hee az kalmış izinde..bizim 16 günümüz var.100 günde 1'er hafta gelecem diyo:))tutsun kendini seninki de kıs ama bakarsın benimki gibi sürprizde yapariyiyim canım sağol.eşimin bütün arkadaşları izne gidiyormuş.İştahımı kabartıyolar diyo.Bende aşkım biraz daha zaman geçsin, 7 ayımız daha var 10 gün iznimiz kaldı dedim.Sıcaklardan iyice bunaldı tabi aşkım.Onu idare etmeye çalışıyorum canım.
Sorma canım ya eşimde sün akşam başladı sende ufaktan sorunlar çıkmaya diyor
hadi yaa..Allah rahmet eylesin üzüldümSelam kızlarrr
Sizleri bilgilendirmek istedim Zeynep hakkında
Herkes merak etmiş belliki
Samsunda cıkan sel tamda Zeyneplerin orada olmuş
Askerinin birkac akrabası vefat etmiş
Zeynep hasarımız cok diyordu en son görüstügümde
O yüzden ugrayamıyor kk'ya sanırım...
ohh iyi olmuş canım yaa böyle daha iyi boşverderinsuyum evet canım dogru tahmin attım üzerimden o huzursuzluğu çok şükür canım
ne güzelllllSelam kızlar.
iftardan sonra görümcem ve kayınvalidmle gezmeye çıktık.Tabi oğluşun olmamasının verdiği rahatlık.Annemlere gitti bugün.Ve aşkım mesaj attı ki yarın çarşııVe pazar günü de çarşıı.
SEviyorum ben bu komutanı yaaa
canım benimm sıkma canınııı geçecek öyle böyle..yine eski düzenlerimiz geri gelecek Allahın izinyle kuzum üzülme...tek geri glmeyen şey saglık bebemmm yapmaKızmakta alınmakta haklı mıyım haksız mıyım onu bile bilmiyorum, canımı sıkıyor doğru düzdün konuşamamak, özlemek, düzenimin bozulması bir yandan... Her şey var işte... Nasıl geçecek bunca zaman
kızlar askerim akşam aradı belli oldu usta birliğimiz, DİYARBAKIR İL JANDARMAYA düşmüş hakkımızda jayırlısı olsun diye dua ettik demekki hayırlısı buymuş
burası ile bilgisi olan varsa yazsın kızlarrr
7 ayım kaldı benimm
tatlmm bi arkdsmn sevglısıde orda yapmıstı askerlıgını. çok rahatmıştı. htta arkdsm dıodu bende bunu askerlık yapıo sanıorm yan gelıp yatıomus hergun dıoduumarım rahat olur snn askerınde cnm.. bizimde usta bırlık Ankara ya cıktı. nasıdır hc blmıorm bnde..
hee az kalmış izinde..bizim 16 günümüz var.100 günde 1'er hafta gelecem diyo:))tutsun kendini seninki de kıs ama bakarsın benimki gibi sürprizde yaparbenimki aslına bakarsan erken geldi izine ama dayanamıyolar işte..298 günümüz var ve 16 güncük kaldı izin düşün.
hadi yaa..Allah rahmet eylesin üzüldümselamımı ilet cnm aklına gelirse.
ohh iyi olmuş canım yaa böyle daha iyi boşver
ne güzelllllbenimki de bi keresinde cumartesi-pazar arka arkaya çıkmıştı.
canım benimm sıkma canınııı geçecek öyle böyle..yine eski düzenlerimiz geri gelecek Allahın izinyle kuzum üzülme...tek geri glmeyen şey saglık bebemmm yapmabak kocişler gelecekkk,sonra bizim bebelerimiz olacakkkkk bu günleri de hatırlayıp hatırlayıp gülücez halimize kızzz İNŞALLAHHH YA RABBEL ALEMİN.
canım hayırlı olsun İNŞALLAH..Umarım çok rahat bir askerlik olur onun için..benim eşim de şöför ama ANKARA'DA.ÇANKAYA GENELKURMAYBAŞKANLIGINDA ve çok rahat.tüm üstleri taşıyor.şimdi de özel şöför oluyor korgeneralin eşine şöförlük yapacak..bakalım bu şekilde de rahat olacak mı.
Kızlar bu arada sizinle paylaşmam gerek,çok kötü hissediyorum kendimi artık. polyanna gibi düşünmekten çok yoruldum. Askerimi Diyarbakır/Silvan'a cumartesi günü yolcu ettim. Pazartesi günü tesadüfen facebookta görüp 10 dk falan konuştum ktm'deyim salı günü teslim olucam demişti birazda soğuktu hatırlarsanız. Bugün cuma tam 6 gün oldu bir kez olsun aramadı. 6 gün ya 6.. Yarın 1 hafta. Anlamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor
Usta birliğine gidipte 6 gün aramamak normal mi Allah aşkına siz söyleyin? Hadi ktm'yi çıkaralım aradan 3 gün önce teslim oldu off off
canım nasıl bi ruh halinde olduğunu bilemeyiz ... biraz bekle canını sıkma...adam tatilde ya da babasının evinde de değil ilk fırsatta arayacaktır..üzme kendini tatlım
Mecbur bekliyorum elden bir şey gelmez ama aklım hep onda 6 gündür insan hiç olmazsa iyiyim diye bir arar,artık telefonla bütünleştim resmen her telefona o diye koşuyorum ama sonuç hüsran
bak ben ilk defa asker beklemiyorum daha önce de beklemiştim
o da beni 2 ayda 1 arardı
tuncelideydi şartları zordu ... aramak isteyen arar diye bi kavram orada geçerli değil canım
Ciddi misin canım?? Ay bir an gözlerim fal taşı gibi açıldı 2 ayda bir yani ciddi ciddi..
vallahi bakçoğu zaman açamazdım teli üstünden geçerdi bi süre daha... hatta ayrılmak istemişti benden seni sevmiyorum bekleme beni demişti ...operasyona gidiyorlarmış öyle demek zorunda kalmış geldikten sonra söyledi ama geri dönmedim tabii
İnanamadım bir an canım yaHayırlısı buymuş demek ki,ay ömer aramadıkça banada öyle diyecekmiş gibi geliyor
sen içini ferah tut canım böyle sıkıntı edersen ona da yansır...hisseder sakın ..aman
Elimden geleni yapıyorum canım,sakin kalmaya çalışıyorum ama zor nihayetinde. Rabbim beterini yaşatmasın diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?