Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok zoruma gidiyo yeşim ya insan sesini duymak için bile 2 dklıgına aramazmı sevdigini nasıl oldugunu sormak için falan
yok cidden kavga edicem mübarek ramazanda

Sakin olmaya çalış canım, düzgün bir dille sor bakalım... Kavga bir sonuç getirmez... Sonuçta uzaksınız sonra telafi de edemezsiniz

çok zoruma gidiyo yeşim ya insan sesini duymak için bile 2 dklıgına aramazmı sevdigini nasıl oldugunu sormak için falan
yok cidden kavga edicem mübarek ramazanda

Çok haklısın canım benim.Ama işte erkekler bazen düşüncesiz olabiliyor.Ya benimkinin de var öyle odunlukları bak dün akşam yakalanmış arıyorum arıyorum tel. kapalı ben deliriyorum noldu diye.Bu sabah arıyıp söyledi yakalattım diye.
Ona dedi ya insan bi ankesörlüden arar aşkım böyle böyle yakalattım merak etme diye.Ama yok adam sabah arıyo beni

sahurda bile kaç kere aradım yani.
Sende torto aradığında anlat.Hoşnutsuzluklarını falan.Bakalım o zaman ne değişcek.

Sakin olmaya çalış canım, düzgün bir dille sor bakalım... Kavga bir sonuç getirmez... Sonuçta uzaksınız sonra telafi de edemezsiniz

ya ben anlamaya çalışıyorum çoğu zaman ki hep söylemişimdir ilk başlardada böyleydi o zaman konustugumda beni çok özledigini sesimi duydugunda daha kötü oldugunu söylüyodu yanımda olmadıgı için. sonra dikkat edicem dedi biraz düzeldi şimdi benmi abartıyorum bilmiyorum deridinide söyler bana nöbeti çok tuttugunu bundan çok şikayetçidir of ne bilim

aradım nöbetteymiş bide çok sık nöbet tutturuyolar bunlara yaa 24 saatin en az 18 saati nöbette

Bak canım adam keyfinden yapmıyo aramamazlık. Askeriyede nöbet,karavana,devriye biter mi canım.
10-12 nöbetiyse yorgun gelir tortocum yatar uyur.E zaten erkenden kalkıyorlar,bütün gün ayakta yoruluyorlar.Yarın fırsatını bulur bulmaz arar sen merak etme canım benim

erkeklerin hepside odun ya fark yokki ateşe atıp yakıcan bunları anca o zaman akıllanırlar.
10 dk sonra tekrar arıcam bakalım nöbetten gelicekmiş

aradım nöbetteymiş bide çok sık nöbet tutturuyolar bunlara yaa 24 saatin en az 18 saati nöbette

Evet canım üst devrelerin ne yapacağı belli olmuyor işte, hep nöbet yazıyorlar ya da çarşı kitliyorlar ya da mıntıka falan, askeriyede iş bitmez o yüzden arayamamıştır, için rahat etmeyecekse dediğim gibi aradığında sor canım...

Sen bu sinirle arama torto yaa
.​YA da sakin sakin konuş

yok sinirli olmazsam duygularımı ifade edemem..

bizde artık üst devre olduk ama acemide değil bişey değil ben onun yüzünü 5-6 aydır görmüyorum zaten çarşıya çıkmıyolarki doğuda oldukları için

Yine de canım kendine hakim ol ki telafisi olmayacak sözler söyleme.hem tatlı dil yılanıı bile deliğinden çıkarır tortoom

Kıyamam kuzum yaaa inşallah her şey oluruna varacak canım, nöbet olayında haklısın artık üst devresiniz, onbaşı falan olmadı mı canım yaa hani o zaman nöbet falan olmuyormuş, gerçi askeriye bu ne olacağı da belli olmaz yaa, sakin olamazsın biliyorum ben de öyleyimdir, çok fevri davranabilirim bazen, ama bir şeye yaramıyor maalesef... İnşallah çözersiniz sorunu çabucak canım

aradı hayret aklındaymışım az sonra yine konuşcaz anlatamadım derdimi az sonra anlatıcam

ay bide bu şarkı düğünümüzde çalsınmı diyoo deliricem yaaa

Son düzenleme:

Sevindim canım.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bende biraz ders çalışayıım
Görüşürüz tortocum, İyi gecelerr Hesnacım

inşallah canım
ay bana ders deme ben bu sene kesin kalıcam
iyi geceler canım görüşürüz öptüm

Ay güldürdün beni gece gece evet damarmış şarkı yaa... İlk dans şarkınız bu olsun kıss güzelmiş

sus kız sende başlama ay dur arıyo ben konusıyım

bir nevi terapi gibi bazen ama bazen de amacını asıyor yokluk içinde kayboluyorsun neden yok niye yalnızım niye gecmiyor falan daha cok sorgular oluyoruz
aslında biz kendimizi de paralasak 460 gün seve seve ister söve söve.. bitecek yani baska yolu yok
zaten bunu kabullendiğin gün çok fazla üzerine düşmüyorsun ilk günler gibi
sadece arada yokluyor seni o deli duygular
askerlik bitmeden huzur yok bize ama anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…