Uyku ypmasn yemkten snraYok yok iftarda yüklenelim sonra horondu morondu derken eritirizAç aç oynanmaz dimi ama
Horoncu bası sen ol 3 ayaktan baslayalım
kzuuu senin ticker gözükmüyo şimdi yoksa benmi göremiyorumm :44:
Kızlar bu ticker çok azar yedi benden.
"Ne öyle kaç aydır 12 de duruyorsun,ben olsam aşkıma koşmuştum ne kalık kızmışşın sen püü ilerleyemedin de.." falan gibisinden çok söylemler işitti kaç kez yapılıp bozuldu.Sonunda adım adım tuttu sevdiceğinin elinden.Hemen paylaşmaya hazırım ben 1 günü göreyim dedim gördüm.Darısı sizlere.
diiimii yaa zaten sırf öyle görmek için bigün degiştiricem tickerımı:))sonra eski haline getiricem
hoşbulduk canımmmm..tekrardan yazıyım yazmıştı amaa...yarın depük gecende bende olacagım inş..çok mutluyum senin ve senin gibi bitirenlerin adına.hayırlı olsun inş bundan sonrası canım
hoşbulduk canımsen ondan mı öyle demiştin deli:))napalım depük sevincine verdik artıkın dimi
şimdi 91/2 sonra 91/3 sonraaa sıraa bizdeee 91/4
Yarın ttnet'e özel muamele gösterelimNet giderse gider basarız depük gecemizi mahvettiniz diye
diiimii yaa zaten sırf öyle görmek için bigün degiştiricem tickerımı:))sonra eski haline getiricem
hoşbulduk canımmmm..tekrardan yazıyım yazmıştı amaa...yarın depük gecende bende olacagım inş..çok mutluyum senin ve senin gibi bitirenlerin adına.hayırlı olsun inş bundan sonrası canım
hoşbulduk canımsen ondan mı öyle demiştin deli:))napalım depük sevincine verdik artıkın dimi
ahhhh ahh nerde o günlerrr
Yahu 3 ay geçti hala aynı yerde zilli başkasına mı bakıyor artık ne gözlerini oyacağım onun ben
DelüüüüUğraşamam döndürmeye falan yaaa uyuz kız ne olacak accık kımıldasa
olleeyyy bitti yani heee ticker yok oldu ne kadınım bee
ttnet öyle bir şey yaparsa Çok fena olurrr...
Biz de Berkant'ın askerliğini uzatırırz depüklenemedik kal bir gün daha diye.
Tepkisini görmeye değer herhalde.
İnşallah olursun canım,mutluluğumuzu birlikte paylaşırız ve ondan da önemlisi sizler de tanık olup hazırlanırsınız bu duruma.
Nasılsa sıra sizlere geliyor.Ben de inşallah hepinizin bu özel günlerine katılıp göreceğim.Çok gibi gözüküyor insan hep öyle diyor ama işte geliyor..
Geliyor o günler geliyorrrr....
E yazmıssın ne güzel canım kranlık aydınlıga ulasır elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün
olleeyyy bitti yani heee ticker yok oldu ne kadınım bee
hiç be valla sinirimi kaldırıyo ilerlemiyo manyak
Uyku ypmasn yemkten snraTamm horoncu bsi olim kopalm topic sallansn. Bunlari yapablmem icon bu saksi teli datj etmm gerek. Hpinizi tek tek opuyrm. Ay sanki bnmki gliyo yarn burnmn diregi sizladi. En isii horonu dusinum bn hayrli sahurlar
Yahu 3 ay geçti hala aynı yerde zilli başkasına mı bakıyor artık ne gözlerini oyacağım onun ben
DelüüüüUğraşamam döndürmeye falan yaaa uyuz kız ne olacak accık kımıldasa
ahahahhaaaaa
aynenn öyle hepniz olun benim depüğümdede şubat başı bekliyorum hepiniz burayaa
Yaaa ne kötüsünüz yaaa hepiniz üst devresiniz beni kim depükleyecek
:84::84::84::84::84::84::84::84:
Hayırlı sahurlar canım,görüşmek üzeree....
Çok sinir canım bu kızlar,hiç çaba sarfetmiyorlar.Biz olsak ohoooo değil mi.
hakkat görükmüyo mu kısss:26:
Yaaa ne kötüsünüz yaaa hepiniz üst devresiniz beni kim depükleyecek
:84::84::84::84::84::84::84::84:
yok canım gözükmüyo hiç ticker yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?