iyice kayışı koparmadım normalim demi yasemin bunu söylediğin iyi oldu ha
allah baska dert vermesin canım benim sayılı süre bitecek elbet
çizelgelerle doldum tastım yahu
allah sevdiğimizden ayırmasın bizi bir daha asla inşallaaah
naber kızlarrr
Bu askerlikte geçen günlerin tutuların notların anısıda bi başka oluyor
Aynen öyle canım ya. Dağıtıma geldiğinde dayanamadı aldı okudu hemen ben yok hepsini birden okursun dedim yok ya 460 günü nasıl okucam dediii sıpamm benim yaa
İyi akşamlar kızlarr:126:
Tortoooyaşıyon mu tatlım sen
Naber canım... İyiyiz idare ediyoruz Sen nasılsın
Bende tortoo yaa
çok özledim seniölmeyen yaşıyo işte
bende idare eder biraz moralim bozuk
Bende tortoo yaaNiye moralin bozuk canım?Gerçi benimde bozuk aşkım telefonunu yakalatmış tutanak tutmuşlar.Bölük komutanının habercisi ama komutan 2 gündür istirahatte haberi olsa kurtarır ama yook Fazladan telefonu vardı şimdi de onu kullanıyo.Kullanma bi süre dedim ama dinleyenee
benimkide telefonunu çaldırmış geçen gün sanki çok konuşuyodukda çaldırdı telefonu çok sinir oluyorum ya zaten arayıp sormuyo sıkıldım onun aramasını beklemekten
Hala rahat arayamıyo mu torto? sende bölüğün numarası vardı sen ara
istese arar eminim ya. numara var bende ama aramamı istemiyo orda sevmedigi kişiler varmışta bilmem ne bahane işte sinirimden ağlıyorum ya
Ya canım üzme kendini.Şimdi aramıyo derken haftada bir mi arıyo yani bu çocuk seni?Ne sıklıkla arıyor?
çok özledim seniölmeyen yaşıyo işte
bende idare eder biraz moralim bozuk
telefonu varken rahat görüşebiliyoduk mesajlaşıyoduk konuşamıyoduk ama o yetiyodu. dün aradı arkadasının telinden mesaj atsam cvp yazabilirmisin dedi evet dedim mehmetcik vakfının nosunu sormuş ondan sonra bi tane bile msj yok bugunde hiç bi haber yok
arama demişti ama şu an ankesörlüyü arıyorum eğer açarlarda gelirse kavga edicem birikti artık
Ne oldu canım yaa? arama olaylarına bazen ben de çok takıyorum... Öyle böyle değil yaniii
anlattıgım olay işte son yazdıklarınızı okudum hani günlük tutma olayı varya onu. ben de tutuyodum ama ne zamandır yazmıyodum açtım az önce en son 5. ayın sonunda yazmısım bide şimdi yazdım yazcak bişey bulamadım kırıldıgımı yazdım aramadıgını bekledigimi sonrada döküleverdi gözlerimden yaş. herkes askeriyle nasıl konustugunu anlatırken canımı sıkıyo bunun ilgisizliği ya
Canım üzülme ya.Yeni bi telefon alır 2. el falan.
Başkasının telini kullandığı için mesaj atmamıştır canım ya.
Ben de bazen araya zaman girdiğinde trip atıyorum sen burayı tatil mi sanıyosun falan diyo eşim yani heran boş değiller canım.Ankesörlüden arayabilir tabiki de ama bizdede bu akşam konusu geçti 92/2lerin 60'lıkları gelmiş ,telefon kuyruğu oluyomuş.Üstelik bizim bölükte 2 telefon var.
Canım bidaha aradığında açık açık konuş.Sen söylemeyince bilemez ki sorunu.Belki ona göre çok normaldir bu durum.
anlattıgım olay işte son yazdıklarınızı okudum hani günlük tutma olayı varya onu. ben de tutuyodum ama ne zamandır yazmıyodum açtım az önce en son 5. ayın sonunda yazmısım bide şimdi yazdım yazcak bişey bulamadım kırıldıgımı yazdım aramadıgını bekledigimi sonrada döküleverdi gözlerimden yaş. herkes askeriyle nasıl konustugunu anlatırken canımı sıkıyo bunun ilgisizliği ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?