Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya çok şükür bitti temuz bi an hiç bitmicek sanmıştım ayy inanmıyorum senenin bitmesine son 4 ay kaldı 2013 bizim senemiizzzzzz olsunnnn ayolll

Evet canım 2013 gelecek, sonra sevdiceklerimiz gelecek... Yaşasın 2013 ....

Hesna ellerine sağlık canım ya

Bitti valla kurtulduk Temmuzdan artık aşkım bu ay geliyor diyebileceğim

Evet evet evet kurtulduk Yıl gibi geldi bana niyeyse, inşallah Ağustos öyle olmaz. Gerçi ilk haftası bana çabuk geçecek

Son düzenleme:

Evet evet evet kurtulduk Yıl gibi geldi bana niyeyse, inşallah Ağustos öyle olmaz. Gerçi ilk haftası bana çabuk geçecek

aynen aynen yaşasın 2013

iyi geceler kızlarrrr.temmuzu bitirdik hadi gözümüz aydın hepimizin

iyi geceler canım hoşgeldinnn

vee Aylardan Ağustos
Takvimler şimdi Ağustos'u,Seni bana getirecek olan ayı gösteriyor sevgilimm
Sabırla,azimle,yorulmadan,gücenmeden bekledim sevgilimm
Çünkü seni bana getirecek tek şey oydu
Ağustos'tu...
Geldi sevgilim
Aylardan Ağustos artık
Çok az kaldııı
Ağustos öyle söylüyor sevgilim
Bizi kavusturacağını söylüyor
Seni bana getireceğini söylüyor...
2o.o8.2o12

aynen aynen yaşasın 2013

iyi geceler canım hoşgeldinnn

Bu arada nasılsın canım? Nasıl gidiyor askerinle muhabbetin?

iyi geceler kuzum sağol hoşbulduk nasılsın canımcım.benim kafam salak gibi bugün dönüp duruyor pek kendimde değilim.oruç yaramadı bana yav

Ben de hem oruçtum, hem çalışmadan geldim bugün gece 11 de, çok yorgunum gerçekten ve de uykusuz ama şimdi şafak attırayım da kızlar sevinsin dedim

:) Bakıyorum da herkes temmuz ayından çok çekmiş geçmek bilmemiş .. Aslında ben çok anlamadım nasıl geçtiğini ..
Ağustos hıphızlı geçsin hıphızlııııııı

:) Bakıyorum da herkes temmuz ayından çok çekmiş geçmek bilmemiş .. Aslında ben çok anlamadım nasıl geçtiğini ..
Ağustos hıphızlı geçsin hıphızlııııııı

Sana hızlı geçer canım merak etme sen

iyi geceler kuzum sağol hoşbulduk nasılsın canımcım.benim kafam salak gibi bugün dönüp duruyor pek kendimde değilim.oruç yaramadı bana yav

nasıl olıyım canımm beklemece işte bildigin gibi yaa :) neden kız oruç dokunmaz başka bişey dokunmuştur kesin

iyiyim canımm askerimlede iyiyizz telefonunu buldu biliyomusun bugün buldu daha mesaj attı bana ay çok mutlu oldum ama yaa kendimi çok yalnız hissediyodum

sen ne iş yapıyosun canımm?

Hadi gözünüz aydın canım, mutlu olmuşundur tabii, kıyamam yaaa arayıp sorun birbirinizi bol bol, çok muhabbet tez ayrılık getirir diye yalanlara da kanmayın

Ben de Leyla gibi geziyorum bu aralar, eşim hep arıyor falan, mehtap falan, tatil planları falan derken...

Son düzenleme:
nasıl olıyım canımm beklemece işte bildigin gibi yaa :) neden kız oruç dokunmaz başka bişey dokunmuştur kesin

bana çok dokunuyor canım.susuzluktan ölüp gidiyorum.iftarda 1.5 litre su içerek başlıyorum bi çorba içip kalkıyorum.sahurdada midem su dolu olunca bişey yiyemiyorum.doğru düzgün yeme içme olmayınca halsiz kaldım.

yola gelcek benimki ya özledigini biliyorum hem mektubumda gitmiş ohhhhh

senin mehtap yarınmı süperr yaa bizim daha belli değil

sen ne iş yapıyosun canımm?

Ben öğretmenim canım, bu aralar tatildeyiz 1 eylülde iş başı yapacağız, ama onun haricinde ben halk oyunları ile de ilgileniyorum böyle çalışmalarımız oluyor sık sık, tabii oruç engel değil maalesef, her daim çalışma

aynen canım vücudum acayip yorgun.ramazanda bi anda 3 kilo verdim

Ben de 1 ayda baya kilo verdim canım yaa, halbuki normalde zayıfım, iyice zayıfladım, şimdi eşim görünce kesin bana kızacak ama yapacak bir şey yok, yazın niye daha çok kilo verir ki insan bir de tatildeyim, annemin yemeklerini yiyorum falan yanii :44:

oy kıyamam ben pınar sucuğuma tertocuğuma senle yasemine ne kadar kızgın olsamda işte tertibiz nihayetinde

ne güzel ama zevkli geçer vaktinn

yola gelcek benimki ya özledigini biliyorum hem mektubumda gitmiş ohhhhh

senin mehtap yarınmı süperr yaa bizim daha belli değil

Gelir tabi yola Sen amma sert çıktın herife

Perşembe günü kavuşuyoruz inşallah canım bir mani olmazsa

aşağılarda ümran hanımlarda geziyo ama ses yok ajanlığa soyuldu galibaaaa ümraaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…