Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz buralarda yeniyiz ama sizleri tanıyoruz canım stilex diye birini hiç görmedim vallaha belli mi olur belki akşama gelir

Evet gerçekten özledim ya neler derdi Özge sana depüğüm fena olcak falan
Çatlak hatun bakalım kendi depüğünde olacak mı

Gelsede bi şafagından haberdar etse

Biz aynı gün depüklenecektik tabii şafağında değişiklik olmadı ise..
Gelsin o depükleri ben tek başıma kaldıramam küçücük fıçıcık bişeyim zaten.. Yarısı ona yarısı bana

Kızlar yarim aradı gel bi 5 10 dk göreyim dısarı cıkmıs göreyim sevdiğimi gelirim yine seviyorum sizi
Hemen gircek içeri konusayım hemen görüşürüz.

Kızlar yarim aradı gel bi 5 10 dk göreyim dısarı cıkmıs göreyim sevdiğimi gelirim yine seviyorum sizi
Hemen gircek içeri konusayım hemen görüşürüz.

ohh ya aferim canım sevdiğine, bizimkinin de çarşı izni varmış ama bnm haberim yoktu bi baktım facede orada yakaladım sonrada msn gel dedi geldim 1 dk kamera açtık yemeğe gidicez arkadaşlarla dedi ve çıktı ne yapayım şimdi bn bu adama

özge gidiyor ama biz hala şfk attırmak zorundayız (

şafak 389 90 lar bitti şkr

mehtaba son 5 gün

10 dkdır oynuyorum

[video=youtube;r1oKlUJRXgY]http://www.youtube.com/watch?v=r1oKlUJRXgY&feature=related[/video]

Allahtan mani gelmediği sürece 13 ay içerisinde topiğimizdeki herkes evlenir bence ..
Yani kendi adıma çoktan evlenmiş olurum inşallah yani planlar dogrultusunda gidersek evlenmiş olurum rabbim nasip etsin

İnşallah canım benim İnşallah bir ömür mutlu olursunzz..

aşkıma sinir oluyorum ve o yüzdende şimdi çok pis midem ağrıyor stres yaptığım için off offf

Ne oldu da?

Emin olamadım bende

ya bugün çarşı izni varmış ama bnm haberim bile yoktu bana söyledim sanıyormus ama söylemedi eminim yani bi baktım facede sonra msn gel dedi geldim kamera açtık 1 dk gördüm bn çıkıcam arkadaşlar bekliyor dedi ve gitti geçen çarşı iznindede açmadık kamera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…