Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bn de buna benzer bişyi yaknmdan duydum..herseyn hayrlısı..haklısın brz rht olmam lazm..olcak olduktan snr heryerde olur..biz güvende miyz sanki?? ben fazla pinpirik yapıorum ama haklısın valla ya..rhtladm sağol cnm..nasip olduktan snr günler gececek bişeklde ve dönecek inşllah..haklısın..yoksa döndkten snr da bişy olablr..her gidene bişy olmuyor sonucta..ama hiiç endişelenmemek de normal gelmıor bana..ama tabi kendini rhtlatması gerek insann..böle düşünmek de gerek..

yok canım bnm ne yanlısın olcak ( gecen bi arkadaş bahsettide bana tavsiyede bulundu bak özge kullnmadı izin bnden önce bitiriyor sende kullanma diye( nasıl ya zor olmadımı senin gitme şansın oldumu hiç

Şaka yaptım canım, sen misin Özge deyince.

Zor oldu tabi ki,benim gitme şansım oldu ama gitmedim çünkü askerim ailesine de bana da gelmeyin dedi bitirip çıkacağım buradan dedi.
Öyle motive etti kendini biz de saygı duyduk dediği gibi de yaptı dağıtımdan sonra bir teslim oldu şimdi çıkacak işte pazartesi sabahı kısmetse.Böyle daha iyi hissetti onun duygusallığı ile alakalı görüp de ayrılırsam yapamam gibi dedi.Biz zorlandık kızdım da ben kendisine ben geleyim geleyim diye nitekim bitti işte.Acemiliğimizi 5 ay yaptık biz çavuş eğitimi aldığından o 5 ay içeriisnde 2 kez görüştük işte.Gidip kaldım yanında.Ekim ayından bu yana yüz yüze gelmedik hiç.
Nasıl iyi hissedecekseniz o şekilde atlatın bu süreci dediğim gibi ben istediğim zaman gidip görebilirdim onu ama kararına saygı duydum önemli olan onun orada daha iyi hissetmesiydi.

Son düzenleme:

en iyisi kullanmayıp izni çabucak bitirmek canımda işte bnm askerim doğuya gidecek eminimki psikoloji yöndende çok bunalacak kullanmadan yapamaz gibime geliyor seninki güzel ayarlamış ama ya ne gzel bitti gitti sizinki şimdi nerdeyse 8 aydır görmüyon öylemi iyice bi sarıl tadını çıkar herşeyin

Tabi biz kullanmadık şimdi büyük avantaj ağustos sonunda geleceğine temmuz sonunda geliyor.
Bazı yerlerde doğuda izin kullanmanın zorunlu olduğunu da duymuştum ama emin değilim psikolojileri açısından.Aslında doğudaki askerlerimiz bir çırpıda yapıp gelseler daha rahat ederler kavuştuktan sonra tekrar oraya gitmek illaki zorluyordur da hasret var işte.
Bitti canım çok şükür sarılacağım kocaman kocaman burnumda tütüyor cidden.Çok şey çaldı el ele yürümeyi bile o kadar özledim ki...

özlenmezmi canım ya herşeyi özlüyor insan, bn 3 yıldır nişanlıyım ve ayrı şehirleydeydik yani 3 yıldır hasret belası başımda ama alışamadım bu lanet şeye
kolay gelşr askerlik dedim ama çok zor oluyor ya bi gitse yerleşse rahat ederse oralarda bnde kullanmamasından yanayım canım

Bizde ayrı şehirlerdeyiz canım malesef.Bana da herkes amaan zaten aynı şehirde değildiniz askerlik size dokunmaz gibisinden şeyler söylediler fakat gel gör ki hiç de öyle olmadı.Bütün düzen alt üst oluyor yani orada yaşanan problemler derken çok sıkıntılı günler geçirildi.Aşk hep aşk uzakta olsan da yakında olsan da o eksikliği içinde hissediyorsun ama evli arkadaşlarımız var onlarınki başka durum tabi ki..Rahat ederse dayanamıyorum bir evime gideyim bir seni göreyim gibisinden hissetmezse azıcık dayansın.Sizin gidebileceğiniz kadar güvenli bir yerdeyse ortalara doğru ailesiyle gidersiniz evci çıkarırsınız o bile ne kadar iyi geliyor.

keşke yakın biryere gitseydide canım bnm yanına gitme durumum olsaydı ama bn konyadayım ve diyarbakır o kadar uzak geliyorki bana, oraya gidebilmemiz imkansız gibi birşey eğerki zaten gitme dururmumuz olursa kesin kullandırtmam iznini bi an evvel kurtuluruz şu askerlikten

Merkez de olacaktı değil mi?
Canım bak biz yakınız İzmir Çanakkale 4 saat ama gidilmedi işte.
Ailesi belki gitmek ister merkezdeyse iyi olur ya inşallah öyle olur orada da kalır.Ulaşımı rahat görüşmesi rahat olur.
Azıcık sınırları zorlayın siz gidin o gelmesin çabucak askerlik bitsin.

şimdilik merkez görünüyor canım ama oradanda başka yerlere gidenler oluyormuş hani diyarbakır liceye fln inşallah gitmez orada kalır zaten tek duam o, doğru diyon cnm uzaklıkla yakınlıklada bi alakası yok aslında gidilecek olsa gidilirde, inşallah şöyle bi yarılayalım da böyle birşey düşünürüz canım ona gidip sürpriz yapmayıda çok çok isterim hem 8(

Umarım şans sizinle olur da merkez den ayrılmaz canım.
Ne güzel olur,görüşme olmasa da bir şeyler eksilmiyor yani ben bunu tecrübe ettim.
Olmadan da oluyormuş bak,inşalah bundan sonraki uzaklıklarımız bu kadar sürmez diyorum bende ne yapalım...

yani sende kendince avutmussun kendini, insan alışınca olur aslında cnm bu arada okul iş fln varmı yoksa evdemisin

Ana sınıfı öğretmeniyim canım ben,tatile girdik işte haziranda...
Okullar açılana kadar evdeyim.
Sen?​

ayy ne kadar güzel( bnde yüksekokul okuyorum canım 2. sınıfa geçtim çocuklarla uğraşırken bitirdin gittin şafağı yani öylemi inşallah bnmde okul başlayınca kafam dağılır ve çabucak geçer:18::18:

Evet canım onunda bana yardımı çok oldu gündüzlerin nasıl geçtiğini anlamadım çünkü çocuklarlayken kendi özel hayatımı düşünmeye hiç fırsatım olmuyor tamamen onlara odaklanıyorum mecburen bu da işime geldi tabi ki.
Evet uğraşın olunca iyi oluyor tatile girdik bende paranoyalar başladı 24 saat bir şeyler düşünüyorum he he askerlik ve sonrasıyla ilgili.Bunalttı beni ama neyse ki bitti işte.

bnde şu anda o durumdayım canım ramazan dolayısıylada eve tıkıldık düğünlerde bitti artık 24 saat onu düşünüyorum askerlik düşünüyorum her allahın günü şfk attırıyorum (

bnde şu anda o durumdayım canım ramazan dolayısıylada eve tıkıldık düğünlerde bitti artık 24 saat onu düşünüyorum askerlik düşünüyorum her allahın günü şfk attırıyorum (

Uğraş edinmek lazım da insanın bir şey yapası gelmiyor hiç o enerjide olamadım yani.
Kitap oku bol bol eğlenceli şeyler tercih et ben öyle yaptım daldım kitaplara karakterlere öyle geçirdim biraz da zamanı.
Attır şafakları attır bir daha nerede attıracaksın bak çıkıp gidiyor insanın hayatından bir gün.Bende her gün attırdım herhalde..
Mini kutular karaladım defterler yazdım asker bekleyenin yapabileceği her şeyi yaptık işte.

aslında bir yandan düşünüyorumda çok güzel bir duygu ama çok ta uzun bir süreç keşke biraz daha kısa olsa iyiymiş ( doğru diyon cnm uğraş bulmak lazım kesinlikle bn defter fln tutmuycam ya o yokken yazacak güzel şey yokki (

bnde şimdi o mini kutulardan yapıyorum esra ömer şeklinde( askerim gelcek ona hediye etcem (

Bilmiyorum ya ben o ambiansa katılamadım kendimi çok içinde bulamadım ay aşkım asker falan diyemedim.
Yanlış anlaşılmasın da hissedemedim yani.Belki ülkemizde yolunda gitmeyen şeyler yüzündendir insanlar göğsünü gere gere asker yaptıkları evlatların tooprağın altına çoğu zaman hiç olarak gönderdikleri yüzündendir...Bilemiyorum.
Ya askerlik kısalacak diye de iyi salladılar ilk inandık bir kaç kez sonra anladık durumu.Öyle bir şey olsa sizler için enazından sevinirim bizden geçti de artık iyi olur.Defteri bende bıraktım çok romantik değilim zaten stres atmak için yazıyordum telefonla konuşamıyorduk onla paylaşacağım şeyleri yazıyordum sonra bıraktım işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…