Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok geçmiş olsun canım yaaa... anladım tabii ki hal böyleyken nasıl girsin internete... Başları sağolsun o felakette çok canımız yandı ülke olarak... allah geride kalanlara sabır versin...

bizimde 17 Kasım ilk başlangıç

​tabi canım mutlu olmazlar mı hiçç

Heey 17 Kasım mı? İyiymiş, bizim de 19 Kasım, 8 yılımız bitecek 9 yıldan gün alacağız işte düşüneceğim artık bir şeyler aklımda çok özel şeyler var

tammm tamam evlendikten sonra yaparımm çok ısrar ettinizzz
ahahhahhah dünden razıı
Nasıl gidiyor hazırlıklar canım?Gelinlik falan aldın mı?

canım kalpli bide askeriyede olmaz canım ya ben aslında böyle daha klasik çok dikkat çekmicek bişey istiyorummm

Benimdeee

derinsuyum evet canım dogru tahmin attım üzerimden o huzursuzluğu çok şükür canım
aaa selam canım, yeni nickin hayırlı olsun, üzerindeki huzursuzluk gitmiş maşallah

ahahhahhah dünden razıı

Nasıl gidiyor hazırlıklar canım?Gelinlik falan aldın mı?
walla çok yoğun aslında.. mobilyaları fln aldık da evin içi bi türlü bitmedi, o yüzden yerleşemioz
gelinliğim de bitmek üzere, şimdi iş çıkışı provaya gidiyorum, haftaya fln bitecek sanırım
böyle işte her gün iş çıkışı az da olsa bi iş halletmeye çalışıyorum..

Birdaha görüsürsem geçmiş olsun dileklerinizii iletirimm kızlarrr

DeryaW Bitiyorr sanırımm son 25 günnn
Seviçliyim sabırsızım heyecanlıyım yerimde duramıyorumm artık
Günler su gibi geçsin istiyorumm

Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım, mesai bitti, provaya gidiyorum şimdi..
Sizinle konuşmak inanın çok iyi geldi bana, çok sağolun
Göremediklerime selam söyleyin...
Bugün aslında aşkıma çok sinirliydim ama sizinle konuşunca bi an askerdeymiş gibi hissettim, askerlik günlerini yaşadım sanki, şimdi sinirim geçti ona karşı

hepinizi kocaman öpüyorum, kendinize iyi bakın, görüşmek üzere

He he çok fesatız kız biz

Evlilik hazırlıkları yoğun ve heyecanlıdır canım yaa ne güzel... Ne kadar kaldı düğüne :44:

geçecek canım benim, Allah bidaha hasret yaşatmasın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…