ucuzluk mağazaları oluyor ya o tarz bi yerden
Selam kızlarrr
Sizleri bilgilendirmek istedim Zeynep hakkında
Herkes merak etmiş belliki
Samsunda cıkan sel tamda Zeyneplerin orada olmuş
Askerinin birkac akrabası vefat etmiş
Zeynep hasarımız cok diyordu en son görüstügümde
O yüzden ugrayamıyor kk'ya sanırım...
bizimde 17 Kasım ilk başlangıç
​tabi canım mutlu olmazlar mı hiçç
canım yaa dünde soracaktım nick mi degiştin huzursuzum?sensin dimi resimden öyle anladım sanki..:26:
ahahhahhah dünden razııtammm tamam evlendikten sonra yaparımm çok ısrar ettinizzz
Nasıl gidiyor hazırlıklar canım?Gelinlik falan aldın mı?hımmm evet sıcakta eriyebilir canım ya, istersen çikolata işini havalar biraz serinleyince yap
evlilik topiklerine bile buraya geldiğim kadar bakmıyorum hee
ayy kıyamam zeynomaaa, çok geçmiş olsun, konuşursan söyle e mi kübracım:26:
bu arada sen nasılsın, çok az kaldı şafağın da yaa, bitti bile, heyecanlı mısın?
25 ti sanırım senin bugün
ooo herkescikler de burdaymıs selam yavrular
bnde bakarım bi dışarı çıktığımda
ben kalpli falan düşünmüştüm aslında yaptığım listede de kalpli yazılıydı... mağazadakiler dediki aman abla ya napcaksın kalpli, herkes kalpli yolluyor değişiklik yap dediler gösterdikleri kutuyu da beğendim kullanışlı da hemdedim iyi ver hadi
BenimdeeeÇok geçmiş olsun canım yaaa... anladım tabii ki hal böyleyken nasıl girsin internete... Başları sağolsun o felakette çok canımız yandı ülke olarak... allah geride kalanlara sabır versin...
Heey 17 Kasım mı? İyiymiş, bizim de 19 Kasım, 8 yılımız bitecek 9 yıldan gün alacağız işte düşüneceğim artık bir şeyler aklımda çok özel şeyler var
canım kalpli bide askeriyede olmaz canım ya ben aslında böyle daha klasik çok dikkat çekmicek bişey istiyorummm
dikdörtgen yada kare alacaksın o zaman balım ... ya da kendin yapacaksın dediğim gibi...
aaa selam canım, yeni nickin hayırlı olsun, üzerindeki huzursuzluk gitmiş maşallahderinsuyum evet canım dogru tahmin attım üzerimden o huzursuzluğu çok şükür canım
walla çok yoğun aslında.. mobilyaları fln aldık da evin içi bi türlü bitmedi, o yüzden yerleşemiozahahhahhah dünden razıı
Nasıl gidiyor hazırlıklar canım?Gelinlik falan aldın mı?
Yasemincim IKEA da çok güzel kutular var bi bak istersen.
Benimdeee
aaa selam canım, yeni nickin hayırlı olsun, üzerindeki huzursuzluk gitmiş maşallah
walla çok yoğun aslında.. mobilyaları fln aldık da evin içi bi türlü bitmedi, o yüzden yerleşemioz
gelinliğim de bitmek üzere, şimdi iş çıkışı provaya gidiyorum, haftaya fln bitecek sanırım
böyle işte her gün iş çıkışı az da olsa bi iş halletmeye çalışıyorum..
geçecek canım benim, Allah bidaha hasret yaşatmasın sizeBirdaha görüsürsem geçmiş olsun dileklerinizii iletirimm kızlarrr
DeryaW Bitiyorr sanırımm son 25 günnn
Seviçliyim sabırsızım heyecanlıyım yerimde duramıyorumm artık
Günler su gibi geçsin istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?