Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee az kalmış izinde..bizim 16 günümüz var.100 günde 1'er hafta gelecem diyo:))tutsun kendini seninki de kıs ama bakarsın benimki gibi sürprizde yapar benimki aslına bakarsan erken geldi izine ama dayanamıyolar işte..298 günümüz var ve 16 güncük kaldı izin düşün.
hadi yaa..Allah rahmet eylesin üzüldümselamımı ilet cnm aklına gelirse.
derinsuyum evet canım dogru tahmin attım üzerimden o huzursuzluğu çok şükür canım
ohh iyi olmuş canım yaa böyle daha iyi boşver
ne güzelllllbenimki de bi keresinde cumartesi-pazar arka arkaya çıkmıştı.
canım benimm sıkma canınııı geçecek öyle böyle..yine eski düzenlerimiz geri gelecek Allahın izinyle kuzum üzülme...tek geri glmeyen şey saglık bebemmm yapma bak kocişler gelecekkk,sonra bizim bebelerimiz olacakkkkkbu günleri de hatırlayıp hatırlayıp gülücez halimize kızzzİNŞALLAHHH YA RABBEL ALEMİN.

canım hayırlı olsun İNŞALLAH..Umarım çok rahat bir askerlik olur onun için..benim eşim de şöför ama ANKARA'DA.ÇANKAYA GENELKURMAYBAŞKANLIGINDA ve çok rahat.tüm üstleri taşıyor.şimdi de özel şöför oluyor korgeneralin eşine şöförlük yapacak..bakalım bu şekilde de rahat olacak mı.

Ankaranın neresi canım?

Ya canım ben dağıtarak kullanmak isityodum sağolsun aşkım çıkıp çıkıp geldiği için mümkün olmad

Süper oluyor tabi tartışmazsakYani hasretlik çekiyoz da yine buluyoz tartışcak bir neden

Kızlar bu arada sizinle paylaşmam gerek,çok kötü hissediyorum kendimi artık. polyanna gibi düşünmekten çok yoruldum. Askerimi Diyarbakır/Silvan'a cumartesi günü yolcu ettim. Pazartesi günü tesadüfen facebookta görüp 10 dk falan konuştum ktm'deyim salı günü teslim olucam demişti birazda soğuktu hatırlarsanız. Bugün cuma tam 6 gün oldu bir kez olsun aramadı. 6 gün ya 6.. Yarın 1 hafta. Anlamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor

Usta birliğine gidipte 6 gün aramamak normal mi Allah aşkına siz söyleyin? Hadi ktm'yi çıkaralım aradan 3 gün önce teslim oldu off off

canım nasıl bi ruh halinde olduğunu bilemeyiz ... biraz bekle canını sıkma...adam tatilde ya da babasının evinde de değil ilk fırsatta arayacaktır..üzme kendini tatlım

canım nasıl bi ruh halinde olduğunu bilemeyiz ... biraz bekle canını sıkma...adam tatilde ya da babasının evinde de değil ilk fırsatta arayacaktır..üzme kendini tatlım

Mecbur bekliyorum elden bir şey gelmez ama aklım hep onda 6 gündür insan hiç olmazsa iyiyim diye bir arar,artık telefonla bütünleştim resmen her telefona o diye koşuyorum ama sonuç hüsran

Mecbur bekliyorum elden bir şey gelmez ama aklım hep onda 6 gündür insan hiç olmazsa iyiyim diye bir arar,artık telefonla bütünleştim resmen her telefona o diye koşuyorum ama sonuç hüsran

bak ben ilk defa asker beklemiyorum daha önce de beklemiştim

o da beni 2 ayda 1 arardı

tuncelideydi şartları zordu ... aramak isteyen arar diye bi kavram orada geçerli değil canım

bak ben ilk defa asker beklemiyorum daha önce de beklemiştim

o da beni 2 ayda 1 arardı

tuncelideydi şartları zordu ... aramak isteyen arar diye bi kavram orada geçerli değil canım

Ciddi misin canım?? Ay bir an gözlerim fal taşı gibi açıldı 2 ayda bir yani ciddi ciddi..

Ciddi misin canım?? Ay bir an gözlerim fal taşı gibi açıldı 2 ayda bir yani ciddi ciddi..

vallahi bak çoğu zaman açamazdım teli üstünden geçerdi bi süre daha... hatta ayrılmak istemişti benden seni sevmiyorum bekleme beni demişti ...operasyona gidiyorlarmış öyle demek zorunda kalmış geldikten sonra söyledi ama geri dönmedim tabii

İnanamadım bir an canım ya Hayırlısı buymuş demek ki,ay ömer aramadıkça banada öyle diyecekmiş gibi geliyor

sen içini ferah tut canım böyle sıkıntı edersen ona da yansır...hisseder sakın ..aman

Elimden geleni yapıyorum canım,sakin kalmaya çalışıyorum ama zor nihayetinde. Rabbim beterini yaşatmasın diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…