aaa selam canım, yeni nickin hayırlı olsun, üzerindeki huzursuzluk gitmiş maşallah
walla çok yoğun aslında.. mobilyaları fln aldık da evin içi bi türlü bitmedi, o yüzden yerleşemioz
gelinliğim de bitmek üzere, şimdi iş çıkışı provaya gidiyorum, haftaya fln bitecek sanırım
böyle işte her gün iş çıkışı az da olsa bi iş halletmeye çalışıyorum..
Kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım, mesai bitti, provaya gidiyorum şimdi..
Sizinle konuşmak inanın çok iyi geldi bana, çok sağolun
Göremediklerime selam söyleyin...
Bugün aslında aşkıma çok sinirliydim ama sizinle konuşunca bi an askerdeymiş gibi hissettim, askerlik günlerini yaşadım sanki, şimdi sinirim geçti ona karşı
hepinizi kocaman öpüyorum, kendinize iyi bakın, görüşmek üzere
He he çok fesatız kız biz
Evlilik hazırlıkları yoğun ve heyecanlıdır canım yaa ne güzel... Ne kadar kaldı düğüne :44:
Hem de çooookk
Olsun canım yaa hak ediyoruz napalım kocalarımız uzakta
Bazen bunu başına bile kakıyorumGaribim de istemeden de olsa beni bıraktığı için özür diliyor
He heÖyle ama bırakmasalardı madem Ellerinde olan bir şey değil ama biz de çok üzülüyoruz ama napalım
Öyle canım.Dayanıcaz mecburen.
Hoşaf yapmıştım bi buzdolabında koyuo geliyim dedim kimsecikler kalmamış
Neye kızlar herkese hayırlı iftarlar.Görüşürz Hesnacım.
aaaaa iyi fikirr canımmm ben buraya ilk geldiğimde kısa dönemlerden biri hazırlamıştı bana çk sağolsun yasemin ali diye onuda çıkartıyımm onuda gönderiyiimmm ayyy öpücemmm seniiiii[/
gönder gönder canım bn becerebilirsem kendim yapcam (öp tabi kızz(
Kızlaaaaarr,
sevgilim bugün sağlık kontrolüne gidecekti terhis islemleri için.Şimdi konuştuk sağlık kontrolünü olmuş veee
PAZARTESİ SAAT 13.00'e biletini almış.
Özgürlük yolculuğumuzun tarihi saati belli artık.Nasıl bir keyif,nasıl bir mutlulukmuş bu ya çok şükür allahım.
Kızlaaaaarr,
sevgilim bugün sağlık kontrolüne gidecekti terhis islemleri için.Şimdi konuştuk sağlık kontrolünü olmuş veee
PAZARTESİ SAAT 13.00'e biletini almış.
Özgürlük yolculuğumuzun tarihi saati belli artık.Nasıl bir keyif,nasıl bir mutlulukmuş bu ya çok şükür allahım.
gönder gönder canım bn becerebilirsem kendim yapcam (öp tabi kızz(
keşke bilseydim canımm yapmayıı excellden yapılıyo sadece onu biliyorum ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yokk
evet canım bn biraz anlarım exzelden deneyeceğim inş. olr
şafak 392
ve mehtaba yalnızca 9 gün var
inş canımm çok az kalmış sennde kavuşmanaa
canımmm yaaaa okuyunca öyle heyecanlandım kiiine zaman depüklüyoruz seniii
ooo hadi bakalım hayat sana güzel ((inşallah bizlerde yaşarız o günleri
ne zaman belli olcak peki ttlım:44:evet canım çok az kaldı, belki daha da azalabilir mehtap eğer batıya giderse 31 temmezda dağıtım olackmış eğer doğu olursa 5 ağustos, inş. batı olurda bi açıklansa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?