evet tatlım.diyarbakırda terör olayları olmuyor.dediğin gibi şırnak hakkari karışık.canımcım doğunun heryeri kötü olacak diye bişey yok.bazı yerleri rahat bile oluyormuş.çarşı izinleri kısıtlı oluyor doğudaki askerlerin tek bunu biliyorum ama belki yerine görede değişir.inşallah askerin rahat eder bitanem gittiği yerde.usta birliğine geçince zaman daha hızlı geçecek tatlım.benim gibi arada deliliğe vur iyi gelir
öylemi canım benimki şöför olarak gidiyor diyarbakıra, seninkinin yeride iyimiş canım ama ankarada askerlik zor derler eğitimler sıkı diye biliyorum inşallah rahat eder askerin hakımızda hayırlısı
inşallah rahat eder tatlım tek duam o, evet rahatmıs doğu bnm askerim dağda durmayacak şehirde olduğu için çarşı iznide varmıs canım eğer dağda olsa çarşı izni fln yok bunada şükür.
geldii ttlm kbl ettmmm :) ii gclr cnmkızlar hepinizi arkadaş listeme ekledim geldimi size isteklerr :44:
kızlarr ben çıkıyorum artık iyi gecelerr öpüyorum hepinizzii :80::80::80::80:
Canım benım oncelıkle senı olgunluğundan dolayı tebrık ederım. Benım askerımde dğuda suanda ıyı cok sukur ama ılk dağıtım yerını duyunca bı anda beynımde kurduğum hayal suydu dağın tepesınde bı karakol ve orada askerlık yapmasıydı bu dusunce mahvettı benı gunlerce ama cok sukur merkezdeyız carsımız bile var hafta sonları. Senın askerınde cok rahat edıcek emın ol zaten dualarımız hep onlarla hadı gzun aydın mehtaba az kaldı :)
anladım canımcım.bi arkadaşım vardı nişanlısı ya diyarbakırda ya malatyada yapmıştı askerliğini tam net hatırlayamadım şimdi.yarın arıyım bi sorayım canım.ona göre sanada söylerim.
evt cnm başkent dıe daha disiplinli daha sıkı yönetım olur dıyor herkes ama bakalm inş rahat eder. =) ne kdr rahat bi yer vesaıre desek de işte komutana göre degısıo hersey. inş askerlerımızın pamuk gbı komutanları olur da rahat ederler bariiaminnnnnn
vallaha çok iyi olur canım, şimdi nete yazıyorum orada yapan varmı diye nasıl bir yer diye hiç bir bilgiyede ulaşamadım
tamam canım söz yarın unutmucam arıycam arkadaşımıtatlım diyarbakırda askerlik yapanlar diye arattın mı googleda.forumlarda paylaşıyorlar öyle bilgiler.
diyarbakır il jandarmada askerlik yapanlar yazıyorum canım diyarbakırda askerlik yapanlarda yazdım ama adam akıllı bi site yok hiç yarın senden gelen haberlei bekliycm canım, nişanlım çok rahat bi yermiş diyor ama o kötü biryer olsada bana bildirmez
İyi geceler kızlar hepinize... Esracım tekrar hayırlısı olsun, ilk gittiğinde bir ay sıkıntı çeker alışana kadar ama sonrasında rahat eder emin ol... Görüşmek üzere...
canım diyarbakırla ilgili hiç kötü bişey duymadık böyle düşün.burda şırnakta askeri olanlar vardı çok rahatlardı.görevine görede değişiyor canım.nette yazanlarıda çok okuma boşver aklın karısır
öyle yapcam canım ya okumuycam biri başka diyo diğeri başka diyo, ama bak şu çok dikkatimi çekti ve beni etkiledi
alıntıdır
" Kimse Kimsenin Kurşunun Önüne Geçmez, Kimse Kimsenin Mayınına Basmaz..!"
Onun İçin Rahat Olun Kaderde Varsa Yaşarsınız
Bir Yakınım Oğlunu Mardin Nusaybinden İstanbula Aldırdı Yuksek Makamdakı Tanıdıklarıyla Ve Terör Onu İstanbulda Buldu Ve Şehit Etti...
doğru tatlım güzel demiş kim demişse.serkan izmirde demiştim ya.bi askere ağır bi görev verilmiş ne bilmiyorum.çocuk bunalıma girmiş.intihar etti.yani zor görev izmirde bile var tatlım.önemli olan görevi.inşallah askerinde güzel bi göreve düşer rahat eder.ölüm hepimiz için öyle nerden geleceği belli olmaz.düşünme sakın kötü şeyler
öyle canım, bnm askerim şöför olarak gidiyor bakalım nasıl bir görevi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?