ErreS anladım ben seni riv riv riv riv ha uşak ha
Gel bakaym ha boyle
Yarın gece senle horon edelim biz
Ezgi sende Ankara bagları hobaaaaaaaaaaaa
Kıyamam ben sana canım benim öpücükler bol bol
Yarına kadar hazırlan işte bir şeyler ne bilelim biz de hiç depüklenmedik
kendime en uygun şarkıyı seçiyorummmmm
gel teskeree gel teskeree bitsinn bu gurbetttt
ben HERKESE selam vermiştim bi ara ama neyyyyseeee
Kaç aydır bugünün hayalini kuruyoruzzzzzzz topiğimizin ilk hürgenerali Özge oluyor bu süper birşey,,, biz neler yasadık neler neler ...
Ağlardık Özgeyle sabahlara kadar msnlerde konusurduk şükür bu günler geride kalıyor şükürler olsun rabbime daha ne diyeyim ki ,,, yarın dansözleri oynatcam
Yarın ben seni sabah kuaföre götüreceğim öyle bi havadayım Özge
Sen koru kendini, yarın dayak yiyecen valla
ben HERKESE selam vermiştim bi ara ama neyyyyseeee
Kaç aydır bugünün hayalini kuruyoruzzzzzzz topiğimizin ilk hürgenerali Özge oluyor bu süper birşey,,, biz neler yasadık neler neler ...
Ağlardık Özgeyle sabahlara kadar msnlerde konusurduk şükür bu günler geride kalıyor şükürler olsun rabbime daha ne diyeyim ki ,,, yarın dansözleri oynatcam
Ben başlıyom bugünden yarın kim tutacak bizi
Selam tatlım hoşgeldin kusura bakma farkedilmedi sanırım biz çok sevinçliyizde
Yarın depük gecemiz var topiğimizin 91/2 olarak ilk hürgenerali Özge arkadasımız çok mutluyuz biz
Evet karadenizliyim kan kaynii ha usak haaa haa riv riv rivÇok hoştu ya riv riv riv ha
Canım yaa.. Nyese söyleyeceklerime yarına saklıyorum
Erres karadenizli galiba ben ordan çaktım olayı
Ah sana saksı muamelesi yapanları ben cıss yaparım canım benim...
İnan bend eyeni geldim bir baktım organizasyon tamamlanmış.Hoş geldin nasılsın,nasıl gidiyor?Yarın buradasın değil mi?
Selam tatlım hoşgeldin kusura bakma farkedilmedi sanırım biz çok sevinçliyizde
Yarın depük gecemiz var topiğimizin 91/2 olarak ilk hürgenerali Özge arkadasımız çok mutluyuz biz
Evet karadenizliyim kan kaynii ha usak haaa haa riv riv rivÇok hoştu ya riv riv riv ha
Canım yaa.. Nyese söyleyeceklerime yarına saklıyorum
Erres karadenizli galiba ben ordan çaktım olayı
Ah sana saksı muamelesi yapanları ben cıss yaparım canım benim...
İnan bend eyeni geldim bir baktım organizasyon tamamlanmış.Hoş geldin nasılsın,nasıl gidiyor?Yarın buradasın değil mi?
gayet uygun olmuşşş
Kız ben çok fena oldum duygulandım gözlerim doldu ellerim titriyo Özgeye diyorum bittimi ya bittimi nasıl bişi bu
Ezgim biz neler yasadık ya ne zor günler geceler geçirdik topiğimizde ne güzel günlerimiz oldu ay ben bi fena oldum ya biz ayrılmayalım
Yasemin neredesin sen tertibimsin en son geliyorsun assolist havalarında.
Ev sahibisin bir kere.
Gerçekten bu gecelerin dili yok ama şuan unuttum hepsini desem yeri var,muhtemelen yarın tamamı silinecek belleğimden kötü günlerin...
Dansöz horon artık yaparsın bir şeyler.
Tamam kuaföre gidelim cicilerimi giyeyim sonra gelelim burada partiye.
Ah yaa keşke bu parti gerçek olsaydı,hepinizle görüşüp teşekkürlerimi yüz yüze iletebilseydim...
Tatlım benim nasılsın? Yarın geliyor musun depük gecesine
Oy kıyamam sana.. Neler yaşadık ya Yasminim.. 20 Ağustosta hepsini unutacağız.. Uyanacağız bu kabustan..
Bitti yeeeaaa diyeceğiz bakkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?