evet ya çok şükür bitti temuz bi an hiç bitmicek sanmıştımayy inanmıyorum senenin bitmesine son 4 ay kaldı 2013 bizim senemiizzzzzz olsunnnn ayolll
Hesna ellerine sağlık canım ya
Bitti valla kurtulduk Temmuzdan artık aşkım bu ay geliyor diyebileceğim
Evet canım 2013 gelecek, sonra sevdiceklerimiz gelecek... Yaşasın 2013 ....
Evet evet evet kurtuldukYıl gibi geldi bana niyeyse, inşallah Ağustos öyle olmaz. Gerçi ilk haftası bana çabuk geçecek
iyi geceler kızlarrrr.temmuzu bitirdik hadi gözümüz aydın hepimizin
iyi geceler canım hoşgeldinnn
aynen aynen yaşasın 2013
iyi geceler canım hoşgeldinnn
iyi geceler kuzum sağol hoşbulduknasılsın canımcım.benim kafam salak gibi bugün dönüp duruyor pek kendimde değilim.oruç yaramadı bana yav
Evet canım 2013 gelecek, sonra sevdiceklerimiz gelecek... Yaşasın 2013 ....
Evet evet evet kurtuldukYıl gibi geldi bana niyeyse, inşallah Ağustos öyle olmaz. Gerçi ilk haftası bana çabuk geçecek
:) Bakıyorum da herkes temmuz ayından çok çekmiş geçmek bilmemiş .. Aslında ben çok anlamadım nasıl geçtiğini ..
Ağustos hıphızlı geçsin hıphızlııııııı
iyi geceler kuzum sağol hoşbulduknasılsın canımcım.benim kafam salak gibi bugün dönüp duruyor pek kendimde değilim.oruç yaramadı bana yav
Bu arada nasılsın canım? Nasıl gidiyor askerinle muhabbetin?
Ben de hem oruçtum, hem çalışmadan geldim bugün gece 11 de, çok yorgunum gerçekten ve de uykusuz ama şimdi şafak attırayım da kızlar sevinsin dedim
Bu arada nasılsın canım? Nasıl gidiyor askerinle muhabbetin?
Ben de hem oruçtum, hem çalışmadan geldim bugün gece 11 de, çok yorgunum gerçekten ve de uykusuz ama şimdi şafak attırayım da kızlar sevinsin dedim
nasıl olıyım canımm beklemece işte bildigin gibi yaa :) neden kız oruç dokunmaz başka bişey dokunmuştur kesin
iyiyim canımm askerimlede iyiyizz telefonunu buldu biliyomusunbugün buldu daha mesaj attı bana ay çok mutlu oldum ama yaa kendimi çok yalnız hissediyodum
nasıl olıyım canımm beklemece işte bildigin gibi yaa :) neden kız oruç dokunmaz başka bişey dokunmuştur kesin
Hadi gözünüz aydın canım, mutlu olmuşundur tabii, kıyamam yaaa arayıp sorun birbirinizi bol bol, çok muhabbet tez ayrılık getirir diye yalanlara da kanmayın
Ben de Leyla gibi geziyorum bu aralar, eşim hep arıyor falan, mehtap falan, tatil planları falan derken...
sen ne iş yapıyosun canımm?
aynen canım vücudum acayip yorgun.ramazanda bi anda 3 kilo verdim
bana çok dokunuyor canım.susuzluktan ölüp gidiyorum.iftarda 1.5 litre su içerek başlıyorum bi çorba içip kalkıyorum.sahurdada midem su dolu olunca bişey yiyemiyorum.doğru düzgün yeme içme olmayınca halsiz kaldım.
Ben öğretmenim canım, bu aralar tatildeyiz 1 eylülde iş başı yapacağız, ama onun haricinde ben halk oyunları ile de ilgileniyorum böyle çalışmalarımız oluyor sık sık, tabii oruç engel değil maalesef, her daim çalışma
Ben de 1 ayda baya kilo verdim canım yaa, halbuki normalde zayıfım, iyice zayıfladım, şimdi eşim görünce kesin bana kızacak ama yapacak bir şey yok, yazın niye daha çok kilo verir ki insan bir de tatildeyim, annemin yemeklerini yiyorum falan yanii :44:
yola gelcek benimki ya özledigini biliyorum hem mektubumda gitmiş ohhhhh
senin mehtap yarınmı süperr yaa bizim daha belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?