- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
ya bugün çarşı izni varmış ama bnm haberim bile yoktu bana söyledim sanıyormus ama söylemedi eminim yani bi baktım facede sonra msn gel dedi geldim kamera açtık 1 dk gördüm bn çıkıcam arkadaşlar bekliyor dedi ve gitti geçen çarşı iznindede açmadık kamera
evet arar biliorum o yüzden merak ediyorum..hala aramadı..aşkım hiç merakta bırakmaz beni, kendi merakta kalır en başta..acemiyken günde iki-üç kre arardıı yaa .. acaba hastalandı mı dıorum(( orayı aradm no buldum ama haftasonu baglayamıyorlarmış (( bgn arar umarım beklıyrm işte baklm .. haftaya ztn tel alıcak orda sokacak bi şekilde snr rhtca konusrs ama şimdi konusamadım...
merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum..ve şafak daha yeni başladı sayılır..tam 12 ay var daha((((((((((( nişanlımı beklıyrm ben de .. beni en iyi sizler anlarsınız biliyorum..biz yaklasık 5 buck senedr hiç ayrılmadık ve simdi ayrılk koyuyor..üstelk bnm askerim doğuya gitti..bitlis tatvan'da ... sevdiği doğuda askerde olanlar varsa onlara sormk istediğim, sizde ilk gittiğinde bunalım yaşadız mı bnm gibi?? cnm cok sıkılıyor..hayattan kopmş gibiyim hep aglamak istyorum..içim sıkılıyor sürekli.. ve hep sanki ona bişi olacak gibi hislere kapılıyorum bazen (((( size de olmuş muydu?? normal mi yani?? sonra şimdi ortalk karışık ya, suriye sınırı falan..sürekli internette hbrleri okuyrm..bi yandn merak edyrm snr da daha betr oluyorum..içim sıkılıyor iyce..daha dün gönderdik..dünden beri arayamadı da..sesini de duyamadım..acemlkte hergn arardı sıksık rahttık..neyse..gittiği yer doğunn diğer yerlerine göre daha iyiymiş..öyle diyorlar ama gene de bin türlü olasılık kuruyorum kafmda..haberleri okudukca daha kötmser oluyorm..ya savas cıkarsa diye..terör artarsa diye..siz de yasıyor musunuz bnm bu yaşadıklarımı?????
evet arar biliorum o yüzden merak ediyorum..hala aramadı..aşkım hiç merakta bırakmaz beni, kendi merakta kalır en başta..acemiyken günde iki-üç kre arardıı yaa .. acaba hastalandı mı dıorum(( orayı aradm no buldum ama haftasonu baglayamıyorlarmış (( bgn arar umarım beklıyrm işte baklm .. haftaya ztn tel alıcak orda sokacak bi şekilde snr rhtca konusrs ama şimdi konusamadım...
canım askerin ordu evinde mi ?
canım hoşgeldin aramıza..hayırlı olsun inş askerinin yeni yeri..sen içini ferah tut,bol dua et kötü şeylerde düşünme...evet hepimizi bi bunalım sarıyo normal canım takma kafana.öyle böyle geçecek zaman inş..
hayr sorgun kışlasında..sennki ordu evnde sanırım..
Evet canım tatvan ordu evinde
kaç aydr orda sennki? uzun dönem mi o da? tatvan halkı fln nasılmş? rht mı? bir de ben gtmeyi düşünyrm ama güvenli mi?
Geldim kızlar ,,
ben yolları hiç hesaplamıyorum 7 dağıtım 10 da ağustos sonu 17 gün izin kullancaz kaldı geriye 13 gün. teskere tarihi 23 şubat 13 düş 10 şubattyol izni falan derken daha da geriye gelir tabi.
ay artık şu hesaplamaları bile yapabiliyoruz buna şükür yarabbimmm
acemilkte ist.daydı.. çagrdı, gitmiştm bende..ama tatvana gtmemi istemıor o da..ama babasının gtme durumu var belki bende onla giderm..o beni düşünerk doğu tehlikeli die gelme dıo ama süprz yapablrm cnkü gelcem desem kızabilir..huzursz olur..bende carsı izni yok diye duydum..ve umarm çıkarmazlar..bunalcak ama napalm..ne gzl cnm ya bi yılı devrmişsinz..biz diyoruz nasl gececek diye ama darısı basımızaa işallah :)
ya bide bişi sorabilir miyim, şu daisypath'leri nasl ekliyorsunuz profilinize????
Bende gitmenin hayalini kurdum ama olmadı işte..
Tabi canım onların güvenliği içinse çıkmasınlar.. Ne olarak gitti askerin ?
Acaba aynı yer mi diye düşünüyorum ikimizinde 10. motorlu piyadeye bağlı çünkü, emin olamadım yarim arasın sorarım..
sorgun kışlasndamı sennki? ama ordu evi dediğine göre sennki merkezde..bnm askm tatvanın çıkışndaki kışladaa..yazıcı oldu bebekim orda..
Gölün kenarında işte bilemiyorum.. Ordu evine sorgun kışası denildiğini duydum..
Eğer aynı yerse birbirlerini tanıyorlardır çünkü benim askerimde yazıcı..
hmm hadi yaa ... sennkinn cebi varmı orda? arayabiliyormusun sen ? bnmki daha yeni gtti ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?