Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben HERKESE selam vermiştim bi ara ama neyyyyseeee

Selam tatlım hoşgeldin kusura bakma farkedilmedi sanırım biz çok sevinçliyizde
Yarın depük gecemiz var topiğimizin 91/2 olarak ilk hürgenerali Özge arkadasımız çok mutluyuz biz

Yasemin neredesin sen tertibimsin en son geliyorsun assolist havalarında.
Ev sahibisin bir kere.
Gerçekten bu gecelerin dili yok ama şuan unuttum hepsini desem yeri var,muhtemelen yarın tamamı silinecek belleğimden kötü günlerin...
Dansöz horon artık yaparsın bir şeyler.

Yarın ben seni sabah kuaföre götüreceğim öyle bi havadayım Özge
Sen koru kendini, yarın dayak yiyecen valla

Tamam kuaföre gidelim cicilerimi giyeyim sonra gelelim burada partiye.
Ah yaa keşke bu parti gerçek olsaydı,hepinizle görüşüp teşekkürlerimi yüz yüze iletebilseydim...

Ev sahibisin bir kere.
Gerçekten bu gecelerin dili yok ama şuan unuttum hepsini desem yeri var,muhtemelen yarın tamamı silinecek belleğimden kötü günlerin...

Ah yaa keşke bu parti gerçek olsaydı,hepinizle görüşüp teşekkürlerimi yüz yüze iletebilseydim...

Ben başlıyom bugünden yarın kim tutacak bizi

Kız ben çok fena oldum duygulandım gözlerim doldu ellerim titriyo Özgeye diyorum bittimi ya bittimi nasıl bişi bu
Ezgim biz neler yasadık ya ne zor günler geceler geçirdik topiğimizde ne güzel günlerimiz oldu ay ben bi fena oldum ya biz ayrılmayalım

Yarın depük gecemiz var topiğimizin 91/2 olarak ilk hürgenerali Özge arkadasımız çok mutluyuz biz

biliyorum canım depükü bilmez miyim aşkolhemide özgecigede yazmıştım bişiler ama hızlı ilerliyo kaçtı sanırım neyse olsun.hoşbulduk

Çok hoştu ya riv riv riv ha

Canım yaa.. Nyese söyleyeceklerime yarına saklıyorum

Erres karadenizli galiba ben ordan çaktım olayı
Evet karadenizliyim kan kaynii ha usak haaa haa riv riv riv
Ah sana saksı muamelesi yapanları ben cıss yaparım canım benim...
İnan bend eyeni geldim bir baktım organizasyon tamamlanmış.Hoş geldin nasılsın,nasıl gidiyor?Yarın buradasın değil mi?

cis yap onlara ozge ya hadi cnm bnm msl agzin kulagindaysa inan anlayamadigim sekilde bnmde oyle Usteljk askerime zit olama rgmn :) ALLAh kismet ederse insallahh gelicm tbi. Yalniz buna bi czm blmk lazim yetisemiyom akiyo sayflar kagni husnu mubarek tobee

biliyorum canım depükü bilmez miyim aşkolhemide özgecigede yazmıştım bişiler ama hızlı ilerliyo kaçtı sanırım neyse olsun.hoşbulduk

Ev sahibisin bir kere.

Çok hoştu ya riv riv riv ha

Canım yaa.. Nyese söyleyeceklerime yarına saklıyorum

Erres karadenizli galiba ben ordan çaktım olayı
Evet karadenizliyim kan kaynii ha usak haaa haa riv riv riv
Ah sana saksı muamelesi yapanları ben cıss yaparım canım benim...
İnan bend eyeni geldim bir baktım organizasyon tamamlanmış.Hoş geldin nasılsın,nasıl gidiyor?Yarın buradasın değil mi?

cis yap onlara ozge ya hadi cnm bnm msl agzin kulagindaysa inan anlayamadigim sekilde bnmde oyle Usteljk askerime zit olama rgmn :) ALLAh kismet ederse insallahh gelicm tbi. Yalniz buna bi czm blmk lazim yetisemiyom akiyo sayflar kagni husnu mubarek tobee

Evet buraya bende yetişmekte zorlanıyorum Erres canım hatta şuan internetim sapıtmış durumda çok yava ve yaptığım alıntıların bir çoğunu almıyor.Umarım yarın bu yamuğu yapmaz bana ttneti basarım vallahi.
O zıtlaşmalar her şey geçecek neler neler sığıyor bu sürecin içine sonrasında her şey sütliman...

Oy kıyamam sana.. Neler yaşadık ya Yasminim.. 20 Ağustosta hepsini unutacağız.. Uyanacağız bu kabustan..
Bitti yeeeaaa diyeceğiz bakkk..

E fıstıgım senle dalmısız msn ye Yine senleydim yani sevincine ortagım canım tertibim
Bitti kuzum geride kalıyor bu günlerin-günlerimiz,,, Pzt günü resmen Berkant asker olmayacak çok tuhaf geliyor ama çok güzel

Yahu çok hızlısınız kızlar nevrim döndü, gözlerim bozulacak bak mehtaba az kalmışkene olmaz ama

Son düzenleme:
Oy kıyamam sana.. Neler yaşadık ya Yasminim.. 20 Ağustosta hepsini unutacağız.. Uyanacağız bu kabustan..
Bitti yeeeaaa diyeceğiz bakkk..

Unutalım Ezgim buna çok ihtiyacım var güzel günlerimiz olacak bizim İnşallah..
Diyelim be tertibim en fiyakalısından diyelim bitti yeaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…