- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
Allah hepsinin belasını versin inşallah yine yandı yüreklerimiz. Şu mübarek günlerde ağzımdan beddua eksik olmayacak onlar için. birde diyarbakır olunca 2 kat fena oldum tabi.. Rabbim askerlerimizi koruu
Sağ ol canım,bitirdik işte.
Kavuşalım artık çok bekledik şu iki günü de atlattık mı tamamdır..
Sonrası darısı sizlerin başına.
7 ayım kaldı benimm
şimdide ben geldimm sen yoksunn
Gelecek muhakkak, yani gelmeli, şubat gelmezse seneye ağustos nasıl gelecek
ahhhh o şubat varyaaa hiç gelmicekk sankiiii
Ya canım ben dağıtarak kullanmak isityodum sağolsun aşkım çıkıp çıkıp geldiği için mümkün olmad
Süper oluyor tabi tartışmazsakYani hasretlik çekiyoz da yine buluyoz tartışcak bir neden
Ya canım ben dağıtarak kullanmak isityodum sağolsun aşkım çıkıp çıkıp geldiği için mümkün olmad
Süper oluyor tabi tartışmazsakYani hasretlik çekiyoz da yine buluyoz tartışcak bir neden
canım bak ailesini de arayamamış bence senle ilgili bir sorun yoktur.inşAllah en kısa sürede ararda rahatlarsın canım.Kızlar bu arada sizinle paylaşmam gerek,çok kötü hissediyorum kendimi artık. polyanna gibi düşünmekten çok yoruldum. Askerimi Diyarbakır/Silvan'a cumartesi günü yolcu ettim. Pazartesi günü tesadüfen facebookta görüp 10 dk falan konuştum ktm'deyim salı günü teslim olucam demişti birazda soğuktu hatırlarsanız. Bugün cuma tam 6 gün oldu bir kez olsun aramadı. 6 gün ya 6.. Yarın 1 hafta. Anlamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor
Usta birliğine gidipte 6 gün aramamak normal mi Allah aşkına siz söyleyin? Hadi ktm'yi çıkaralım aradan 3 gün önce teslim oldu off off
ah cnm benim ya geçmiş olsunMerhaba kızlar....
Mama gibi hep sıvı şeyler yemekten midem bozuldu yaa off bıktım
geçecek hisim geçecek ..bizim güçlü olmamız gerek..sana diyorum ama kendimde koyveriyorum çok zaman..bitanecigime söz verdim ama bin kere söz verditti bana aglamayacaksın dayanamıyorum diye.dün dedim ki "aşkım bugün hiç alamadım"Evet canım benim yaa gelsin artık kocişler de bebek yapalım değil mi?Burada kızlarla konuşuyoruz sevgilileri görünce kötü oluyoruz diye, ben sadece sevgilileri değil, bebekleri görünce de kötü oluyorum Evet geçecek bugünler de eskiyecek tatlım buna da şükür
Canım arayamaması çok normal sonuçta doğuya gitti oradaki şartlar nasıl bilemeyiz, alışıncaya kadar ancak arar, onun öncesinde sen biraz kendine kuruntu yapmıştın ya, arayamayınca da böyle düşündün büyük ihtimal, üzme kendini, fırsat bulunca muhakkak arayacaktır
inanmıyorum ya demek hesi bakmış ne meraklılarmış gerçektenanlatmazsam çatlarım
kargo gittiğinde aşkım devriyedeydi... içimdeki sıkıntının nedeni de aslında nedensiz değilmiş adamın birinin tarlasında uyuşturucu ihbarı alıp gidip bütün hepsini toplayıp yakmışlar kafalar güzelleşmiş azcık... sıcaktan mahvolmuşlar ... gelince 2 defa duş almış kendine gelmek için ...sonra demişler sana bi paket geldi diye ... açmış ,o incelerken herkes komutan da dahil olmak üzere başına toplanmışlar (bi de kadınlara meraklı derler )
komutan demiş ki 20 yıllık evliyim benim karı yapmadı bana böyle şeyler helal olsun kıza ...oğlum kaçırma hiç istersen seni göndereyim bas nikahı gel
bi kaç arkadaşı fitliyomuş bunu kız seni neden beklesin daha yenisiniz kaptırma kendini falan diye onlar da demişler biz kızın günahını aldık seviyor bekliyor belliki
her harfte tek tek kaldım o elinin değdiği herşeyin kokusunu içime çektim bağrıma bastım... sen benim herşeyimsin ve sana güvenmekte haklıydım,bi kez daha anladım dediiii
bilmiyor ki bunlar daha antrenmanıilerde neler yapacağım neler
Diyarbakır da iki şehidimiz var kızlar...
Başımız sağolsun...
Her gün bunları duymaktan biz yorulduk...
Hainler neden yorulmuyorlar...
Bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın...
inanmıyorum ya demek hesi bakmış ne meraklılarmış gerçekteneşim de çok şeyler anlatıyor.5 ayda bir sürü komiklikler yaşamış...senin askerine ne gönderdigini kaçırdım ben canım ya:))
Aynen canım siz gidinde bi bizimde 6 ayımızz kalsınn..
Gerçii bizim hala d.bakıra gitme durumumuz varda canım hayırlısı bakalım teskereyi nerde alıcaz
neler göndermedim ki
resimlerimizi albüm yaptım,hepsini doldurmadım...boş kalan yerleri birlikte dolduracağımızı yazdım...
küçük notlar yazdım...
bi kavanoza resmimizi koydum boşta kalan yere not yazdım içine bonibon doldurdum, kavanoz kapağını süsledim baş harflerimizi yapıştırdım
melek biblo küçücük minicik koydum
kitap yolladım aşk falcısıesprili bi kitap...
harita koydum, boyama kalemleri koydum plakalara gelince boyayacağız diye
uğur böcekleri ve nazar boncuklarıyla süsledim...
valla sorma canım ... meraklılar hem de ne merakbi de kıskanmışlar çok
çok şeker yaaa MAŞALLAH size..ömür boyu hep böyle olun inş canım bende senin gibi çok ama çok şeyler göndermek istedim çok hevesim vardı...ama benimki orada onlara bişy olur korkusuyla tmbihledi gönderme diye.şalımı koymuştum onu bile izinde geri getirdi.birinin eline geçer ondan snra gebertiyim onu dedi bende evdeyken hep küçük notlar yazarım bişyler yaparım aşkıma
anlatmazsam çatlarım
kargo gittiğinde aşkım devriyedeydi... içimdeki sıkıntının nedeni de aslında nedensiz değilmiş adamın birinin tarlasında uyuşturucu ihbarı alıp gidip bütün hepsini toplayıp yakmışlar kafalar güzelleşmiş azcık... sıcaktan mahvolmuşlar ... gelince 2 defa duş almış kendine gelmek için ...sonra demişler sana bi paket geldi diye ... açmış ,o incelerken herkes komutan da dahil olmak üzere başına toplanmışlar (bi de kadınlara meraklı derler )
komutan demiş ki 20 yıllık evliyim benim karı yapmadı bana böyle şeyler helal olsun kıza ...oğlum kaçırma hiç istersen seni göndereyim bas nikahı gel
bi kaç arkadaşı fitliyomuş bunu kız seni neden beklesin daha yenisiniz kaptırma kendini falan diye onlar da demişler biz kızın günahını aldık seviyor bekliyor belliki
her harfte tek tek kaldım o elinin değdiği herşeyin kokusunu içime çektim bağrıma bastım... sen benim herşeyimsin ve sana güvenmekte haklıydım,bi kez daha anladım dediiii
bilmiyor ki bunlar daha antrenmanıilerde neler yapacağım neler
ayyyyy canımmm yaaaaaaaben bile mutlu oldum hee ben dün konuştum aliyle kargo girmiyo izne gelince ver sen hediyelerini bana dedi ama öyle ypmıcam başka hediye alıp götürcem albüm olaynı flanda izinden geri döndükten sonra yapıcamm
aminnn inşallah canımmmbizimki de meraktan dolabını patlatmasınlar diye sesini çıkarmamış ... bi de bi tanesi bonibonu çatalla yemek istemiş
tam da şu anda buradayım ama
yasminim yine kayıp
valla mııı yuhhh diyesim geldii:))yumuşak bişy sandı heralde
aa 7 ay deme alınırım tertomm
6 ay 3 hafta 5 güncük
heyyttt
yerim ben bu şafaklarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?