Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pazarr gününü heycanla bekliyorumm ozamann

Teşekkür ederim canım iyiym gayet sağolasın, biraz yeme içme de problem var gerisi sorun değil, azcık acıyacak artık yapacak başka bişey yok

Sevindim ablacım iyi olmana. Yavaş yavaş toparlanırsın daha yeni olmuşsun Allahım biran önce şifa versin

Canım gümüşcülere sorsana bir gümüş tesbih hemde üzerinede yazarlar heralde. ben bir kere sormuştum eskiden die hatırlıyorumda
:44::44:

evet canım gümüşçülere sarayım güzel fikir, ama fiyat konusunda sıkıntılıyım çok pahalı olurmuki gümüşler

Esracım anahtarlıklara yazı yazılan yerler var nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama onlara rica edersen yaparlar, kuyumcular yapar, gümüş satan yerler yapar..

Canım çok mutlu oldum, heyecanlandım valla.... Sen nasılsındır kim bilir?

Hadi yine iyisin depük gecesi yaklaşıyor desene Hazırlıklara başlamalı yavaştan

OOOFFFFFFFFFFFFF! nolur bitsin artık şu özlem nolur.. sevincim kursağımda kaldı.. Allah kahretsin o pkkyı da ona yandaş olanları da yeter artık ya yeter!

evet canım gümüşçülere sarayım güzel fikir, ama fiyat konusunda sıkıntılıyım çok pahalı olurmuki gümüşler

bilmiyorumki canım ya bir sor istersen olmadı tesbih alim siz yazarmısınız falan diye sorarsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…