Sağolun kızlar,, merak etmeyin siz nine olacaksınız o zaman aynı böyle arkadaslıklar olacak,, kk ya eskiden takılırdım ama askerlik sürecinde daha fazla oldu özelikle Ezgimin açtıgı 91/2 ler konusunda toplandık...
Ara sıra ugrayacagım buraya hepimizin yogun zamanları baslıyor artık nişandı evlilik denk gelirsem depük atmak tabiki isterim canlarım ..
Askerlik mi o da ne
Çok fazla havaya girdim biri bana daha 20 gün olduğunu söylesin
Belkide sizde bizimle evlilik şafağıı sayarsınız canım
kesinlikle bekleriz canım, olsun sizlerde burda düğün şafağı sayarsınız o zaman
Sağolun kızlar,, merak etmeyin siz nine olacaksınız o zaman aynı böyle arkadaslıklar olacak,, kk ya eskiden takılırdım ama askerlik sürecinde daha fazla oldu özelikle Ezgimin açtıgı 91/2 ler konusunda toplandık...
Ara sıra ugrayacagım buraya hepimizin yogun zamanları baslıyor artık nişandı evlilik denk gelirsem depük atmak tabiki isterim canlarım ..
Ay kuzum sen beni görsen şafak 2 gün daha arttı diye nasıl dertlendim sana anlatamam diyorum ki 24 ya 24 gün biter mi
Sonra dedim Yasemin sen ne koca rakamları devirdin
Hele bi Ağustosa gireyim o zaman soludugum hava daha baska olacak
Tabi ki geleceeekk..
Bizim ninelerimiz de yokevli barklı oldular galiba
İnşallah canım biz kolay kolay burdan kopamayız gibi.. Daha bir sürü şafak var bizdeGelebilirsek ne mutlu..
akşama ananmelere gidecektik yemeğe ama buradada depük gecesi var bnde yemeğimi yiyip gelirim artık anne özgenin değük gecesi var gitmem lazım desem nasıl tepki verirler acaba bu kız kafayı yemiş özgede kim depük te ney diyecekler
İnşallah canım benim hep gelin biz 13 ay daha burdayız belkide evlenmiş olursunuz siz
Bizimkilerde misafirliğe gitti ama ben gitmedim, geç dönerler ne olur ne olmaz..
Yol arkadaşımızı yalnız bırakmak olur mu
Bende anneme depük desem kalır böyle
Derya ninemizin düğünü Eylülde Ezgicim hatırlarmısın ne özenirdik şafaklarına ya geldiğimizde 300leri sayıyorlardı onlar..
Çokta yaşlı nine sayılmaz sonuçta 1.tertipti onlar bizde 2
399 dediğimizi hatırlıyorum ya nasıl mutlu olmuştuk
Evet Ağustos gelsin artık herşey güzel olacak.. Ağustos bizim ayımız olacak
Havaya girin tabıkı haketmıs kazanmıssınız sabrın snu selamet denılen deyımın orneklerını yasıyosunuz ne guzel bız de hepimiz bu mutluluklara tanık olucaz size hersey serbest bence
ananemle evlerimiz yakın allahtan canım değilse bnde gitmezdim ilk kez bi depük gecesine katılcam yani (
1 yıl 3 ay yazardı 3 ay bitince ki yasadıgımız mutlulukta süperdi... Peki ya sen Zeynepin 365 yıl hesaplamalarını hatırlıyor musun ?
Bal bu Zeynep ya
Kızlar bizim bi tertibimiz daha var kendisi bu gecenin hayalini çok kurardı fakat ortalarda yok gebertcem onu
Adı Zeynep / stillex bileniniz vardır. Keşke oda olsaydı
Sizin heyecanınızı yerim ben ya
İlk kez depük gecesine katılcam diyo :)
Çok tatlısınız ya ilginiz bi hoş kızlar, Ezgi be has torun başla oluyormuş he ben bunu anladım
Hatırlamaz mıyımmm ya
Şafaklarda ki potlarıCanım yaa.. Keşke süpriz yapabilse de gelse artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?