Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun canım 1 sene 1 ay olcağına sadece 1 sene olur. benim 7 ay olcağına 6 ay olur. hem izne gelceklerr çabuk geçer o zamanlarr

Ben de öyle diyorum, mehtap bir gelse keşke yavaştan beni yoklamaya başladı ayrılık, abuk subuk şeyler düşünmeye başladım

Ne bileyim canım sıkılıyor ya, ona buna alınıyorum, kızıyorum falan...

ben bazen delirdiğimi düşünüyorum biliyomusun. olmıcak şeylere kızıp kırılıyorum kavga ediyorum ama sonra anlıyorum hata yaptığımı e ozamnda iş işten geçiyo maleseff

hoşgeldin canımmm
Hosbuldum cnm sen nasilsin. Ya. Internete telefondan girmekten nefret ediyorum firlatip atasim var gce gce delirti bni bk sadce omu sokakta sevgilisini koluna takp fellik fellik gezenler yk mu ssclarini baslsrini yolucm ya kizlar saka maka hic biseyden zevk almiyorm ciftleri grdkce bizi hayal ediyorum moralm bozuluyor gezmk eglenmk haram gibi tadi yok sizede oylemi geliyor yksa bn kayisi kopardim mi

ben bazen delirdiğimi düşünüyorum biliyomusun. olmıcak şeylere kızıp kırılıyorum kavga ediyorum ama sonra anlıyorum hata yaptığımı e ozamnda iş işten geçiyo maleseff

Kızmakta alınmakta haklı mıyım haksız mıyım onu bile bilmiyorum, canımı sıkıyor doğru düzdün konuşamamak, özlemek, düzenimin bozulması bir yandan... Her şey var işte... Nasıl geçecek bunca zaman

iyiyim canım bnde. aynen bende senin gibiyimm geçen günde demştim kızlardan birine çift görünce aralarına girip ayırasım geliyo. sinir oluyorum onlaraa

geçicek canımm herkesinki nasıl geçiyosa bizimkide geçiçek. ilk 460 la başladık bu gne geldik buna şükür ya hiç başlamamış olsaydık ya hala 460 diyo olsaydıkkk bunları düşün canımmm

Sanırım kayışı kopardık canım biz, ben de dayanamıyorum, hele ki balkonda otururken ramazan gelmeden önce, insanlar eşleriyle bavullarını almış tatile gidiyorlardı, kafalarına bir kova su döküp kovmak geliyordu içimden

geçicek canımm herkesinki nasıl geçiyosa bizimkide geçiçek. ilk 460 la başladık bu gne geldik buna şükür ya hiç başlamamış olsaydık ya hala 460 diyo olsaydıkkk bunları düşün canımmm

Evet kötünün iyisi, hiç yoktan iyidir, kaplumbağa hızında da olsa geçiyor zaman... Ah bir de şöyle rahat rahat konuşup, görüşüp hasret giderebilsek ne iyi olurdu

iyiyim canım bnde. aynen bende senin gibiyimm geçen günde demştim kızlardan birine çift görünce aralarına girip ayırasım geliyo. sinir oluyorum onlaraa

Sidde manyagi yptilar bni ya bu medr koluna tkan sokaga atmis kendini sevimsiz seyler hisss kovayla su fikri iimis bu bu saftirigin sarji bitiyo cikarsam kusura bakmyn

bende kendıme kızıyodum demekki yalnız deilmişim. böyle elele gezen çiftlerı falan görunce tepem atıo benımde. bi kıskanıorum kiiiii anlatamam.. snir oluorm hepsıne snrada kendıme kızıorm bencil şey die yok yok bı an önce gelsınler artık. cidden kayış koptu bizde=)

iyi geceler kızlar.size bi bakıyım diye geldimmmmmm.nasılsınız

İyi geceler canım hoş geldin? Tırlatmazsak iyiyiz canım

Sidde manyagi yptilar bni ya bu medr koluna tkan sokaga atmis kendini sevimsiz seyler hisss kovayla su fikri iimis bu bu saftirigin sarji bitiyo cikarsam kusura bakmyn

Heee ya da terlik pabuçla kovalamak da olurdu

Evet kötünün iyisi, hiç yoktan iyidir, kaplumbağa hızında da olsa geçiyor zaman... Ah bir de şöyle rahat rahat konuşup, görüşüp hasret giderebilsek ne iyi olurdu

o günlerde gelcek canım bide şunu düşün sizinn askerlik bitcekk eşinnn hooooppp evinize gelcek. ama biz sizin gibi şanslı değiliz istemesiydi nişanıydı düğünüydüü ölme eşeğim ölmee

ahahaha su dökelim evet haberlere falan çıkarız
"bir grup kadınn yoldan geçen çiftlerin üzerine su dökerek ayrılmasını sağlıyolar sonrada sevinç çığlıkları atarak dans ediyorlarr. bu bayanların akıl sağlığından şüphe edildiği için görenlerin insaniyet namına haber vermesi rica olunur Not: nerden çıkacakları belli olmazz "

o günlerde gelcek canım bide şunu düşün sizinn askerlik bitcekk eşinnn hooooppp evinize gelcek. ama biz sizin gibi şanslı değiliz istemesiydi nişanıydı düğünüydüü ölme eşeğim ölmee

Offf kıyamam doğru diyorsun canım... Gerçekten buna da şükür, geri kalanı güzel beklemeler olacak ama tatlım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…