ay ben hızlılıklara alışkınım ama baştan kaçırdım muhabbeti neyse:))
özgeeeee tickerları degişelim miiii nolurrrrr
E fıstıgım senle dalmısız msn yeYine senleydim yani sevincine ortagım canım tertibim
Bitti kuzum geride kalıyor bu günlerin-günlerimiz,,, Pzt günü resmen Berkant asker olmayacak çok tuhaf geliyor ama çok güzel
Kız ben çok fena oldum duygulandım gözlerim doldu ellerim titriyo Özgeye diyorum bittimi ya bittimi nasıl bişi bu
Ezgim biz neler yasadık ya ne zor günler geceler geçirdik topiğimizde ne güzel günlerimiz oldu ay ben bi fena oldum ya biz ayrılmayalım
ben HERKESE selam vermiştim bi ara ama neyyyyseeee
güneşi doğanlar inşallaaahhhhh bütün sabırlarınıza gözyaşlarınıza 460 anlatılmazki hergünü başka bişey gurur hasret aşk bambaşka :):) bunlara değerr ve çooooooooookkkkkkkk mutlu olursunuz bambaşka bi hayat olıcak artıkk şaşkınsınızdır heraldeama yarın şaşkınlığınız kalmaz çokk mutlu olun sabrınızın mukafatını alırsınız inşallahh :):) darısı bize inşallahh
Sustunuz mu yoksa benim nete geldiler mi gelenler
Heh tamm adamimda geldi. Yasemb iftarda az yiyek Kurtlar dokulsun rahat rahatErreS anladım ben seni riv riv riv riv ha uşak ha
Gel bakaym ha boyle
Yarın gece senle horon edelim biz
Ezgi sende Ankara bagları hobaaaaaaaaaaaa
ben HERKESE selam vermiştim bi ara ama neyyyyseeee
Sustunuz mu yoksa benim nete geldiler mi gelenler
Aynı anda benim de nete bir şeyler olmayacağına göre bir şeyler oldu burda susuş halleri :44:
Heh tamm adamimda geldi. Yasemb iftarda az yiyek Kurtlar dokulsun rahat rahat
Derinim suyum os geldin. Sende bn gibi basla saksi degilum diye
Ozgecimm hem internet hm ble kopk iletsm cn sikiyo yaaaa bi sekilde sohbt alani gbi olsa. Ahh kazrn ahh biz teskere aliez sohbt alni olur
özgeeeee tickerları degişelim miiii nolurrrrr
Yahu ben de koptum bir yerde muhabbeti kaçırdımboşversene bugünün sevincine her şey olur.... O ticker değişme fikrini ben de sevdim
diiimii yaa zaten sırf öyle görmek için bigün degiştiricem tickerımı:))sonra eski haline getiricemYahu ben de koptum bir yerde muhabbeti kaçırdımboşversene bugünün sevincine her şey olur.... O ticker değişme fikrini ben de sevdim
hoşbulduk canımmmm..tekrardan yazıyım yazmıştı amaa...yarın depük gecende bende olacagım inş..çok mutluyum senin ve senin gibi bitirenlerin adına.hayırlı olsun inş bundan sonrası canımEvet biz de baka güzel merasimlerin tadından bahsediyorduk.
Bana bize bu kadar garip geliyorsa kuzum ne haldedir şimdi ya ölürüm ben onaaa..
Kıyamam sana ayrılmak mı? Yok öyle bir şey...Depük ilk merasim bunun sözü var nişanı var düğünü var..var da var...Sizsiz olmaz ki.
Selaaamm..Hoş geldin DerinSu nasılsın?
Umutlu inşallah öyle olur,bu süreç geçti gitti şimdi bundan sonrası da inşallah çok güzel olur hepimiz için,kaldığmız yerden en güzel şekilde tekrardan başlamak dileğim isteğim.Şaşkınım evet hemde çok mutluyum.Sizler gibi mutluluğumu paylaşan arkadaşlarım oldu mutluuğum katlandı gerçekten.
hoşbulduk canımHeh tamm adamimda geldi. Yasemb iftarda az yiyek Kurtlar dokulsun rahat rahat
Derinim suyum os geldin. Sende bn gibi basla saksi degilum diye
Ozgecimm hem internet hm ble kopk iletsm cn sikiyo yaaaa bi sekilde sohbt alani gbi olsa. Ahh kazrn ahh biz teskere aliez sohbt alni olur
onu bunu bırakında yarın net giderse kafayı yerim bennarada bir öyle salaklık yapar benmki ama inş yarına denk gelmezz
Kızlar bu ticker çok azar yedi benden.
"Ne öyle kaç aydır 12 de duruyorsun,ben olsam aşkıma koşmuştum ne kalık kızmışşın sen püü ilerleyemedin de.." falan gibisinden çok söylemler işitti kaç kez yapılıp bozuldu.Sonunda adım adım tuttu sevdiceğinin elinden.Hemen paylaşmaya hazırım ben 1 günü göreyim dedim gördüm.Darısı sizlere.
Yarın ttnet'e özel muamele gösterelimNet giderse gider basarız depük gecemizi mahvettiniz diye
Heee benim de bilgisayar sıkıntılı donup kalıyor yarın böyle bir şey olursa artık yapacak bir şey yok
Kızlar bu ticker çok azar yedi benden.
"Ne öyle kaç aydır 12 de duruyorsun,ben olsam aşkıma koşmuştum ne kalık kızmışşın sen püü ilerleyemedin de.." falan gibisinden çok söylemler işitti kaç kez yapılıp bozuldu.Sonunda adım adım tuttu sevdiceğinin elinden.Hemen paylaşmaya hazırım ben 1 günü göreyim dedim gördüm.Darısı sizlere.
Ay rüya gibi geliyor yaaaa
Özgeye demiştim ki bak kuzum 5 ayımız oldu 10 ayımız kaldı demiştim sonra ay pardon 4 ayımız oldu daha varya demiştim beni teselli ediyordu fıstıgım diyordu ki üzülme arkadasım sayabileceğimiz kadar az kaldı... Vay anasını ya neler neler:13:
Şimdi arkadasım şafagı en sevdiğinden attı yani 1 günü sadece 1 günü kaldı
Kızlar dısarlarda bile duvarlarda 91/2 tezkereci devre yazıyor bayılıyorum ya bi gururlanıyorum
diiimii yaa bende benim sarışına fırca atıyom hergün 10da kaldın ilerleyemedin aptal kız diyeama inşAllah görücez sizler gibi canım yaa.dualarınızı eksik etmyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?