inşş su gibi akıp gider zamanngelecek tatlım o şubata biz bir dolu ömrü bağladık
yaz bitsin tamamdır ortak
geriye pek bir sey kalmıyor ki
aminnn inşallah canımmmbizimki de meraktan dolabını patlatmasınlar diye sesini çıkarmamış ... bi de bi tanesi bonibonu çatalla yemek istemiş
ben dedim valla
ya neler varmış orada hepsini anlatamıyor geldiğinde anlatır bende yazarım buraya
bi de kimbilir ne kadar çok uğraştın aşkım evimizde sırf bunlar için özel bi köşe yapacağız dedibilmiyor ki yarım günde hallettim herşeyii
hayde bakalım kuzum sıra sizde vallaasevinsinler ama dimi yaaaa
diimii yaa gerçekten çok şeyler oluyor..benimki şöför mesela...al sen arkadasınla tavla oyna arabadatavlayıda unutmuşlar arkada sıkışmış albay görmüş:))gerisini düşün artık..tüm üstleri taşıdıgı arabada tavla oynamak büyük cesaret dimi ama yapar sagolsun ceza almamış ama dürüst davrandıgı için.kim oynadı diye soruldugunda digerleri susmuş benimki atlamış ben oynadım komutanım diye
hahahhaabizimkinin de kola macerası var yazmıştım buraya da eline yüzüne kan sürüyor kesik parmağının kanını yatıyor arkadaşının yatağına ...kalk uğur diye çeviriyo arkadaşı bi bakıyo kan apar topar revire
doktor demiş ki bişeyi yok başına güneş geçmiş soğuk bişey içsinkola istemiş bizimki de
valla yaaa ne komikler dimi.tüm gün neler yaşıyolar Allah bilir..eşim şimdi de görev degiştiriyor...korgeneralin eşinin şöförü oluyor hayırlısı bakalım inş iyi insanlarla karşılaşır yaa.
hee az kalmış izinde..bizim 16 günümüz var.100 günde 1'er hafta gelecem diyo:))tutsun kendini seninki de kıs ama bakarsın benimki gibi sürprizde yaparbenimki aslına bakarsan erken geldi izine ama dayanamıyolar işte..298 günümüz var ve 16 güncük kaldı izin düşün.
hadi yaa..Allah rahmet eylesin üzüldümselamımı ilet cnm aklına gelirse.
ohh iyi olmuş canım yaa böyle daha iyi boşver
ne güzelllllbenimki de bi keresinde cumartesi-pazar arka arkaya çıkmıştı.
canım benimm sıkma canınııı geçecek öyle böyle..yine eski düzenlerimiz geri gelecek Allahın izinyle kuzum üzülme...tek geri glmeyen şey saglık bebemmm yapmabak kocişler gelecekkk,sonra bizim bebelerimiz olacakkkkk bu günleri de hatırlayıp hatırlayıp gülücez halimize kızzz İNŞALLAHHH YA RABBEL ALEMİN.
canım hayırlı olsun İNŞALLAH..Umarım çok rahat bir askerlik olur onun için..benim eşim de şöför ama ANKARA'DA.ÇANKAYA GENELKURMAYBAŞKANLIGINDA ve çok rahat.tüm üstleri taşıyor.şimdi de özel şöför oluyor korgeneralin eşine şöförlük yapacak..bakalım bu şekilde de rahat olacak mı.
hee az kalmış izinde..bizim 16 günümüz var.100 günde 1'er hafta gelecem diyo:))tutsun kendini seninki de kıs ama bakarsın benimki gibi sürprizde yaparbenimki aslına bakarsan erken geldi izine ama dayanamıyolar işte..298 günümüz var ve 16 güncük kaldı izin düşün.
hadi yaa..Allah rahmet eylesin üzüldümselamımı ilet cnm aklına gelirse.
ohh iyi olmuş canım yaa böyle daha iyi boşver
ne güzelllllbenimki de bi keresinde cumartesi-pazar arka arkaya çıkmıştı.
canım benimm sıkma canınııı geçecek öyle böyle..yine eski düzenlerimiz geri gelecek Allahın izinyle kuzum üzülme...tek geri glmeyen şey saglık bebemmm yapmabak kocişler gelecekkk,sonra bizim bebelerimiz olacakkkkk bu günleri de hatırlayıp hatırlayıp gülücez halimize kızzz İNŞALLAHHH YA RABBEL ALEMİN.
canım hayırlı olsun İNŞALLAH..Umarım çok rahat bir askerlik olur onun için..benim eşim de şöför ama ANKARA'DA.ÇANKAYA GENELKURMAYBAŞKANLIGINDA ve çok rahat.tüm üstleri taşıyor.şimdi de özel şöför oluyor korgeneralin eşine şöförlük yapacak..bakalım bu şekilde de rahat olacak mı.
amin canım Allah ailelerine sabır versin
Kızlar bu arada sizinle paylaşmam gerek,çok kötü hissediyorum kendimi artık. polyanna gibi düşünmekten çok yoruldum. Askerimi Diyarbakır/Silvan'a cumartesi günü yolcu ettim. Pazartesi günü tesadüfen facebookta görüp 10 dk falan konuştum ktm'deyim salı günü teslim olucam demişti birazda soğuktu hatırlarsanız. Bugün cuma tam 6 gün oldu bir kez olsun aramadı. 6 gün ya 6.. Yarın 1 hafta. Anlamıyorum. Elimden bir şey gelmiyor
Usta birliğine gidipte 6 gün aramamak normal mi Allah aşkına siz söyleyin? Hadi ktm'yi çıkaralım aradan 3 gün önce teslim oldu off off
canım benim yaaa nasıl sevindim yazını görünce anlatamamKızlaaaaarr,
sevgilim bugün sağlık kontrolüne gidecekti terhis islemleri için.Şimdi konuştuk sağlık kontrolünü olmuş veee
PAZARTESİ SAAT 13.00'e biletini almış.
Özgürlük yolculuğumuzun tarihi saati belli artık.Nasıl bir keyif,nasıl bir mutlulukmuş bu ya çok şükür allahım.
yeni görevi hayırlı olsun canım, inşallah iyi insanlardır, benim aşkım tümgeneralin habercisiydi, evlerinde, işyerinde, gezmede heryerde yanlarındaydı... rahat, forslu bi görev ama stresi de çok, hata kabul etmiyo :18: rütbe büyüdükçe stres de artıyo tabi şöför ve habercilerde..valla yaaa ne komikler dimi.tüm gün neler yaşıyolar Allah bilir..eşim şimdi de görev degiştiriyor...korgeneralin eşinin şöförü oluyor hayırlısı bakalım inş iyi insanlarla karşılaşır yaa.
canım benim yaaa nasıl sevindim yazını görünce anlatamam
Artık stres sıkıntı hasret bitiyor canım, güzel günler sizi bekliyor
Demek şimdi pazar akşamı depük var heee
yeni görevi hayırlı olsun canım, inşallah iyi insanlardır, benim aşkım tümgeneralin habercisiydi, evlerinde, işyerinde, gezmede heryerde yanlarındaydı... rahat, forslu bi görev ama stresi de çok, hata kabul etmiyo :18: rütbe büyüdükçe stres de artıyo tabi şöför ve habercilerde..
Allahtan bizimkinin komutanı da eşi de çok iyi insanlardı. Pişirdiklerinden fln verirdi benimkineanlayışlıydılar, öle burnu büyüklükleri yoktu.. inşallah eşin de çok rahat eder canım..
Bu arada dün acil çıkmam gerekti kızlar, sorunuza cevap veremedim, düğüne 50 gün fln kaldı
Dün gelinliğimi de denedim, çok güzel oluyor yaaa:123: çok duygulandım dün , annem de öyle
çok şükür bugünlerimizi aratmasın RABBİM.her günden pek bir farkı yok her gün aynı özlem işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?