Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah rahat eder tatlım tek duam o, evet rahatmıs doğu bnm askerim dağda durmayacak şehirde olduğu için çarşı iznide varmıs canım eğer dağda olsa çarşı izni fln yok bunada şükür.

öylemi canım benimki şöför olarak gidiyor diyarbakıra, seninkinin yeride iyimiş canım ama ankarada askerlik zor derler eğitimler sıkı diye biliyorum inşallah rahat eder askerin hakımızda hayırlısı

evt cnm başkent dıe daha disiplinli daha sıkı yönetım olur dıyor herkes ama bakalm inş rahat eder. =) ne kdr rahat bi yer vesaıre desek de işte komutana göre degısıo hersey. inş askerlerımızın pamuk gbı komutanları olur da rahat ederler barii aminnnnnn

inşallah rahat eder tatlım tek duam o, evet rahatmıs doğu bnm askerim dağda durmayacak şehirde olduğu için çarşı iznide varmıs canım eğer dağda olsa çarşı izni fln yok bunada şükür.

anladım canımcım.bi arkadaşım vardı nişanlısı ya diyarbakırda ya malatyada yapmıştı askerliğini tam net hatırlayamadım şimdi.yarın arıyım bi sorayım canım.ona göre sanada söylerim.

canım bnm çok teşekkür ederim, ben 3 yıldır hasretim canım sevdiğime o yüzden beni çektiğim acılar böyle olgun yaptı ve bardağın dolu tarafını görmemi sağladı ve şidmdide öyle yapıyorum bardağın dolu tarafından bakıyorum ve şükür diyorum ya dağda olsaydı ya terörün oratsına düşseydi diyorum, senin askerin nerde canım inşallah bnmkide seninki gibi rahat bir askerlik geçirir tek duam o

vallaha çok iyi olur canım, şimdi nete yazıyorum orada yapan varmı diye nasıl bir yer diye hiç bir bilgiyede ulaşamadım

inşallah canım bana kalırsa askerlik heryerde zor o yüzden hepimizde çabucak bitiririz inşllh

vallaha çok iyi olur canım, şimdi nete yazıyorum orada yapan varmı diye nasıl bir yer diye hiç bir bilgiyede ulaşamadım

tamam canım söz yarın unutmucam arıycam arkadaşımı tatlım diyarbakırda askerlik yapanlar diye arattın mı googleda.forumlarda paylaşıyorlar öyle bilgiler.

tamam canım söz yarın unutmucam arıycam arkadaşımı tatlım diyarbakırda askerlik yapanlar diye arattın mı googleda.forumlarda paylaşıyorlar öyle bilgiler.

diyarbakır il jandarmada askerlik yapanlar yazıyorum canım diyarbakırda askerlik yapanlarda yazdım ama adam akıllı bi site yok hiç yarın senden gelen haberlei bekliycm canım, nişanlım çok rahat bi yermiş diyor ama o kötü biryer olsada bana bildirmez

İyi geceler kızlar hepinize... Esracım tekrar hayırlısı olsun, ilk gittiğinde bir ay sıkıntı çeker alışana kadar ama sonrasında rahat eder emin ol... Görüşmek üzere...

canım diyarbakırla ilgili hiç kötü bişey duymadık böyle düşün.burda şırnakta askeri olanlar vardı çok rahatlardı.görevine görede değişiyor canım.nette yazanlarıda çok okuma boşver aklın karısır

İyi geceler kızlar hepinize... Esracım tekrar hayırlısı olsun, ilk gittiğinde bir ay sıkıntı çeker alışana kadar ama sonrasında rahat eder emin ol... Görüşmek üzere...

iyi geceler canım allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah bunada alışırız

öyle yapcam canım ya okumuycam biri başka diyo diğeri başka diyo, ama bak şu çok dikkatimi çekti ve beni etkiledi

alıntıdır

" Kimse Kimsenin Kurşunun Önüne Geçmez, Kimse Kimsenin Mayınına Basmaz..!"

Onun İçin Rahat Olun Kaderde Varsa Yaşarsınız

Bir Yakınım Oğlunu Mardin Nusaybinden İstanbula Aldırdı Yuksek Makamdakı Tanıdıklarıyla Ve Terör Onu İstanbulda Buldu Ve Şehit Etti...

doğru tatlım güzel demiş kim demişse.serkan izmirde demiştim ya.bi askere ağır bi görev verilmiş ne bilmiyorum.çocuk bunalıma girmiş.intihar etti.yani zor görev izmirde bile var tatlım.önemli olan görevi.inşallah askerinde güzel bi göreve düşer rahat eder.ölüm hepimiz için öyle nerden geleceği belli olmaz.düşünme sakın kötü şeyler

öyle canım, bnm askerim şöför olarak gidiyor bakalım nasıl bir görevi olacak

öyle canım, bnm askerim şöför olarak gidiyor bakalım nasıl bir görevi olacak

canım serkanda acemilikte şoför eğitimi almıştı.bizde şoför olacak sandık ama çok alakasız oldu kantinci oldu.halbuki hiç esnaflıkla alakası yoktur.başka bi görevde cıkabilir askerine.belli olmuyo

canım pc başında ateş bastı.çok sıcak ev kaynıyor.balkona atıcam kendimi sahura kadar.canım ben yarın arkadaşımı arıycam.mesaj atıcam sana bilgi alınca.öpüyorum canım iyi geceler herşeyin hayırlısı sakın kötü şeyler getirme aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…