Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bitecek tabi, askerliğin anı olmasından ziyade, beklediğimiz yolunu gözlediğimiz bi askerimiz var herkesede nasip olmaz asker beklemek gururu bir başka ..
Aşkkımı kamuflaj içerisinde gördüğüm anı asla unutamam.

Not tutarım yazarım ederim geriye baktıgım zaman vay be derim bir zamanlar şafagım ne cokmus ne zor günler yaşamışım.
Benim rahmetli dedemin notları bile durur hala ananemde.
Çok güzel mazide kalıyor.
İlerde çocuklarıma göstereceğim.

Ben onu 2005ten beri tanıyorum bi defterim var hersey yazar film olur vallahi.. Askerlikle ilgili notlar hele aşkımın bana tuttugu defterler okudukca bile tuaf oluyor içim.
Kim ne derse desin asker beklemek hem zor hem gurur verici.

Bu askerlikte geçen günlerin tutuların notların anısıda bi başka oluyor

Aynen öyle canım ya. Dağıtıma geldiğinde dayanamadı aldı okudu hemen ben yok hepsini birden okursun dedim yok ya 460 günü nasıl okucam dediii sıpamm benim yaa

Aynen öyle canım ya. Dağıtıma geldiğinde dayanamadı aldı okudu hemen ben yok hepsini birden okursun dedim yok ya 460 günü nasıl okucam dediii sıpamm benim yaa

:)

çok özledim seni ölmeyen yaşıyo işte

bende idare eder biraz moralim bozuk
Bende tortoo yaaNiye moralin bozuk canım?Gerçi benimde bozuk aşkım telefonunu yakalatmış tutanak tutmuşlar.Bölük komutanının habercisi ama komutan 2 gündür istirahatte haberi olsa kurtarır ama yookFazladan telefonu vardı şimdi de onu kullanıyo.Kullanma bi süre dedim ama dinleyenee

Son düzenleme:

benimkide telefonunu çaldırmış geçen gün sanki çok konuşuyodukda çaldırdı telefonu çok sinir oluyorum ya zaten arayıp sormuyo sıkıldım onun aramasını beklemekten

benimkide telefonunu çaldırmış geçen gün sanki çok konuşuyodukda çaldırdı telefonu çok sinir oluyorum ya zaten arayıp sormuyo sıkıldım onun aramasını beklemekten

Hala rahat arayamıyo mu torto? sende bölüğün numarası vardı sen ara

istese arar eminim ya. numara var bende ama aramamı istemiyo orda sevmedigi kişiler varmışta bilmem ne bahane işte sinirimden ağlıyorum ya

Ya canım üzme kendini.Şimdi aramıyo derken haftada bir mi arıyo yani bu çocuk seni?Ne sıklıkla arıyor?

Ya canım üzme kendini.Şimdi aramıyo derken haftada bir mi arıyo yani bu çocuk seni?Ne sıklıkla arıyor?

telefonu varken rahat görüşebiliyoduk mesajlaşıyoduk konuşamıyoduk ama o yetiyodu. dün aradı arkadasının telinden mesaj atsam cvp yazabilirmisin dedi evet dedim mehmetcik vakfının nosunu sormuş ondan sonra bi tane bile msj yok bugunde hiç bi haber yok

arama demişti ama şu an ankesörlüyü arıyorum eğer açarlarda gelirse kavga edicem birikti artık

Canım üzülme ya.Yeni bi telefon alır 2. el falan.
Başkasının telini kullandığı için mesaj atmamıştır canım ya.
Ben de bazen araya zaman girdiğinde trip atıyorum sen burayı tatil mi sanıyosun falan diyo eşim yani heran boş değiller canım.Ankesörlüden arayabilir tabiki de ama bizdede bu akşam konusu geçti 92/2lerin 60'lıkları gelmiş ,telefon kuyruğu oluyomuş.Üstelik bizim bölükte 2 telefon var.
Canım bidaha aradığında açık açık konuş.Sen söylemeyince bilemez ki sorunu.Belki ona göre çok normaldir bu durum.

Son düzenleme:

Ne oldu canım yaa? arama olaylarına bazen ben de çok takıyorum... Öyle böyle değil yaniii

anlattıgım olay işte son yazdıklarınızı okudum hani günlük tutma olayı varya onu. ben de tutuyodum ama ne zamandır yazmıyodum açtım az önce en son 5. ayın sonunda yazmısım bide şimdi yazdım yazcak bişey bulamadım kırıldıgımı yazdım aramadıgını bekledigimi sonrada döküleverdi gözlerimden yaş. herkes askeriyle nasıl konustugunu anlatırken canımı sıkıyo bunun ilgisizliği ya

Canım askere gitmeden önce nasıldı?Yani değişti mi diyosun?

çok zoruma gidiyo yeşim ya insan sesini duymak için bile 2 dklıgına aramazmı sevdigini nasıl oldugunu sormak için falan
yok cidden kavga edicem mübarek ramazanda

Canım yaa senin kadar olayın içinde olmadığım için tam olarak sorunu bilemem ama bak son dört gündür benim de eşim doğru düzgün arayamıyor, arıyor bir kaç dakika sonra kapatıyor, bugün izni var diye ancak bugün konuşabildik, ben de çok delleniyorum bazen, stresimi ona da yansıtıyorum ama bazen de diyorum ki aramak her zaman onun elinde olmayabiliyor.... Çünkü gün içinde yaptıklarını anlatınca hak veriyorum ne yapayım...

En son ne zaman görüştünüz canım? Sen de haklısın çünkü insan böyle bir zamanda böyle sıkıntılı bir bekleyişte biraz ilgi de görmek istiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…