ahahaha su dökelim evet haberlere falan çıkarız
"bir grup kadınn yoldan geçen çiftlerin üzerine su dökerek ayrılmasını sağlıyolar sonrada sevinç çığlıkları atarak dans ediyorlarr. bu bayanların akıl sağlığından şüphe edildiği için görenlerin insaniyet namına haber vermesi rica olunur Not: nerden çıkacakları belli olmazz "
hoşbulduk canım.yooooook tırlatmak falan sabır de mübarek gün Allah sabrını verecek tatlım..azalıyor zar zor günler işte birde kör topal birbirimizi teselli edicez
hoşbulduuuuuk
bende kendıme kızıyodum demekki yalnız deilmişim. böyle elele gezen çiftlerı falan görunce tepem atıo benımde. bi kıskanıorum kiiiii anlatamam.. snir oluorm hepsıne snrada kendıme kızıorm bencil şey die yok yok bı an önce gelsınler artık. cidden kayış koptu bizde=)
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş
burası ile bilgisi olan varsa yazsın kızlarrr
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş
ahahaha su dökelim evet haberlere falan çıkarız
"bir grup kadınn yoldan geçen çiftlerin üzerine su dökerek ayrılmasını sağlıyolar sonrada sevinç çığlıkları atarak dans ediyorlarr. bu bayanların akıl sağlığından şüphe edildiği için görenlerin insaniyet namına haber vermesi rica olunur Not: nerden çıkacakları belli olmazz "
olur mu olurr yaniiiiiii asker beklıoruz bız bizimde psıkolojımız yerınde degıl.. hoş görüversınler onlardaaa
Öyle canım, bazen geliyorlar ama yine de son olarak sabır etmeye yoruyoruz kendimizi başka yapacak bir şey yok ki :26:
banada çok sık gelirler sağıolsunlartükürecem ben bu askerliğe diye diye 8 ay geçti ben tükürünceye kadar geri kalan zamanda geçer
banada çok sık gelirler sağıolsunlartükürecem ben bu askerliğe diye diye 8 ay geçti ben tükürünceye kadar geri kalan zamanda geçer
tatlım kaç gündür aklımdasın.neresi cıktıki diye merak ediyordum.hayırlısı olsun canım.
hep beraber tükürsek daha çabuk geçermi ki :44::44:
He heAyy güldürdün beni gece gece Durur durur gelince askerinin yüzüne vurur o tükürük
Diyarbakırda askeri olanlar vardı sanırım canım benim bir fikrim yok, merkezde olacak sanırım, hadi hayırlısı umarım çoook rahat eder canım yeni yerinde...
evet canım sende bnm aklımdaydın daha bu gün akşam belli oldu özel msj atcaktım baktım online sın o yüzden atmadım burdan görürsün diye (öyle canım ya hayırlısı gene şırnak hakkari oralar olmadı ya şükr
denemek lazım
anowwwwww tükürükler vurur onun yüzüne öpecem diyeçok pis öpecem tükürüklü
evet canım sende bnm aklımdaydın daha bu gün akşam belli oldu özel msj atcaktım baktım online sın o yüzden atmadım burdan görürsün diye (öyle canım ya hayırlısı gene şırnak hakkari oralar olmadı ya şükr
tatlmm bi arkdsmn sevglısıde orda yapmıstı askerlıgını. çok rahatmıştı. htta arkdsm dıodu bende bunu askerlık yapıo sanıorm yan gelıp yatıomus hergun dıoduumarım rahat olur snn askerınde cnm.. bizimde usta bırlık Ankara ya cıktı. nasıdır hc blmıorm bnde..
evet canım burda bi kişi vardı diyarbakırdan ama hatırlamıyorum, evet canım merkezde olcak o yönden şanslıyız inşallah rahat eder
kızlar hepinizi arkadaş listeme ekledim geldimi size isteklerr :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?