canımmmmAyyyy canım hoş geldin, ne güzelsiniz yaa.... Allahım ayırmasın maşallah....Sürpriz ne ne sürpriz ama var ya senin kadar mutlu oldum yahu... Söylemedim ben kızlara dedim kendi gelsin söylesin mehtapta olduğunu
inşAllah canım içini ferah tut hoşgeldin.şafak=395 karanlık elbet aydınlanacak
canım önceden genel sohbet kanalı vardı burada da biz konusuyorduk msn gibi aynı:))Facede kadınlar kulübü var ama oradada sohbet bölümü yok mesela orada sohbet yeri olsa orada konuşurduk kızlar
çıkardım yeşimcim çıkardım cnm ama gitii off offfffffffffffffffEvet canım Bursadayım.
Gel canım gezdireyim seni
1 haftadan fazla kilitlemezler canım bu sebep için sıkma canını.
Ahahaa benim kociş de Trabzonlu
Ama hiç gergin değildir kocişim lokuum gibidirr lokumm
Canım çok sevindim ya süper valla
​Keyfini çıkar kocişle olmanın.
Plakalara Sadece : 45 Günümüz Kaldı..
Şafak : 126
..::emresra::..
:123:
canımmmmsagolasın olsun söyleseydin de olurdu neolcak kuzum sagol canım imutlulugumu paylaştıgın için..ahh ahh ama bu sabah yolcu ettim aşkımı çok fenaydı çokkk offff
selammm herkese iyi geceler kızlarrrrben de 299 oldum sonunda 2 sayısını basta görmek gerçekten çok güzelmiş yaaa ellerine saglık HİSİMMMMMMMMMMMMMMMMM
Hoş geldin kuzum
Offf bilmez miyim ayrılırken nasıl koymuştur, ama kesin kez dönmek için gitti böyle düşün en azından canım benim, nice bol mehtaplarınız olur daha inşallah... Allahım sağlık versin....
Rica ederim ne demek böyle düşenleri görünce ben de umutlanıyorum
ah sorma canım benim yaa çok zordu yineama geçecek inşAllah napalım.aminn saglıktan ötesi yok vallahi.
Evet canım öyle gerçekten... Neler yaptın bakalım mehtapta, inşallah sorunsuz geçmiştir canım?
valla kuzum fena geçmedi..köydü denizdi güzeldi ..istanbula dönünce piştik..evde biraz sinirim bozuldu bazı şeylere de nyse.o benim yanımdaydı ya o yetti bana...hisim benim çıkmam gerek cnm gelebilirsem gelirim yine.yegenim ateşlenmiş ona bi bakım ablam bakıyoda olsun.öptüm canım benim
Ahh yacemin aglatacaksin beni. Ne kadar zor ya kiz babasi olmakSevdiğim senin gelişin yaklaştıkça babamın yüreği acıyor.. Bi tarafım sevinirken diğer tarafım kanıyor
Üzgünüm baba seviyorum malesef evlenip baba ocagından ayrılacagım üzülme sen ben seni ihmal etmem
Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu
Uçtu uçtu baba yiğide ellere karıştı
Kızın onu sevdi baba hemde deli gibi
Adanin yollari tasli
Eki Görüntüle 471929 Eki Görüntüle 471929
kızlar bu tesbihi nişanlım izne gelince yaptırıp vermeyi düşünüyorum tesbihin üzerinede bitecek bu hasret esra&ömer yazdırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce??
vallaha bi tesbih resmi koydum askerime hediye etcektim sizlerde fikir verin diye maşallah ne kadar yardımcı olmussunuz ya herkes görmezlikten gelmiş
Canım Esracım ben şimdi mesajlarından buldum, görseydim fikrimi söylerdim..
Kesinlikle süper olur.. Benim yarimde tesbih sever, bol bol sabır çeker..Gerçekten çok hoş, benim aklıma gelseydi ben kesin yaptırırdım..
bende begendım canım.. bnde yaptrsam mıı acabaa dedım hatta.. =)) gercı ben hc sevmem ama o sever askeriyede ölee oyalanır işte onunla :):):)
bnde düşnüorm hedıye ama ne alcam blemıorm :/
bnde hiç sevmem canım ama kendisi nedense ona tesbih hediye etmemiş çok istiyor bnde diyorum ıyy kırolar gibi tesbih mi hediye edilir diyorm da dinlemiyor(bnmde aklıma böyle birşey inş yaptırırsam resminide koyarım
Ahh yacemin aglatacaksin beni. Ne kadar zor ya kiz babasi olmak
Adanin yollari tasliah az kaldi Hadi kalp ciksin atarken yerinden
Buarada selamun aleykum kizlarnasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?