Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar....

Mama gibi hep sıvı şeyler yemekten midem bozuldu yaa off bıktım

Evet canım benim yaa gelsin artık kocişler de bebek yapalım değil mi? Burada kızlarla konuşuyoruz sevgilileri görünce kötü oluyoruz diye, ben sadece sevgilileri değil, bebekleri görünce de kötü oluyorum Evet geçecek bugünler de eskiyecek tatlım buna da şükür

Canım arayamaması çok normal sonuçta doğuya gitti oradaki şartlar nasıl bilemeyiz, alışıncaya kadar ancak arar, onun öncesinde sen biraz kendine kuruntu yapmıştın ya, arayamayınca da böyle düşündün büyük ihtimal, üzme kendini, fırsat bulunca muhakkak arayacaktır

merhabaaa....

neden hep mama gibi sıvı tüketiyorsun canım ? yabancı kaldım birazcık sanırım...

Canım dişimde sorun vardı ya maalesef bir hafta dikişler alınana kadar böyle bebe bisküvisi ve süt çorba başka şey yok

Canım arayamaması çok normal sonuçta doğuya gitti oradaki şartlar nasıl bilemeyiz, alışıncaya kadar ancak arar, onun öncesinde sen biraz kendine kuruntu yapmıştın ya, arayamayınca da böyle düşündün büyük ihtimal, üzme kendini, fırsat bulunca muhakkak arayacaktır
Az önce annesini aradım canım babasını 3-4 gün önce aramış ktm'deyim demiş. Dahada aramamış. bizde 3-4 gün önce facebookta 5 dk falan konuşabilmiştik. Seni en son ne zaman aradı dedi beni daha hiç aramadı dedim. Arayamıyordur büyük ihtimal dedi. Şimdi arkadaş oranın numarasını bulmuş arasam mı aramasam mı ikilemde kaldım

Son düzenleme:
anlatmazsam çatlarım
kargo gittiğinde aşkım devriyedeydi... içimdeki sıkıntının nedeni de aslında nedensiz değilmiş adamın birinin tarlasında uyuşturucu ihbarı alıp gidip bütün hepsini toplayıp yakmışlar kafalar güzelleşmiş azcık... sıcaktan mahvolmuşlar ... gelince 2 defa duş almış kendine gelmek için ...sonra demişler sana bi paket geldi diye ... açmış ,o incelerken herkes komutan da dahil olmak üzere başına toplanmışlar (bi de kadınlara meraklı derler )
komutan demiş ki 20 yıllık evliyim benim karı yapmadı bana böyle şeyler helal olsun kıza ...oğlum kaçırma hiç istersen seni göndereyim bas nikahı gel
bi kaç arkadaşı fitliyomuş bunu kız seni neden beklesin daha yenisiniz kaptırma kendini falan diye onlar da demişler biz kızın günahını aldık seviyor bekliyor belliki
her harfte tek tek kaldım o elinin değdiği herşeyin kokusunu içime çektim bağrıma bastım... sen benim herşeyimsin ve sana güvenmekte haklıydım,bi kez daha anladım dediiii

bilmiyor ki bunlar daha antrenmanı ilerde neler yapacağım neler

Ben de ailesini ara onları aramış mı diyecektim, demek ki arayamayacak bir durumda ki aramıyor canım, uygun olunca muhakkak arar zaten, içinde kalacaksa çok merak ediyorsan ara istersen...

Diyarbakır da iki şehidimiz var kızlar...
Başımız sağolsun...
Her gün bunları duymaktan biz yorulduk...
Hainler neden yorulmuyorlar...
Bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın...

Ben de ailesini ara onları aramış mı diyecektim, demek ki arayamayacak bir durumda ki aramıyor canım, uygun olunca muhakkak arar zaten, içinde kalacaksa çok merak ediyorsan ara istersen...

bilemedim ki canım yarına kadar beklerim baktım aramıyor mecbur ararım artık

Öyleymiş canım yaa şimdi duydum ve çok üzüldüm

Allah hepsinin belasını versin inşallah yine yandı yüreklerimiz. Şu mübarek günlerde ağzımdan beddua eksik olmayacak onlar için. birde diyarbakır olunca 2 kat fena oldum tabi.. Rabbim askerlerimizi koruu

Diyarbakır da iki şehidimiz var kızlar...
Başımız sağolsun...
Her gün bunları duymaktan biz yorulduk...
Hainler neden yorulmuyorlar...
Bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın...

offf Allahım yaa ne zaman bıtecek bu acılar..
Allah sevdiklerine sabır versin..
Başımız sagolsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…