Kızlaaaaarr,
sevgilim bugün sağlık kontrolüne gidecekti terhis islemleri için.Şimdi konuştuk sağlık kontrolünü olmuş veee
PAZARTESİ SAAT 13.00'e biletini almış.
Özgürlük yolculuğumuzun tarihi saati belli artık.Nasıl bir keyif,nasıl bir mutlulukmuş bu ya çok şükür allahım.
Selam kızlarrr
Sizleri bilgilendirmek istedim Zeynep hakkında
Herkes merak etmiş belliki
Samsunda cıkan sel tamda Zeyneplerin orada olmuş
Askerinin birkac akrabası vefat etmiş
Zeynep hasarımız cok diyordu en son görüstügümde
O yüzden ugrayamıyor kk'ya sanırım...
OOOFFFFFFFFFFFFF! nolur bitsin artık şu özlem nolur.. sevincim kursağımda kaldı.. Allah kahretsin o pkkyı da ona yandaş olanları da yeter artık ya yeter!
Canım az kalmış şafağın biraz daha sabretmek zorundayız, bu pkk belası oldukça kötü haberler bırakmayacak yakamızı.... Allahım daha beterinden korusun....
amin canım amin de benim sıkıntım başkaydı.. sevdiğimin suriyeye gitme durumu vardı 3-4 güne kadar bu karışıklıklardan dolayı. komutan hazırlayın kendinizi demiş napıcağımı bilememiştim ama şimdi öğrendim ki çok şükür onları etkileyen bir durum yokmuş.ama o bikaç saat nasıl geçirdim bilmiyorum inan Rabbim ordakilere sabır versin düşüncesi, o ihtimal bile öyle zor ki..
hoşgeldin canımm
aaa selam canım, yeni nickin hayırlı olsun, üzerindeki huzursuzluk gitmiş maşallah
walla çok yoğun aslında.. mobilyaları fln aldık da evin içi bi türlü bitmedi, o yüzden yerleşemioz
gelinliğim de bitmek üzere, şimdi iş çıkışı provaya gidiyorum, haftaya fln bitecek sanırım
böyle işte her gün iş çıkışı az da olsa bi iş halletmeye çalışıyorum..
selam kızlar kimse yokmu ben geldigimde kimse olmuyo ya özledim herkesi
küboşum zeynepten bahsetmişsin sel ne zaman oldu haberim yok ama bi kaç gün önce mesajlaştık ananesinin yanındaydı o yüzden nete giremiyodu benim bildigim :26:
-2-
...::: ADIYAMAN'A SELAM OLSUN :::...
Gecenin Yüzü Ağarmaya Başladığında, Işık Karanlığı Silkelendiğinde Yavaş Yavaş Dağların Zirvesinde, Taşların Gözlerinde Bir "Nemrut" Doğar. Güneş Yükseldikçe, Perde Aralandıkça, Başları Boyunlarından Kırılıp Ayaklarının Dibine Düşmüş Heykeller Dikilir Karşımıza. Doğu Ile Batının Tanrısı Olma Hayali Serilir Gözler Önüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?