Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ve şafak daha yeni başladı sayılır..tam 12 ay var daha ((((((((((( nişanlımı beklıyrm ben de .. beni en iyi sizler anlarsınız biliyorum..biz yaklasık 5 buck senedr hiç ayrılmadık ve simdi ayrılk koyuyor..üstelk bnm askerim doğuya gitti..bitlis tatvan'da ... sevdiği doğuda askerde olanlar varsa onlara sormk istediğim, sizde ilk gittiğinde bunalım yaşadız mı bnm gibi?? cnm cok sıkılıyor..hayattan kopmş gibiyim hep aglamak istyorum..içim sıkılıyor sürekli.. ve hep sanki ona bişi olacak gibi hislere kapılıyorum bazen (((( size de olmuş muydu?? normal mi yani?? sonra şimdi ortalk karışık ya, suriye sınırı falan..sürekli internette hbrleri okuyrm..bi yandn merak edyrm snr da daha betr oluyorum..içim sıkılıyor iyce..daha dün gönderdik..dünden beri arayamadı da..sesini de duyamadım..acemlkte hergn arardı sıksık rahttık..neyse..gittiği yer doğunn diğer yerlerine göre daha iyiymiş..öyle diyorlar ama gene de bin türlü olasılık kuruyorum kafmda..haberleri okudukca daha kötmser oluyorm..ya savas cıkarsa diye..terör artarsa diye..siz de yasıyor musunuz bnm bu yaşadıklarımı?????

Hadi afiyet olsun canım sana da dikkat et.
İyi uykular,kutlamama davet bile etmiyorum çünkü sizlersiniz ev sahibi.İnşallah burada görüşelim yarın.
Çok teşekkür ederim.

Merhaba kelebek..
Neşeli oldu bu gece sağ olsun arkadaşlar depük öncesi keyifli bir sohbet ortamı oldu.Yarın sende gel depükle beni olur mu?
Şafak attıran biri olarak son günüm burada yarın bunu kutlayacağız sende gel. İyi geceler.Hoşça kal.

merhaba canım yenimi başlıyorsunuz usta birliğine bnm askeriminde usta birliği doğuya çıktı diyarbakırda yapcak, beni şimdiden senin anlattığın düşünceler sarmış durumda ama güçlü olacağım heleki askerimin yanında daha güçlü duracağım

evet cnm yeni baslıyoruz...diyarbakırda nerede? merkezdemi? sende aynını mı yaşıyorsun?? yoksa ben mi çok kötümserim?? ama haklısın sabırlı olmak gerek.. konusurken hele belli etmiyorum ama bazen çok bunalıyorum((((( hayrlısıyla bi gelse bi gelse aşkım..dagıtımda gelmişti, alıştık gene..şimdi cok cnm yanıyor..senin safak kaç???

Canım merhaba öncelikle..
Yaşanmaz olur mu hiç? Herkes aynı duyguları paylaşıyor burada iyi ki de gelmişsin eminim burada için rahatlar ve kafandaki negatif düşüncelerden kurtulursun.Öncelikle ne demişler? İyi düşün iyi olsun değil mi? Bunu unutma sık sık hatırla lütfen. Allahın izniyle askerlerimizi gönderdiğimiz gibi geri alacağız inşallah.Allahım nasip etsin hepimize bu günleri,ona emanetler.
Hayattan kopma durumunda kesinlikle yalnız değilsin daha geçen gün konusu geçti burada hatta hepimiz aynı şeyleri paylaştık. Bu da böyle bir süreç ne yazık ki,alışılmasa da uyum sağlanıyor zamanla.Üç ayı geride bırakmışsınız bak şimdi tam bir yıldan düşüyorsunuz bu da güzel gelişme biz sevinmiştik o üç aylık süreçten sıyrılınca. Ortalık karışık evet ama her zaman oluyor bunlar yazları oluyor Suriye olmasa başka bir problem çıkıyor bu sorunların da üstesinden gelinmesini umuyoruz her gün.Yerine bir yerleşsin o zaman ulaşım durumunuz da kesinleşir tatlım.Doğuya gitti demişsin sanırm önce ktm denilen yerde duruyorlar sonra birliklerine geçiyorlar oradaysa fırsatı olmamış olabilir.İçini rahat tut sen tamam mı? Kafanda kurmak seni yıpratır ben bunu bu süreçte çok fazla tecrübe ettim.Gelişmeleri burada yazarsın sabaha okuyan arkadaşlar eğer aynı yerde askeri olan varsa bilgi paylaşımında bulunursunuz..Bir şekilde geçecek bu süreç kendini yıpratmamaya bak askerine destek ol şuan ihtiyacı olan şey bu.

bnm şafak 390 canım, diyarbakır il jandarmada canım merkezde yani ama oradan başka yere gitme ihtimalide varmış lice mesela.
ama bn sana birşey söyleyeyimmi aklına ölümü getirme yani doğuda askerlik yapıyo diye ölecek diye bir kaide yok kadere ve kazaya inan herzaman.
kimse kimsenin nasibinde olan mayına basmazmış kimse kimsenin nasibinde olan kurşunun önüne geçmezmiş, eğer vades yetmezse senin yanındada bulur onu azrail. senin şfk kaç

Evet Esracım son şafağımı attırdım çok şükür bu günleri de gördük.Şimdi de sağ salim evine dönmesini bekliyorum.Pazartesi günü inşallah.
Darısı sizlerin başına..

amin canım benm inşallah bizlerde göreceğiz o günlri allahın izni ile bide senin isim neydi canım ya(

allah esirgesin...... öle tabi ama insanın elinde olmuo..kendime hatrlatıyrm olumlu düşünmeye calısıorum, düşünyrm da ama bazen kapılıorum ama haklısınz olumlu olmalıyım..sennki de umarm merkezde kalır..ve sen de sağ salim kavusursun sevdgne inşallah..o günler bi gelse..ahh ahhh....

amin canım benm inşallah bizlerde göreceğiz o günlri allahın izni ile bide senin isim neydi canım ya(

ne mutlu darısı başıma

adaşımmışsın özge inşallh gelir sağsalim..sennki nerdeydi? bir de çbk gecti mi?

Öyle mi ne güzel.
Memnun oldum Özge.:13:
Benim askerim havacı,Çanakkale'de yapıyor mu yaptı mı diyeyim de diyeyim.
Senin askerin ne?ne olarak gitti?
Çabuk geçmedi elbette ama şuan baktığımda günlerin nasıl geçtiği hiç gözükmüyor gözüme.
Günler kendini hissettiriyor askerlikte ama bir şekilde akşam oluyor ve gün bitiyor bu şekilde düşün.Yarıladığında falan aa yarısı geçmiş vaty be diyorsun öyle böyle tamamı geçip gidiyor.

inşallah canım bnm, sana birşey daha söylemek isterim bn bi yerde okudum ve çok etkilendim
hani bunu adamın kendisi forumda yazıyor arkadaşının oğlu mardinde adkerlik yapıyormuş orası doğu diye babasının rütbeli makamlı tanıdığı varmış ve onun sayesinde istanbula aldırmışlar ve terör çocuğu istanbulda yakalamış ve şehit olmuş

çanakkalede olması kolaylaştırmıştr sanırm senn durumunu..bnm aşkım bitlis/tatvanda..evet yarısı fln bitse bi..ama saymıyorum ben tektek..acemlik cbk gecmişti..istanbuldaydı gerci o zmn ama.. inşallh böle böle gececek gidecek hayrlısıyla..bnmki simdilk bölükte yani kışlada ikmalci olarak gtti..komutanın yanında, içerde cok şükr ama işte simdi karıstrdılar iyce işleri pislkler..o yüzden endilelenyrm bazen cok..sanırm hbrleri okumasam daha ii olacak..ama elim gidiyor hep meraktan (( bi gecse ..sigara üstüne sigara..bide dün girmeden aradı..snr konusamadk naptı, orda napacak bi öğrensem..

Her yerin kendine göre zorluğu var canım ya,biz 5 ay acemilik yaptık desem ve o süreci sana anlatsam belki doğudaki askerimiz çekmiyordur o kötülüğü yani doğu batı ayrımı da çok yapmayı sevmiyorum.Allah hepsini korusun askerlerimizin.Sen şimdi durumunuz kesinleşmemiş endişelisin haklı olarak ama geçecek biraz zaman geçirsin askerlikte de bir düzen var o düzeniniz otursun biraz rahat nefes alırsınız.Kötülüklerin kimsenin başına gelmemesi için dua et sadece yeni teslim olmuş orası curcunadır şimdi kayıtlar ne bilim düzenin oturması dediğim gibi biraz zaman geçsin daha iyi olacak.

hah özge sensin demek (( hiç izin kullanmamışsın canım demi sen

Hayırdır Esra evet benim Özge,bir yanlışımız mı oldu
Kullanmadık evet dağıtımda 1 hafta kullandı bir daha kullanmadık.

yok canım bnm ne yanlısın olcak ( gecen bi arkadaş bahsettide bana tavsiyede bulundu bak özge kullnmadı izin bnden önce bitiriyor sende kullanma diye( nasıl ya zor olmadımı senin gitme şansın oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…