Benimde heyecanim tarif edilemez canım bu hafta başından beri ne uyku ne birşey sadce bunu düşünüyorum.
Pazar gecesi son gecemiz yani depük gecesi,pazartesi sabah çıkış kısmetse.
Teşekkürler kızlar ya dayanamayıp telefndan grdm paylaştm mutluluğumu evde de değlm.
Darısı sizlerin başına dedığınız gibı.
ne zaman belli olcak peki ttlım:44:
evt canım sesi çok iyi geliyodu devamını bekliyomuşş
askerim cuma ya da pazertesi belli olur diyo cnm bakalım artık:26::26: senin yarin nerde görev yapıyor
bekler tatlım beklerrr yolla sende kız
Bende yollicam ya canım bir kaç şey daha yollicam kargo giriyormu acaba askeriyeye ya kargoyla göndermek istiyorum :44:
urfa siverekk canımm
Teşekkür ederim canım iyiym gayet sağolasın, biraz yeme içme de problem var gerisi sorun değil, azcık acıyacak artık yapacak başka bişey yok
iyiymiş canım rahatıda iyidir inşallah bide bizimki belli olsada rahatlasam
bi dahakine bnde iyice araştırıp kargoyla göndercemm
hakknızda hayırlısı neyse orası olsun inş. bi an önce açıklansınn biz hep tekirdağ beklerken urfa çıkmıştı
bnde çakma ama şık bişey alırım artık ucuz olur (nerde yazdırabilirim acaba yazıyı ama yaa
Canım gümüşcülere sorsana bir gümüş tesbih hemde üzerinede yazarlar heralde. ben bir kere sormuştum eskiden die hatırlıyorumda :44::44:
kargo ile göndermek en akıllıca olanı ama bütün askeriyeye kargo giriyormuda canım
Kızlaaaaarr,
sevgilim bugün sağlık kontrolüne gidecekti terhis islemleri için.Şimdi konuştuk sağlık kontrolünü olmuş veee
PAZARTESİ SAAT 13.00'e biletini almış.
Özgürlük yolculuğumuzun tarihi saati belli artık.Nasıl bir keyif,nasıl bir mutlulukmuş bu ya çok şükür allahım.
evet canım gümüşçülere sarayım güzel fikir, ama fiyat konusunda sıkıntılıyım çok pahalı olurmuki gümüşler
urfa siverekk canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?