Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin mehtabını yerim ben oh ne güzel ya yarın sevdiceğinlesin ne güzel

Kızlar gunaydınn..
Nişanlıın mesajıyla güne gözlerımı actım çok guzeldı.. Bundan sebeptir kargalar kahvaltısını etmeden burada oluşum..
Sizlere bişey sorucam şimdi benım askerım normalde arefe gunu ızıne gelıcektı hersey tamamdı 9 kişi izin istemiş 6 tanesı onaylanmıs 3 tanesı onaylanmamıs cunku nobet tutucak asker sayısı azalıyomus bı tanesı de benım nişanlım..İzni vermeleri için hastamız var demıs yıne de vermemısler. Dun bellı oldu kı agustosun sonunda abisinin nikahı var yanı bu durumda belkı ızın verırlerdı davetıye filan gorselerdı ama basta hastamız var dediği için ikinci bi bahane sunulunca yalan soylediğini düşünebilirler.. Boyle bı gunde yanımızda olmasını ıstıyoruz aksi bi durumu nişanlımın psıkolojısı kaldırmaz zaten her aile de olduğu gibi birbirlerıne cok bağlılar kesın bunalıma gırer.. Sizce izin verirlermı yada benzer bı durumla karsılasan varmı ?

benzer bi durumla hiç karşılaşmadım,
ama vermeyebilirler..
komutanlarına kalmış bişey artık..

Canım benimkinde de olta taşıyla özel yapılmış olarak adı ve soyadı yazıyordu gerçekten çok güzel ama giderken götürmedi bana verdi.
benimkininde elinden hiç düşmezdi yane heralde orda çekemez çalınır falan diye götürmedi.
O yüzden bir sor istersen askerine.

Canım albümünü gördüm aynı albümün bi benzerinden bende yaptım Fotoğrafları çekildiğimiz tarihleri tek tek üstüne yazdım albümün albüm defterim benim biraz garip farklı kısmet olursa bi gün buraya koyar gösteririm size :) bide defter tutuyorum sevdiğim istedi diiye onun bana benim ona yazdığım güzel şeyleri o deftere yazıp not alıyorum :)

Kızlar sizden heveslenerek bende bıseyler hazırlıyım dedım 2,5 yıldır nişanlımla birlikte yaptığımız tüm etkinliklerin sinema bileti,konser bileti,uçak bilet,müze bileti,tanıtım rehberleri vs tümünü saklamıştım ilerde hatıra olur diye.. Şimdi yapıcağım albumun sayfalarına onları yerleştirip aralarına da o gittiğimiz yerlerin fotograflarından söyle serpme bişiler yapıyım dıyorum nasıl olur sızce ?

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:212

Plakalara gelme şafağı:131

Mehtap:34

100'lere gelme şafağı:13

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

biz de yaptk onu canım ikimizde de ajanda var geldiğinde ben ona vereceğim o da bana

harika olur valla

Allah kavuştursun canım .Üzülme sakın.Kavuşmak için yeniden ayrılmak lazımdı maalesef.

Plakalara Sadece : 41 Günümüz Kaldı..

Şafak : 122

:119: Mehtabımız : Doğan Güneş! :119:

..::emresra::..
:123:

Esraaacıım meehtaapp

Şafak:394!

Hiç bir şeye değişmem,

Aşkla bakan gözlerini..

En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi!

Hiç bir şeye değişmem,

Benle geçen günlerini..

En son anımda bile tutmalıyım ellerini!

CANIM
SEVGİLİMMM..!

ayy kıyamam yaaa ...napıcaksın hayatın düzeni böyle canım.babalar da anneler de alışıyor evlatlar da tabi..ben mesela evlenmeden önce;"ben başka bir evde nasıl yaşayacagım annemler olmadan" diye düşünürdüm hep..ama nerden bilebilirdim ki canım kocamla yaşadıgım evin heryerden güzel olacagını...annemde dahi kalmak istemiyorum şuan...eşim askerde biliyosun...ileride evlatlarınız olacak torun sevgisi tadacaklar ve herşey bambaşka olacak canım üzülmesi normal tabi kıyamam yaabenim babam hala gözleri dolu dolu bakar bize oraya gittigimizde.düşün 7 yıl oldu evleneli..biz 3 kızkardeş bi erkek kardeşiz.abim yanlarında oturuyor..kızlar gelince babamın yüzü gülüyo
Tamam canım, sen sevdiceğini gördün ya önemli olan o, ben çıkacağım canım birazdan, biraz uyumam lazım, ağrım belki geçer, iyi geceler tatlım....
aa cnm başın falan mı agrıyodu yoksa atlamaışım galiba..inşAllah şimdi iysindir..benim de dün gece dişim tuttu sahura dogruve az önce eşimle konustum onunda tüm gece dişi agrımış tesadüfe bak
vallaha bi tesbih resmi koydum askerime hediye etcektim sizlerde fikir verin diye maşallah ne kadar yardımcı olmussunuz ya herkes görmezlikten gelmiş
canımm vallahi ben görmedim ya görsem fikir verirdim.arkadasların alıntısından baktım şimdi çok kibar hoş bir tesbih ve güzel bir hediye olur bencede
ya aslında davetiye gösterek degil mi sonuçta?hasta olması ayrı birşey dügün ayrı bence..verirler gibi düşünüyorum..öncekini vermedikleri için bu defa verirler inş.

Allah kavuştursun canım .Üzülme sakın.Kavuşmak için yeniden ayrılmak lazımdı maalesef.

Esraaacıım meehtaapp
aynen öyle canım..bak günler bir bir geçiyor napalım buna şükür..son zamanlarda duydugum şeylerden sonra artık daha güçlü olmaya çalışıyorum...zaten eşimede defalarca söz verdim güçlü olacagım çok aglamıcam diye.mümkün oldugunca iyi olmaya çalışıyorum...tabi zaman zaman olmuyor.sen napıyosun canım nasıl gidiyor iyisin inş?
2 0 9

hey maşallah
canım yaa dünde soracaktım nick mi degiştin huzursuzum?sensin dimi resimden öyle anladım sanki..:26:

Hiscimm cok gecmis olsun guzel gectigine sevindim. Gecen abim 20 lik disini cektirdi perisandi cocuk dikisleride aldirmaya gerek olmadan atti kendi.
Yesimcimm sanada gcms olsun noluyo kk hatunlarina boyle. Kocalar gtti dertler basladi dimi :)
Sorma canım ya babama dedim Mehmet 25 gün sonra geliyor adamın surat değişti seviyor onu biliyorum ama yediremiyor
Bayagı suratı asık oturdu üzgün
hic bir baba kiyamaz ki kizina ne firtinalar kopuyor kimbilir icinde. Yazini okuyunca kendi babami dusundum cok kotu oldum o gunler geldiginde naparim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…