- 18 Mart 2011
- 9.204
- 31.460
- 748
AMİN CANIM AMİN ... bol bol dua et
Destek olduğun için çok teşekkür ederim canım benim azda olsa gönlüm ferahladı konuşunca
Merhaba kızlar....
Mama gibi hep sıvı şeyler yemekten midem bozuldu yaa off bıktım
canım benimm sıkma canınııı geçecek öyle böyle..yine eski düzenlerimiz geri gelecek Allahın izinyle kuzum üzülme...tek geri glmeyen şey saglık bebemmm yapmabak kocişler gelecekkk,sonra bizim bebelerimiz olacakkkkk bu günleri de hatırlayıp hatırlayıp gülücez halimize kızzz İNŞALLAHHH YA RABBEL ALEMİN.
Kızlar bu arada sizinle paylaşmam gerek,çok kötü hissediyorum kendimi artık. polyanna gibi düşünmekten çok yoruldum. Askerimi Diyarbakır/Silvan'a cumartesi günü yolcu ettim. Pazartesi günü tesadüfen facebookta görüp 10 dk falan konuştum ktm'deyim salı günü teslim olucam demişti birazda soğuktu hatırlarsanız. Bugün cuma tam 6 gün oldu bir kez olsun aramadı. 6 gün ya 6.. Yarın 1 hafta. Anlamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor
Usta birliğine gidipte 6 gün aramamak normal mi Allah aşkına siz söyleyin? Hadi ktm'yi çıkaralım aradan 3 gün önce teslim oldu off off
merhabaaa....
neden hep mama gibi sıvı tüketiyorsun canım ? yabancı kaldım birazcık sanırım...
Canım dişimde sorun vardı ya maalesef bir hafta dikişler alınana kadar böyle bebe bisküvisi ve süt çorba başka şey yok
çok geçmiş olsun ya ,geçen yıl ramazanda ben yaşadım ... Allah yardımcın olsun canım...
Az önce annesini aradım canım babasını 3-4 gün önce aramış ktm'deyim demiş. Dahada aramamış. bizde 3-4 gün önce facebookta 5 dk falan konuşabilmiştik. Seni en son ne zaman aradı dedi beni daha hiç aramadı dedim. Arayamıyordur büyük ihtimal dedi. Şimdi arkadaş oranın numarasını bulmuş arasam mı aramasam mı ikilemde kaldım
Diyarbakır da iki şehidimiz var kızlar...
Başımız sağolsun...
Her gün bunları duymaktan biz yorulduk...
Hainler neden yorulmuyorlar...
Bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın...
Ben de ailesini ara onları aramış mı diyecektim, demek ki arayamayacak bir durumda ki aramıyor canım, uygun olunca muhakkak arar zaten, içinde kalacaksa çok merak ediyorsan ara istersen...
Kızlar Diyarbakır'da 2 tane şehidimiz var. Allah belalarını versin inşallah. Şu mübarek Allah kahretsin hepsini.
Diyarbakr'da patlama: 2 ehit - Hrriyet Gndem
annesini babasını bile arayamıyorsaa canım, ilk fırsatta arayacaktır.... seni de ailesini de
Öyleymiş canım yaa şimdi duydum ve çok üzüldüm
Diyarbakır da iki şehidimiz var kızlar...
Başımız sağolsun...
Her gün bunları duymaktan biz yorulduk...
Hainler neden yorulmuyorlar...
Bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?