Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bn nasıl gidip görcemki canım benimki diyarbakıra gidiyor usta birliğine bnm oraya gitmem imkansız yani nişanlı sevgili bişey ifade etmiyor emin ol (;

ailesi ziyarete gitmek istese sende gidemez misin ki ? ne biliyim öyle düşündüm canım ya sende haklısın valla.

Valla canım eşim anlattığı için biliyorum birlikte gitmişlerdi cezaya ben arkadaşının sucunu sorduğumda " birliğe geç katılmış " dedi.Acemi ye geç gitse o suç değil.Geç gittiği gün kadar geç terhis oluyor. ama o izne gelirken belirtilen tarihten geç teslim olmak suç canım.

Bu zor günler hem onlara hem bize çok şey öğretiyor, çok sınıyor, daha da sınayacak gibi... Erkekler kadınlar hiç bir zaman aynı pencereden bakmaz canım o yüzden sorun çıkıyor ama aynı zaman da o yüzden de birbirimizi tammalıyoruz ve birbirimize ihtiyacımız var, senin açığını o kapatacak, sen onun açığını kapatacaksın, bu böyle, yanii iyi günlerde iyi de zor günler de mi ağır geliyor, tabii ki hayır, sen bu olgunluktasın, emin ol o da bir zaman sonra daha da olgunlaşacak, düzelir zamanla merak etme şu an en ihtiyacın olan şey moral...

Çok şükür 3 haftadan düştüm
Şafak 20

Hele yarın da geçsin o zaman daha da mutlu olursun sen Bi 19 ol da

çok doğru demişsiniz hocam.şu süreçte neden ben dememek lazım işte bazen o yorgunlukla ,küskünlükle yapamayabiliyrsun .şükürler olsun ki geçici şeyler beteri olmasın inşallah.geçicek inanıyorum ben sarıcam yaralarını onunn zaten aşk demek birbirinin yaralarını sarmak demek

Evet öyle canım... Az ama öz işte

Yeşimcim sen evli olduğun için merak ediyorum... Hani erres arkadaşımızın yazısına yorum yaptım biraz önce, yarenler hep askerleriyle sorunlular, askerlik etkiliyor sonuçta diye, yani bunu sadece Erres yaşamıyor, çoğu kişi yaşıyor ama biz evli olduğumuzdan mıdır bilemiyorum yoksa bizden mi kaynaklanıyor, benim eşim gitti gideli pamuk gibi oldu arkadaş Benim yapmamı istemediği şeyleri bişle öyle tatlı dille söylüyor ki, sanırsın kırılacak, yan yanayken bazen yiyoruz birbirimiz, askere gidince onun da çok bunmaldığı sorun yaşadığı anlar oldu ama orada bir şey yapmışlar bence benim eşime bana karşı yumuşacık oldu adam, yediklerine ne koydular ki :44: Siz de öyle misiniz diye merak ettim :44:

[/QUOTE]

soruyu yesıme sordun ama bende cevaplamak ıstedım Allaha cok sukur bızımde nişanlımla aramız cok ıyı maşallah erres ın askerı kac yasında bilmıyorum gercı ama bızımkıler bıraz gec gıttıklerı ıcın olabilir mesela benım nişanlım 29 yasında dolayısıyla 20 yasındakı askerlere gore daha farklı bı ruh halı ıcınde olabilirler dıye dusunuyorum 20 yasındakı askerın psıkolojısı daha zayıf olup bunu yakınlarına yansıtıyo olabilir

gidilmez canım zannetmiyom yani yani aileside gidemez. bnce sen kafanı toplamaya bak ve askerine destek ol

inşallah gidebilirsiniz canım .toplayacağım onun için değil bizim için bunu yapmak zorundayım.sanırım kendi dertlerimi bir kenara atmam gerek ,çünkü o bunu hakediyor zaman zaman beni üzsede :)

Canım aslında bizde de oluyor böyle sorunlar arada ama birbirimizi çok iyi tanıdığımız için kolay atlatıyoruz.diğer arkadaşların sıkıntıları bu yönden sanırım.Eşim benim ruh halimi , ben de onun kini hemen anladığımız için ona göre davranıyoruz.
canım çok haklısın benimki de aynen öyle pambıkk
Ama çok değişti diyemem yani gitmeden öncede böyleydi.
beni üzmemek,kırmamak için elinden geleni yapıyor ve anladığım kadarıyla beni bırakıp gittiği için suçluluk duygusu içinde .Arayamadığı zamanlarda tedirgin.
Birde bizim 3 yaşında bir oğlumuz varEşim için double hasret yani.Adam çöktü ya resmen

gidilmez canım zannetmiyom yani yani aileside gidemez. bnce sen kafanı toplamaya bak ve askerine destek ol

inşallah gidebilirsiniz canım .toplayacağım onun için değil bizim için bunu yapmak zorundayım.sanırım kendi dertlerimi bir kenara atmam gerek ,çünkü o bunu hakediyor zaman zaman beni üzsede :)

TMM cnm bnm çok sağol :) iyi oldu size sordgm walla. şimdi aradım söyledım bende böyle böylemiş die..
yarın gıdecek

soruyu yesıme sordun ama bende cevaplamak ıstedım Allaha cok sukur bızımde nişanlımla aramız cok ıyı maşallah erres ın askerı kac yasında bilmıyorum gercı ama bızımkıler bıraz gec gıttıklerı ıcın olabilir mesela benım nişanlım 29 yasında dolayısıyla 20 yasındakı askerlere gore daha farklı bı ruh halı ıcınde olabilirler dıye dusunuyorum 20 yasındakı askerın psıkolojısı daha zayıf olup bunu yakınlarına yansıtıyo olabilir[/QUOTE]

canım bizimki devre kaybı gitti yani 24 yaşında.şimdi sizlerde şöyle durumlar var siz nişanlısınız yani sen onunsun ,diğer arkadaşlarda evli .bizimkilerin ise aklı hep bizde ve etrafımızdakilerde .ben kendimden bahsedeyim ailelerimiz bilmiyor aslında benim babam bilmyior sadeece ve diğer aile büyükleri ve doğal olarak bana sürekli koca buluyorlar ve bnmkide bunu biliyor öncesinden .aklıllarından binbir türlü sorunlar oluyor.aynı zamanda biz ayrı şehirlerdeyiz hni gezdiğim sokağı girdiğim yerleri bilmiyor güvenemiyor .ha deyince beni göremiyor vakit geçiremiyr.birazda bunların kıskançlığı ve tedirginliği oluyor .aynı evin içinde yaşamak çok başka bir hayat başka bir ilişki hali diye düşünüyorm.yaş ve olgunluk ve yaşanmışlık konusunda sizlere tabiki katılıyorm ama yaşın yanında bunlarında çok fazla etkisi var

Son düzenleme:

aferim sana canım bak toparlanmaya başladın bile (

Evet o da olabilir tatlım, benim eşimin yaşı da çok olmasa da büyük, ee kişilik biraz daha oturuyor tabii ister istemez

Evet işte benim de bahsettiğim bu canım... Hasret mahvetti gerçekten, benim eşim de çok değişmedi ama nasıl anlatayım hani yan yanayken ister istemez bazen tartışma olur yaa, askere gitti gideli tartışmıyoruz anam o yüzden garip geldi... Ama senin dediğin şeylerden de kaynaklı, benim eşim de aniden gitti o da bırakıp gitmek zorunda kaldığı için ve ben madden çöktüğüm için çok kaygılı, her seferinde üzülüyor maddi anlamda yük oluyorum, manen de destek olamıyorum zaten diye... İyi ki bizim çocuğumuz yok ya da hamile değilim, yoksa daha zor olurdu, bir gaflete düşüp bebek yapacaktık çünkü gitmeyecek diye biliyorduk, şu an hamiş olabilirdim yanii

Son düzenleme:

Evet canım bunun için en başta sana güvenmesi gerek onun.Yoksa seni yiyip bitirir o kıskançlıkla.
Kesinlikle bizde sevgiliyken gitseydi eşim askere berbat olurdu, kendisi kıskançtır biraz.kaybetme korkusundan yapıyor erkekler huysuzlukları genelde

Uzaktayken tartışmanın anlamsız olacağını biliyorlar canım çünkü kendileri de üzülecek bizde üzüleceğiz ondan uzak duruyorlar bence.
Hamileyken gitmek kesinlikle çok zor olurdu canım hele benim gibi aşermelerle dolu bir hamilelikse.
Ama ben iyiki oğluşum var diyorum,en büyük destekçim .Yatağımızda sarılıp uyuyoruz.O olmasaydı vay halime

Evet bu etkiler de var, kıskançlık çok kolay değil hele ki uzakken... Yeşimin de dediği gibi sana güvenmesi lazım, ama işte kaybetme korkusu var ya işte o ölümden beter bir de git ona sor değil mi? Ama daha yeni gittiği için bence böyle, biraz alışsın, senin davranışlarını da görsün, hem güveni gelir hem içi rahat eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…