Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasılsınız bakalım?
Esracım 10-11 arası toplanacağız daha birşey yok merak etme

aaa depüklenecek arkadaşa özel birşeyler mi yapılıyor ya aman kaçırmayayım yoksa belli bi saatte buradamı toplanılıyor kızlar

Saat 8 de taksim de .. Canım benım de bildiğim kadarıyla bı konu acılıcak ozgenın depugunu ıceren bızde o konuya salça olucaz yanlış biliyo da olabilirim nineler gelse de aydınlatsa bızı :)

Saat 8 de taksim de .. Canım benım de bildiğim kadarıyla bı konu acılıcak ozgenın depugunu ıceren bızde o konuya salça olucaz yanlış biliyo da olabilirim nineler gelse de aydınlatsa bızı :)

Nineniz geldi ve aydınlattı sizi
10-11 gibi burada toplaşacağız.. Sahura hatta sahurdan sonraya kadar sürecek bol depüklü bir gece olacak kızlar..
Yeni konu açılmayacak burdan depükleyeceğiz

Bencede bizde oraya gelirizz

Buyrun misafirimiz olun

Oradada olacak tabi ki..
Heryerde yapsak mı Yasemin.. Çeyiz topiğine kadar yolu var

Hakikaten öyle çok bekledik bu günü nasılsa
Kız aranızda en çok gün benim var Benim depüğümde sizler terhis olmuş olcaksınız kimse olmazmış bide Üzülürüm ki
Kübra 19 gecesi ben 21 gecesi

Ah gelecek mi o günde

Kendi kendini depüklersin
Oyyy seni yalnız bırakır mıyız hiç, iki elim Yavuzda olsa gelirim valla
Zaten senin depük gecende ben hala yarime kavuşamamız olacağım içün hala hasretlik çekenler olarak buradayız

inşallah günün birinde depüklenen isim bn olacağım yaşasınnn gelcek o günlerr kızlarr geçiyor günler

Merak etmeyin biz bu topiğin hepsini göndericez ondan sonra gidicezz en son biziz asıl siz ninelerimiz olmicaksınız bizim depüğümzde

Oy sağol canım benim biliyorum beni yanlız bırakmayacağınızı
Kadim dostlarım :13:

Sorma ya arada uzaklık olunca hasret iyice sıkıştırıyor
Askerlik bitecek ya sen ona bak heyoooooooo

inşallah günün birinde depüklenen isim bn olacağım yaşasınnn gelcek o günlerr kızlarr geçiyor günler

Tabi ki geleceeekk..

Merak etmeyin biz bu topiğin hepsini göndericez ondan sonra gidicezz en son biziz asıl siz ninelerimiz olmicaksınız bizim depüğümzde

Bizim ninelerimiz de yok evli barklı oldular galiba
İnşallah canım biz kolay kolay burdan kopamayız gibi.. Daha bir sürü şafak var bizde Gelebilirsek ne mutlu..

Oy sağol canım benim biliyorum beni yanlız bırakmayacağınızı
Kadim dostlarım :13:

Sorma ya arada uzaklık olunca hasret iyice sıkıştırıyor
Askerlik bitecek ya sen ona bak heyoooooooo

Askerlik mi o da ne

Çok fazla havaya girdim biri bana daha 20 gün olduğunu söylesin

Sağolun kızlar,, merak etmeyin siz nine olacaksınız o zaman aynı böyle arkadaslıklar olacak,, kk ya eskiden takılırdım ama askerlik sürecinde daha fazla oldu özelikle Ezgimin açtıgı 91/2 ler konusunda toplandık...

Ara sıra ugrayacagım buraya hepimizin yogun zamanları baslıyor artık nişandı evlilik denk gelirsem depük atmak tabiki isterim canlarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…