Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepsinin belasını versin inşallah yine yandı yüreklerimiz. Şu mübarek günlerde ağzımdan beddua eksik olmayacak onlar için. birde diyarbakır olunca 2 kat fena oldum tabi.. Rabbim askerlerimizi koruu

amin güzeliimm amiin.. Allah'a emanet askerlerimiz..

Sağ ol canım,bitirdik işte.
Kavuşalım artık çok bekledik şu iki günü de atlattık mı tamamdır..
Sonrası darısı sizlerin başına.

amiiinn canım benim kocaman en içten bir amin diyorum haydi bakalım siz bir kavusun koklasın doyun birbirinize sıra elbet bize de gelecek herkesciklerin günü sayılı ne de olsa

Son düzenleme:
Gelecek muhakkak, yani gelmeli, şubat gelmezse seneye ağustos nasıl gelecek

hehe ne güzel yaaa herkesin beklediği ay farklı herkesin canı cananı ayrı sadece tek bir amaç ortak
o da beklemek
allah kavustursun bizi tezelden inşallah kızçeler

ayyy aynı biz canım hem deli gibi özlüyoruz hem de didişip duruyoruz
nasıl olcak bu işler

biz de genelde buluruz tarışcak bişeyler..ama ben bu defa daha sakindim üzmedim aşkımı
canım bak ailesini de arayamamış bence senle ilgili bir sorun yoktur.inşAllah en kısa sürede ararda rahatlarsın canım.
Merhaba kızlar....

Mama gibi hep sıvı şeyler yemekten midem bozuldu yaa off bıktım
ah cnm benim ya geçmiş olsun(Allah daha kötü şeylerden krusun kuzumm.bak öptüm dişini geçmiştir şimdi
geçecek hisim geçecek ..bizim güçlü olmamız gerek..sana diyorum ama kendimde koyveriyorum çok zaman..bitanecigime söz verdim ama bin kere söz verditti bana aglamayacaksın dayanamıyorum diye.dün dedim ki "aşkım bugün hiç alamadım"aferin sana güçlü karım benim diyo
inanmıyorum ya demek hesi bakmış ne meraklılarmış gerçekteneşim de çok şeyler anlatıyor.5 ayda bir sürü komiklikler yaşamış...senin askerine ne gönderdigini kaçırdım ben canım ya:))
Diyarbakır da iki şehidimiz var kızlar...
Başımız sağolsun...
Her gün bunları duymaktan biz yorulduk...
Hainler neden yorulmuyorlar...
Bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın...

Allah kahretsin yaa.hergün hergün nereye kadar bu yaaaa..elleri kırılsın hepsinin...toptan helak etsin rabbim

diyarbakır sehitlerimize allahtan rahmet kalanlara sabır diliyoruz
yeter ama gencecik çocuklar bir bir gidiyor yok yere
durdurun artık şu terörü
dur durak bilmiyor şerefsizler

inanmıyorum ya demek hesi bakmış ne meraklılarmış gerçekteneşim de çok şeyler anlatıyor.5 ayda bir sürü komiklikler yaşamış...senin askerine ne gönderdigini kaçırdım ben canım ya:))

neler göndermedim ki

resimlerimizi albüm yaptım,hepsini doldurmadım...boş kalan yerleri birlikte dolduracağımızı yazdım...
küçük notlar yazdım...
bi kavanoza resmimizi koydum boşta kalan yere not yazdım içine bonibon doldurdum, kavanoz kapağını süsledim baş harflerimizi yapıştırdım
melek biblo küçücük minicik koydum
kitap yolladım aşk falcısı esprili bi kitap...
harita koydum, boyama kalemleri koydum plakalara gelince boyayacağız diye

uğur böcekleri ve nazar boncuklarıyla süsledim...

valla sorma canım ... meraklılar hem de ne merak bi de kıskanmışlar çok

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...k-kac-tezkereci-guzeller-43.html#post25659310

Son düzenleme:

çok şeker yaaa MAŞALLAH size..ömür boyu hep böyle olun inş canımbende senin gibi çok ama çok şeyler göndermek istedim çok hevesim vardı...ama benimki orada onlara bişy olur korkusuyla tmbihledi gönderme diye.şalımı koymuştum onu bile izinde geri getirdi.birinin eline geçer ondan snra gebertiyim onu dedibende evdeyken hep küçük notlar yazarım bişyler yaparım aşkıma

Son düzenleme:

aminnn inşallah canımmm bizimki de meraktan dolabını patlatmasınlar diye sesini çıkarmamış ... bi de bi tanesi bonibonu çatalla yemek istemiş

ayyyyy canımmm yaaaaaaa ben bile mutlu oldum hee ben dün konuştum aliyle kargo girmiyo izne gelince ver sen hediyelerini bana dedi ama öyle ypmıcam başka hediye alıp götürcem albüm olaynı flanda izinden geri döndükten sonra yapıcamm

bi de kimbilir ne kadar çok uğraştın aşkım evimizde sırf bunlar için özel bi köşe yapacağız dedi bilmiyor ki yarım günde hallettim herşeyii
hayde bakalım kuzum sıra sizde vallaa sevinsinler ama dimi yaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…