Annem seslenmişti sahur için bi geldim sayfalar almış başını gitmiş..
Sahur hazırlamam gerek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
Ya yiyorum da yemek değil onlar, atıştırmalık mamavari şeylerVeeee en önemlisi, doymuyorum :84:
Ya yiyorum da yemek değil onlar, atıştırmalık mamavari şeylerVeeee en önemlisi, doymuyorum :84:
ben yirmilik dişi aldırdım benmkide tamamen gömüktü yarılıp alındı. eve geldim 2-3 saat sonra tavuklu pilav yedim biliyomusunnnne kadar boğazına düşkün bi insanımm burdan çok iyi anlaşılıyodur heralde
Kıyamam ya normal yemeğe dönmedin mi hala...
Doyurucu çorbalar iç canım rende ekmek gibi doğrayabiliyorsan doğra alışık olmadığımızdan tabi doyumu olmaz normal besinler gibi..
Ne kadar sürecek bu süreç?
ben yirmilik dişi aldırdım benmkide tamamen gömüktü yarılıp alındı. eve geldim 2-3 saat sonra tavuklu pilav yedim biliyomusunnnne kadar boğazına düşkün bi insanımm burdan çok iyi anlaşılıyodur heralde
Ay pambukşeker sende mi 20 lik diş operasyonu oldun...
Beni de bekliyor iyice korktum his yüreklendirdi sağ olsun çok acı çekmemiş ama baksana hala beslenemiyor ay ne biçim bir şey ya..
Sen iyimişsin kız davuklu pilav falan maşallah.
Hiiiiii vay beee ben de kendime diyordum ki kolay atlattım bu derdi, herkes o kadar abartarak anlatıyor ki
Wallahi önünde saygı ile eğiliyorum nasıl yidin kııı tavuğu
Yaaa canım o değil de normal mi bilmiyorum, 20 lik dişin yanındaki dişlerim çok ağrı yaptı, birbirine bile değdiremiyorum, korkuyorum acıyacak diye o yüzden basamıyorum üstüne çiğneyemiyorum... Acaba operasyondan kaynaklı mı ağrıyor onlar, bu normal mi? bilmiyorum, haftaya çarşamba kurtuluyorum inşallah, ama sağ tarafımla hafif yumuşak şeyler ezebiliyorum sıkıntı yok yani
Hiiiiii vay beee ben de kendime diyordum ki kolay atlattım bu derdi, herkes o kadar abartarak anlatıyor ki
Wallahi önünde saygı ile eğiliyorum nasıl yidin kııı tavuğu
canım ben yaklaşık 8 aydır diş teli tedavisi görüyorum. o yüzden alt iki yirmilik dişim alındı. allaha şükür çok rahattı korkma sakın senide korkutmalarına izin verme beni çok korkuttular bittikten sonra bumuymuş dedim inan
ayrıca evet tavuklu plav yedim düşün yani hemde hatırlıyorum 2 tabak çnkü çok açtım o günn sonrada öyle bi problem olmadı rahat rahat yedim yemeğimi hafif bi ağrı vardı sadece
bide büyük ihtimal üst yirmiliklerde alıncak benm gidişat onu gösteriyoo maleseff
canım korkuturlar inanmaaa sakın gerçi herkesin acı eşiği farklı oda var ama çok canı tatlı olan insanlarda varr sakın dinlemeyin kmseyii
valla çokrahat yedim yine olsa yine yerimm
Anladım canım bir an önce sağlığına kavuş da rahatla..
Çekerken mutlaka yandaki dişler ve diş etleri de etkilenmiştir bence çünkü dipteler ve alan dar benim bakarken bile yırtılacaktı ağzım neredeyse.Ondan kaynaklı olabilir.Evet çok çileli olduğunu söylüyorlar bende ondan çok çekiniyorum sen anlatınca yüreklendim azıcık ilk fırsatta bende kurtulacağım inşallah.
Hmm çok şükür rahat olmuşsun işte herkes aynı değil o yüzden korkup çekiniyor insan dişçi koltuğu sendromu oluşacak nerdeyse bende.
Benim de röntgen çekildi 4 tanesi de gözüktü hepsi alınacak artık öyle dedi.Bir başlasak bakalım nasıl olacak..
Kimisinde 4 tane çıkmıyormuş nasıl bir şeyse bu da bende de çıkmasa iyidi.
Anladım canım bir an önce sağlığına kavuş da rahatla..
Çekerken mutlaka yandaki dişler ve diş etleri de etkilenmiştir bence çünkü dipteler ve alan dar benim bakarken bile yırtılacaktı ağzım neredeyse.Ondan kaynaklı olabilir.Evet çok çileli olduğunu söylüyorlar bende ondan çok çekiniyorum sen anlatınca yüreklendim azıcık ilk fırsatta bende kurtulacağım inşallah.
Hmm çok şükür rahat olmuşsun işte herkes aynı değil o yüzden korkup çekiniyor insan dişçi koltuğu sendromu oluşacak nerdeyse bende.
Benim de röntgen çekildi 4 tanesi de gözüktü hepsi alınacak artık öyle dedi.Bir başlasak bakalım nasıl olacak..
Kimisinde 4 tane çıkmıyormuş nasıl bir şeyse bu da bende de çıkmasa iyidi.
Ay evet yaa niye korkuturlar anlamıyorum, bugün çalışmaya gittim ordaki arkadaşlar da ne kadar rahat gözüküyorsun diyorlar ben de dedim 3 gün oldu yani, olsun benim şuram şişti buram şiti böle oldu şöyle oldu, dedim valla benim dişçi de sizin dediğinizi dedi ne kadar rahatsın diye, kasacak bir şey yoktu ki... sonuçta narkozlu yani hissetmiyorsun bir şey...
Galiba canım sen çiğnemeden yutmuşun o tavuğu
Git ve kurtul canım cidden korkulacak bir şey yok, basit bir şey hatta ameliyat demeye bile gerek yok, şu an için bende de diğer 20 likler gözükmüyor ileriki zamanlarda ne olur bilinmez... Bir arkadaşımın aldırdığı yerden tekrar 20 lik çıktı
yooo çiğnedimmm
neyse kızlar ben çıkıyım artık çok uykum geldi
yooo çiğnedimmm
Yok arttık çekilen yerden yine mi çıktı? Sapıtmış bu dişte canım artık...
Çok taktir ettik seni pamukçum.
Yok arttık çekilen yerden yine mi çıktı? Sapıtmış bu dişte canım artık...
Çok taktir ettik seni pamukçum.
görüşürüzz kızlarrrr öpüyorummm siziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?