Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Unutkanlık olabilir canım..
Bi sorununuz mu vardı acaba? Biraz durup gitseydi tamam, oda arkadaşlarıyla dolaşmak isteyebilir bunalıyorlar sonuçta, hapis gibi..

evet arar biliorum o yüzden merak ediyorum..hala aramadı..aşkım hiç merakta bırakmaz beni, kendi merakta kalır en başta..acemiyken günde iki-üç kre arardıı yaa .. acaba hastalandı mı dıorum (( orayı aradm no buldum ama haftasonu baglayamıyorlarmış (( bgn arar umarım beklıyrm işte baklm .. haftaya ztn tel alıcak orda sokacak bi şekilde snr rhtca konusrs ama şimdi konusamadım...

canım askerin ordu evinde mi ?

canım hoşgeldin aramıza..hayırlı olsun inş askerinin yeni yeri..sen içini ferah tut,bol dua et kötü şeylerde düşünme...evet hepimizi bi bunalım sarıyo normal canım takma kafana.öyle böyle geçecek zaman inş..

yok canım sorun fln yokta nebileyim bn ya

burda konusmak iyi geldi..bi ben değilm bunları yasayan diyorsun...sagol ayrıca cnm..daha rahtm yaa valla..hayırlısıyla dönecek bana askım inşallah )))) senelerdir ayrı kalmadk hiç de hep hergün beraber olunca ayrılk bambaska bi psikoloji yaratıyormuş..üstüne bi de asker olması..ama öyle böyle gececek nasipse...

Geldim kızlar ,,

kaç aydr orda sennki? uzun dönem mi o da? tatvan halkı fln nasılmş? rht mı? bir de ben gtmeyi düşünyrm ama güvenli mi?

1 seneyi geçti canım, evet uzun dönemiz..
Valla bizim çarşılar kilitli 3-5 kere çıktı askerim, kürtçe konuşulması biraz zoruna gidiyordu ama alışıyorsun.. Askeri ne severler ne sevmezler.. öyle diyeyim..
Bende çok istedim gitmeyi ama izin vermedi bana.. Ailesini bile istemedi.. Neticede Türkiyenin bir ucundan bir ucu..
Seninde gitmeni tavsiye etmem..

acemilkte ist.daydı.. çagrdı, gitmiştm bende..ama tatvana gtmemi istemıor o da..ama babasının gtme durumu var belki bende onla giderm..o beni düşünerk doğu tehlikeli die gelme dıo ama süprz yapablrm cnkü gelcem desem kızabilir..huzursz olur..bende carsı izni yok diye duydum..ve umarm çıkarmazlar..bunalcak ama napalm..ne gzl cnm ya bi yılı devrmişsinz..biz diyoruz nasl gececek diye ama darısı basımızaa işallah :)

ya bide bişi sorabilir miyim, şu daisypath'leri nasl ekliyorsunuz profilinize????

Son düzenleme:

çok şükür hayatım çok şükür bitiyor sonunda
yani o bitişi hissedebiliyoruz artık

Bende gitmenin hayalini kurdum ama olmadı işte..
Tabi canım onların güvenliği içinse çıkmasınlar.. Ne olarak gitti askerin ?
Acaba aynı yer mi diye düşünüyorum ikimizinde 10. motorlu piyadeye bağlı çünkü, emin olamadım yarim arasın sorarım..

sorgun kışlasndamı sennki? ama ordu evi dediğine göre sennki merkezde..bnm askm tatvanın çıkışndaki kışladaa..yazıcı oldu bebekim orda..

sorgun kışlasndamı sennki? ama ordu evi dediğine göre sennki merkezde..bnm askm tatvanın çıkışndaki kışladaa..yazıcı oldu bebekim orda..

Gölün kenarında işte bilemiyorum.. Ordu evine sorgun kışası denildiğini duydum..
Eğer aynı yerse birbirlerini tanıyorlardır çünkü benim askerimde yazıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…