Bilmiyorum ya ben o ambiansa katılamadım kendimi çok içinde bulamadım ay aşkım asker falan diyemedim.
Yanlış anlaşılmasın da hissedemedim yani.Belki ülkemizde yolunda gitmeyen şeyler yüzündendir insanlar göğsünü gere gere asker yaptıkları evlatların tooprağın altına çoğu zaman hiç olarak gönderdikleri yüzündendir...Bilemiyorum.
Ya askerlik kısalacak diye de iyi salladılar ilk inandık bir kaç kez sonra anladık durumu.Öyle bir şey olsa sizler için enazından sevinirim bizden geçti de artık iyi olur.Defteri bende bıraktım çok romantik değilim zaten stres atmak için yazıyordum telefonla konuşamıyorduk onla paylaşacağım şeyleri yazıyordum sonra bıraktım işte.
bnde ilk gittiği gün çok şehit vermiştik ve dedimki bu ülke için şehit verirsem sevdiğimi kesinlikle vatan sağolsun demem dedim çünki hiç uğruna veriliyor şehitler, ve dedimki şu an bu ülkeye asker gönderdim ama zırnık kadar gurur duymuyorum hatta utanıyorum dedim hiç uğruna şehit verilen ülkeye asker gönderdiğim için dedim, askeriyedede hala kısalacak diye konusuluyormuş bizlere ümit vermeyi bari bıraksalar özellikle askerlere
Kimse oğulsuz,kocasız,yarsız,babasız kalmasın.
Sadece bunu diliyorum.
Bende gidip yatayım artık hiç uyuyamıyorum zaten saat 5 olmuş zerre uykum yok.
Yatıp dinleneyim en azından.
Görüşmek üzere canım,iyi sabahlar...
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ve şafak daha yeni başladı sayılır..tam 12 ay var daha((((((((((( nişanlımı beklıyrm ben de .. beni en iyi sizler anlarsınız biliyorum..biz yaklasık 5 buck senedr hiç ayrılmadık ve simdi ayrılk koyuyor..üstelk bnm askerim doğuya gitti..bitlis tatvan'da ... sevdiği doğuda askerde olanlar varsa onlara sormk istediğim, sizde ilk gittiğinde bunalım yaşadız mı bnm gibi?? cnm cok sıkılıyor..hayattan kopmş gibiyim hep aglamak istyorum..içim sıkılıyor sürekli.. ve hep sanki ona bişi olacak gibi hislere kapılıyorum bazen (((( size de olmuş muydu?? normal mi yani?? sonra şimdi ortalk karışık ya, suriye sınırı falan..sürekli internette hbrleri okuyrm..bi yandn merak edyrm snr da daha betr oluyorum..içim sıkılıyor iyce..daha dün gönderdik..dünden beri arayamadı da..sesini de duyamadım..acemlkte hergn arardı sıksık rahttık..neyse..gittiği yer doğunn diğer yerlerine göre daha iyiymiş..öyle diyorlar ama gene de bin türlü olasılık kuruyorum kafmda..haberleri okudukca daha kötmser oluyorm..ya savas cıkarsa diye..terör artarsa diye..siz de yasıyor musunuz bnm bu yaşadıklarımı?????
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ve şafak daha yeni başladı sayılır..tam 12 ay var daha((((((((((( nişanlımı beklıyrm ben de .. beni en iyi sizler anlarsınız biliyorum..biz yaklasık 5 buck senedr hiç ayrılmadık ve simdi ayrılk koyuyor..üstelk bnm askerim doğuya gitti..bitlis tatvan'da ... sevdiği doğuda askerde olanlar varsa onlara sormk istediğim, sizde ilk gittiğinde bunalım yaşadız mı bnm gibi?? cnm cok sıkılıyor..hayattan kopmş gibiyim hep aglamak istyorum..içim sıkılıyor sürekli.. ve hep sanki ona bişi olacak gibi hislere kapılıyorum bazen (((( size de olmuş muydu?? normal mi yani?? sonra şimdi ortalk karışık ya, suriye sınırı falan..sürekli internette hbrleri okuyrm..bi yandn merak edyrm snr da daha betr oluyorum..içim sıkılıyor iyce..daha dün gönderdik..dünden beri arayamadı da..sesini de duyamadım..acemlkte hergn arardı sıksık rahttık..neyse..gittiği yer doğunn diğer yerlerine göre daha iyiymiş..öyle diyorlar ama gene de bin türlü olasılık kuruyorum kafmda..haberleri okudukca daha kötmser oluyorm..ya savas cıkarsa diye..terör artarsa diye..siz de yasıyor musunuz bnm bu yaşadıklarımı?????
inşallah canım bnm, sana birşey daha söylemek isterim bn bi yerde okudum ve çok etkilendim
hani bunu adamın kendisi forumda yazıyor arkadaşının oğlu mardinde adkerlik yapıyormuş orası doğu diye babasının rütbeli makamlı tanıdığı varmış ve onun sayesinde istanbula aldırmışlar ve terör çocuğu istanbulda yakalamış ve şehit olmuş
bnde ilk gittiği gün çok şehit vermiştik ve dedimki bu ülke için şehit verirsem sevdiğimi kesinlikle vatan sağolsun demem dedim çünki hiç uğruna veriliyor şehitler, ve dedimki şu an bu ülkeye asker gönderdim ama zırnık kadar gurur duymuyorum hatta utanıyorum dedim hiç uğruna şehit verilen ülkeye asker gönderdiğim için dedim, askeriyedede hala kısalacak diye konusuluyormuş bizlere ümit vermeyi bari bıraksalar özellikle askerlere
Şafağım +2yi görüyor ve 24 oluyor
Sülüs kağıtta 23 Mayıs ama kayıtta 25 görünüyor of Allahım ne sinir bozucu ya
terttooooooo
canımmmmmmmmmmmmm
nasılsın yahu kuzum karsılasamadık bir türlü
evt canımm yaa karşılaşamadıkk ama yakaladık sonunda birbirimiziii
evet tertocum benim
dur öpeyim dur
özledimmm kzuummm seniiiinasılsın ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?