Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bnde ilk gittiği gün çok şehit vermiştik ve dedimki bu ülke için şehit verirsem sevdiğimi kesinlikle vatan sağolsun demem dedim çünki hiç uğruna veriliyor şehitler, ve dedimki şu an bu ülkeye asker gönderdim ama zırnık kadar gurur duymuyorum hatta utanıyorum dedim hiç uğruna şehit verilen ülkeye asker gönderdiğim için dedim, askeriyedede hala kısalacak diye konusuluyormuş bizlere ümit vermeyi bari bıraksalar özellikle askerlere

Kimse oğulsuz,kocasız,yarsız,babasız kalmasın.
Sadece bunu diliyorum.

Bende gidip yatayım artık hiç uyuyamıyorum zaten saat 5 olmuş zerre uykum yok.
Yatıp dinleneyim en azından.
Görüşmek üzere canım,iyi sabahlar...

Merhaba Özge.. Sen 92/2 benim has torunumsun sanırım.. Benim askerimde Bitlis/ Tatvan'da..
Ordu evine mi gitti askerin ?
Özge söylenmesi gereken herşeyi söylemiş, laf bırakmamış ama şunu diyebilirim ki hepimiz o yollardan geçiyoruz.. Biz ilk zamanlar nefes alamıyorduk, ben bu süreci hiç atlatamayacağım sanıyordum ama alışıyorsun bir süre sonra.. Özlem kalıyor geriye.. Zaten hiç bir duygu ilk gün tazeliğinde kalmaz.. Sende yaşayıp göreceksin..

-1-
.....::: ADANA'YA SELAM OLSUN :::.....

-Adana merkez camii ve Atatürk parkı-

Yarın doğan güneşimiz var!
:98:

heyyyt be canım adanam benim plakası bile güzel 01

ay bitti yarın şafak askerlik yok aradı aramadı falan bütün bu sorunlar bitiyor çok güzel yaaaaaaaaaaa

Şafağım +2yi görüyor ve 24 oluyor

Sülüs kağıtta 23 Mayıs ama kayıtta 25 görünüyor of Allahım ne sinir bozucu ya

canım hoşgeldin aramızaa bu anlattıklrın hepimizin yaşadığı duygular. hepimizin korkuları. askerlik doğudada olsa batıdada olsa hep korkutucu ama zamanlada alışılmıyo değill
öncelikle senin o kadar haber okumayı bırakman gerekiyo en büyük problem o kafanda ne kadar büyütürsen o kadar zor geçiyo zaman. bnde yaptım yapmadım değil ağladım sızladım söylendim sövdüm askerliğe ama çözüm değil aksine dahada zorluk. biraz kendini rahatlatmaya bak inan daha kolay geçiyo zaman. dediğim gibi haberleri okumayı bırakırsan rahatlarsın. a
yrıca askerin daha dün teslim olmuş fırsatı olmamış olabilir. çnkü yeni biyere gitti yerleşme süreci alışma süreci. dün belki telefonların yerini bile bilmiyodu askerin. eline geçen ilk fırsatta arıcaktır emin ol tatlım

bunu hiç unutmıcamm yaaa herkes rabbim ne yazdıysa onu yaşar ne bi gün eksik ne bigün fazlaa

bnde aynı senin gibi düşünüyorum canım çok çok haklısınnnnn. önceden eğlencelerle gönderilirdi askerler gurur duyarak ama şimdi herkes korkarak ağlayarak gönderiyor. bu vatanı bu hale getirenler utansın başka dicek bişey yok

Şafağım +2yi görüyor ve 24 oluyor

Sülüs kağıtta 23 Mayıs ama kayıtta 25 görünüyor of Allahım ne sinir bozucu ya

ayy sinir oldumm hee ne gıcık şey şu askerlik yaptı yne yapcağınııı giderayak 2 gnden ne olcak sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…