMMMMMMMMMMMMM

Hoş geldin kuzum

Offf bilmez miyim ayrılırken nasıl koymuştur, ama kesin kez dönmek için gitti böyle düşün en azından canım benim, nice bol mehtaplarınız olur daha inşallah... Allahım sağlık versin....

Rica ederim ne demek böyle düşenleri görünce ben de umutlanıyorum

ah sorma canım benim yaa çok zordu yineama geçecek inşAllah napalım.aminn saglıktan ötesi yok vallahi.

ah sorma canım benim yaa çok zordu yineama geçecek inşAllah napalım.aminn saglıktan ötesi yok vallahi.

Evet canım öyle gerçekten... Neler yaptın bakalım mehtapta, inşallah sorunsuz geçmiştir canım?

Evet canım öyle gerçekten... Neler yaptın bakalım mehtapta, inşallah sorunsuz geçmiştir canım?

valla kuzum fena geçmedi..köydü denizdi güzeldi ..istanbula dönünce piştik..evde biraz sinirim bozuldu bazı şeylere de nyse.o benim yanımdaydı ya o yetti bana...hisim benim çıkmam gerek cnm gelebilirsem gelirim yine.yegenim ateşlenmiş ona bi bakım ablam bakıyoda olsun.öptüm canım benim

Sevdiğim senin gelişin yaklaştıkça babamın yüreği acıyor.. Bi tarafım sevinirken diğer tarafım kanıyor
Üzgünüm baba seviyorum malesef evlenip baba ocagından ayrılacagım üzülme sen ben seni ihmal etmem

Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu
Uçtu uçtu baba yiğide ellere karıştı

Kızın onu sevdi baba hemde deli gibi

Tamam canım, sen sevdiceğini gördün ya önemli olan o, ben çıkacağım canım birazdan, biraz uyumam lazım, ağrım belki geçer, iyi geceler tatlım....

Ahh yacemin aglatacaksin beni. Ne kadar zor ya kiz babasi olmak
-3-
...::: AFYON'A SELAM OLSUN :::...

Adanin yollari tasli ah az kaldi Hadi kalp ciksin atarken yerinden

Buarada selamun aleykum kizlar nasilsiniz ?

vallaha bi tesbih resmi koydum askerime hediye etcektim sizlerde fikir verin diye maşallah ne kadar yardımcı olmussunuz ya herkes görmezlikten gelmiş

Sordum, aşkın sırrı nedir ? Dedi, yârde yok olmaktır. Sordum, yârin isteği ...ne? Dedi,Sadakat ve fedakarlıkla Yar'e samimi olmaktır...Sordum, samimiyet nedir? Dedi, hep yâre bakmaktır. Sordum, bu nasıl olacak? Dedi, nefsi bırakmaktır.

Canım Esracım ben şimdi mesajlarından buldum, görseydim fikrimi söylerdim..
Kesinlikle süper olur.. Benim yarimde tesbih sever, bol bol sabır çeker.. Gerçekten çok hoş, benim aklıma gelseydi ben kesin yaptırırdım..

vallaha bi tesbih resmi koydum askerime hediye etcektim sizlerde fikir verin diye maşallah ne kadar yardımcı olmussunuz ya herkes görmezlikten gelmiş

bende begendım canım.. bnde yaptrsam mıı acabaa dedım hatta.. =)) gercı ben hc sevmem ama o sever askeriyede ölee oyalanır işte onunla :):):)
bnde düşnüorm hedıye ama ne alcam blemıorm :/

benim askerimde durmadan bnden tesbih hediye etmemi istiyor canım bnmde aklıma böyle bir fikir geldi, ama internette çok tuzlu fiyatlar siyah şık bir tesbih alıp sonradan yazı yazdıracağım.

bende begendım canım.. bnde yaptrsam mıı acabaa dedım hatta.. =)) gercı ben hc sevmem ama o sever askeriyede ölee oyalanır işte onunla :):):)
bnde düşnüorm hedıye ama ne alcam blemıorm :/

bnde hiç sevmem canım ama kendisi nedense ona tesbih hediye etmemiş çok istiyor bnde diyorum ıyy kırolar gibi tesbih mi hediye edilir diyorm da dinlemiyor( bnmde aklıma böyle birşey inş yaptırırsam resminide koyarım

hahahah aynen bende öyle dıorum sevmedgmı blır bazen kavga ettgmzde bı mekanda otururken hemen cıkartr benı kızdrmak ıcın. ya trıp atma yada tesbh cekerm der
yaptrırsan resmını koy da cnmm fikir olur bızede =)

Ahh yacemin aglatacaksin beni. Ne kadar zor ya kiz babasi olmak

Adanin yollari tasli ah az kaldi Hadi kalp ciksin atarken yerinden

Buarada selamun aleykum kizlar nasilsiniz ?

Sorma canım ya babama dedim Mehmet 25 gün sonra geliyor adamın surat değişti seviyor onu biliyorum ama yediremiyor
Bayagı suratı asık oturdu üzgün

Plakalara Sadece : 41 Günümüz Kaldı..

Şafak : 122

:119: Mehtabımız : Doğan Güneş! :119:

..::emresra::..
:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…