Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnn inşallah canımmm bizimki de meraktan dolabını patlatmasınlar diye sesini çıkarmamış ... bi de bi tanesi bonibonu çatalla yemek istemiş

ben dedim valla

ya neler varmış orada hepsini anlatamıyor geldiğinde anlatır bende yazarım buraya

diimii yaa gerçekten çok şeyler oluyor..benimki şöför mesela...al sen arkadasınla tavla oyna arabadatavlayıda unutmuşlar arkada sıkışmış albay görmüş:))gerisini düşün artık..tüm üstleri taşıdıgı arabada tavla oynamak büyük cesaret dimi ama yapar sagolsunceza almamış ama dürüst davrandıgı için.kim oynadı diye soruldugunda digerleri susmuş benimki atlamış ben oynadım komutanım diye

hahahhaa bizimkinin de kola macerası var yazmıştım buraya da eline yüzüne kan sürüyor kesik parmağının kanını yatıyor arkadaşının yatağına ...kalk uğur diye çeviriyo arkadaşı bi bakıyo kan apar topar revire
doktor demiş ki bişeyi yok başına güneş geçmiş soğuk bişey içsin kola istemiş bizimki de

valla yaaa ne komikler dimi.tüm gün neler yaşıyolar Allah bilir..eşim şimdi de görev degiştiriyor...korgeneralin eşinin şöförü oluyor hayırlısı bakalım inş iyi insanlarla karşılaşır yaa.

benimkiside komutanları taşıyck cnm inşallah bnmkide rahat olur sağolasın (

bnmkiside komutanları taşıycak cnm inş senin askerin gibi rahat olur bnmkide

canım bnm askerimde usta birliğini diyarbakırda yapcak ve bugün orada şehit verdiğimizi duydum ve çok kötü oldum rabbim sabırlar versin

canım benim yaaa nasıl sevindim yazını görünce anlatamam
Artık stres sıkıntı hasret bitiyor canım, güzel günler sizi bekliyor
Demek şimdi pazar akşamı depük var heee

yeni görevi hayırlı olsun canım, inşallah iyi insanlardır, benim aşkım tümgeneralin habercisiydi, evlerinde, işyerinde, gezmede heryerde yanlarındaydı... rahat, forslu bi görev ama stresi de çok, hata kabul etmiyo :18: rütbe büyüdükçe stres de artıyo tabi şöför ve habercilerde..
Allahtan bizimkinin komutanı da eşi de çok iyi insanlardı. Pişirdiklerinden fln verirdi benimkine anlayışlıydılar, öle burnu büyüklükleri yoktu.. inşallah eşin de çok rahat eder canım..

Bu arada dün acil çıkmam gerekti kızlar, sorunuza cevap veremedim, düğüne 50 gün fln kaldı
Dün gelinliğimi de denedim, çok güzel oluyor yaaa :123: çok duygulandım dün , annem de öyle

Hiç kimse yoktur kimsesiz
Herkesin vardır bir kimsesi
Bugün ben kimsesiz kaldım
Ey kimsesizler kimsesizi ...

selamun aleyküm ey ahali

deryacım hoş geldin.ayy benimkide tümen komutanın şöforu olucak ya da habercisi aslında olduda adam tatilde şuan.demek stresi çok he sanki üstlerindeki yetmiyor gibi.yaa gelinliğin fotoğrafı yok mu çok merak ettim ama ben şimdiiiii

çok şükür bugünlerimizi aratmasın RABBİM.her günden pek bir farkı yok her gün aynı özlem işte :)

amin cnaım benim dediğin gibi ilerleyiş hep aynı özlem dolu günler, şafak attırmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…