Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yok iftarda yüklenelim sonra horondu morondu derken eritiriz Aç aç oynanmaz dimi ama
Horoncu bası sen ol 3 ayaktan baslayalım
Uyku ypmasn yemkten snra Tamm horoncu bsi olim kopalm topic sallansn. Bunlari yapablmem icon bu saksi teli datj etmm gerek. Hpinizi tek tek opuyrm. Ay sanki bnmki gliyo yarn burnmn diregi sizladi. En isii horonu dusinum bn hayrli sahurlar

Yahu 3 ay geçti hala aynı yerde zilli başkasına mı bakıyor artık ne gözlerini oyacağım onun ben

Delüüüü Uğraşamam döndürmeye falan yaaa uyuz kız ne olacak accık kımıldasa

Yarın ttnet'e özel muamele gösterelim Net giderse gider basarız depük gecemizi mahvettiniz diye

ttnet öyle bir şey yaparsa Çok fena olurrr...
Biz de Berkant'ın askerliğini uzatırırz depüklenemedik kal bir gün daha diye.
Tepkisini görmeye değer herhalde.

İnşallah olursun canım,mutluluğumuzu birlikte paylaşırız ve ondan da önemlisi sizler de tanık olup hazırlanırsınız bu duruma.
Nasılsa sıra sizlere geliyor.Ben de inşallah hepinizin bu özel günlerine katılıp göreceğim.Çok gibi gözüküyor insan hep öyle diyor ama işte geliyor..

ahhhh ahh nerde o günlerrr

Geliyor o günler geliyorrrr....

İNŞALLAH ÖZGECİM inş canım yaaa.valla hep diyorum.ben 300lerden ne zaman düştüm hiç anlamadım.oysa zaman geçmek bilmiyodu sanki çok kere...ama bi baktım ki bitti 300ler..geçiyo inş yaaa.

Uyku ypmasn yemkten snra Tamm horoncu bsi olim kopalm topic sallansn. Bunlari yapablmem icon bu saksi teli datj etmm gerek. Hpinizi tek tek opuyrm. Ay sanki bnmki gliyo yarn burnmn diregi sizladi. En isii horonu dusinum bn hayrli sahurlar

Hayırlı sahurlar canım,görüşmek üzeree....
Yahu 3 ay geçti hala aynı yerde zilli başkasına mı bakıyor artık ne gözlerini oyacağım onun ben

Delüüüü Uğraşamam döndürmeye falan yaaa uyuz kız ne olacak accık kımıldasa

Çok sinir canım bu kızlar,hiç çaba sarfetmiyorlar.Biz olsak ohoooo değil mi.

Görüşürüz Erres
Hayırlı sahurlar

Yaaa ne kötüsünüz yaaa hepiniz üst devresiniz beni kim depükleyecek

:84::84::84::84::84::84::84::84:

Bizde bir zamanlar en alt devreydik canım ya çömez dedikleri
Merak etme seninde arkadasların olacak hem ben buaya ugrayacagım ki evli bile olmus olacagım inşallah :116:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…