Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş

burası ile bilgisi olan varsa yazsın kızlarrr

hoşbulduk canım.yooooook tırlatmak falan sabır de mübarek gün Allah sabrını verecek tatlım..azalıyor zar zor günler işte birde kör topal birbirimizi teselli edicez

hoşbulduuuuuk

Öyle canım, bazen geliyorlar ama yine de son olarak sabır etmeye yoruyoruz kendimizi başka yapacak bir şey yok ki :26:

Evet öyle oluyor bazen, bencillik değil de hasret diyelim canım, kolay değil özlüyoruz...

hayırlı olsunn canımmm. hiç bi bilgim yok maleseff

tatlım kaç gündür aklımdasın.neresi cıktıki diye merak ediyordum.hayırlısı olsun canım.

olur mu olurr yaniiiiiii asker beklıoruz bız bizimde psıkolojımız yerınde degıl.. hoş görüversınler onlardaaa

Diyarbakırda askeri olanlar vardı sanırım canım benim bir fikrim yok, merkezde olacak sanırım, hadi hayırlısı umarım çoook rahat eder canım yeni yerinde...

Öyle canım, bazen geliyorlar ama yine de son olarak sabır etmeye yoruyoruz kendimizi başka yapacak bir şey yok ki :26:

banada çok sık gelirler sağıolsunlar tükürecem ben bu askerliğe diye diye 8 ay geçti ben tükürünceye kadar geri kalan zamanda geçer

banada çok sık gelirler sağıolsunlar tükürecem ben bu askerliğe diye diye 8 ay geçti ben tükürünceye kadar geri kalan zamanda geçer

He he Ayy güldürdün beni gece gece Durur durur gelince askerinin yüzüne vurur o tükürük

tatlım kaç gündür aklımdasın.neresi cıktıki diye merak ediyordum.hayırlısı olsun canım.

evet canım sende bnm aklımdaydın daha bu gün akşam belli oldu özel msj atcaktım baktım online sın o yüzden atmadım burdan görürsün diye ( öyle canım ya hayırlısı gene şırnak hakkari oralar olmadı ya şükr

tatlmm bi arkdsmn sevglısıde orda yapmıstı askerlıgını. çok rahatmıştı. htta arkdsm dıodu bende bunu askerlık yapıo sanıorm yan gelıp yatıomus hergun dıodu umarım rahat olur snn askerınde cnm.. bizimde usta bırlık Ankara ya cıktı. nasıdır hc blmıorm bnde..

Diyarbakırda askeri olanlar vardı sanırım canım benim bir fikrim yok, merkezde olacak sanırım, hadi hayırlısı umarım çoook rahat eder canım yeni yerinde...

evet canım burda bi kişi vardı diyarbakırdan ama hatırlamıyorum, evet canım merkezde olcak o yönden şanslıyız inşallah rahat eder

Tabii ki canım Allah beterinden korusun... İnşallah iyi şeyler düşün iyi olsun

denemek lazım

anowwwwww tükürükler vurur onun yüzüne öpecem diye çok pis öpecem tükürüklü

Heee olur valla

Pamukçum hep beraber tükürmek fikri güzelmiş, denemek lazım

evet tatlım.diyarbakırda terör olayları olmuyor.dediğin gibi şırnak hakkari karışık.canımcım doğunun heryeri kötü olacak diye bişey yok.bazı yerleri rahat bile oluyormuş.çarşı izinleri kısıtlı oluyor doğudaki askerlerin tek bunu biliyorum ama belki yerine görede değişir.inşallah askerin rahat eder bitanem gittiği yerde.usta birliğine geçince zaman daha hızlı geçecek tatlım.benim gibi arada deliliğe vur iyi gelir

öylemi canım benimki şöför olarak gidiyor diyarbakıra, seninkinin yeride iyimiş canım ama ankarada askerlik zor derler eğitimler sıkı diye biliyorum inşallah rahat eder askerin hakımızda hayırlısı

evet canım burda bi kişi vardı diyarbakırdan ama hatırlamıyorum, evet canım merkezde olcak o yönden şanslıyız inşallah rahat eder

Canım benım oncelıkle senı olgunluğundan dolayı tebrık ederım. Benım askerımde dğuda suanda ıyı cok sukur ama ılk dağıtım yerını duyunca bı anda beynımde kurduğum hayal suydu dağın tepesınde bı karakol ve orada askerlık yapmasıydı bu dusunce mahvettı benı gunlerce ama cok sukur merkezdeyız carsımız bile var hafta sonları. Senın askerınde cok rahat edıcek emın ol zaten dualarımız hep onlarla hadı gzun aydın mehtaba az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…