Uzaktayken tartışmanın anlamsız olacağını biliyorlar canım çünkü kendileri de üzülecek bizde üzüleceğiz ondan uzak duruyorlar bence.
Hamileyken gitmek kesinlikle çok zor olurdu canım hele benim gibi aşermelerle dolu bir hamilelikse.
Ama ben iyiki oğluşum var diyorum,en büyük destekçim .Yatağımızda sarılıp uyuyoruz.O olmasaydı vay halime
Biz kayınpederimle aynı apartmandayız ben alt katlarındayım.O yüzden içi çok rahat yani başımıza bişey gelse,bir eksiğimiz olsa yardımcı olacaklarını biliyor.Gözü arkada değil yani.Evet kesinlikle, zaten hafif sesim kötü gelsin ne oldu canını biri mi sıktı bir sorun mu var diyor, başkasından kaynaklanan sıkıntıya bile tahammülü yok, en azından ben sıkıntı yaratmayım diyor sağolsun...
Şu an ailem var yanımda ya, aslında pek yalnızlık hissetmiyorum, sadece hasret ve eksiklik var bende, ama onlar eylülde gidince boşluğa düşeceğim sanırım... Çok ihtiyacım olacak ona, ama o olmayacak... Nasıl dayanacağım bilmiyorum...
Biz kayınpederimle aynı apartmandayız ben alt katlarındayım.O yüzden içi çok rahat yani başımıza bişey gelse,bir eksiğimiz olsa yardımcı olacaklarını biliyor.Gözü arkada değil yani.
Zor olacak canım ama dayanacaksın.Dayanacaksın ki güç kaybetmeden,moral kaybetmeden bitirebilesin bu süreyi.
Evet öyle, şu an benim de eşimin içi rahat, ilk gittikten iki hafta kadar sonra iki haftalığına yalnız kalmıştım, çok tedirgindi, aramadan içi rahat etmiyordu, o da haklı, ama alışır o da yavaş yavaş bu duruma, biz bundan önce çok şeye dayandık, buna da dayanacağız artık, başka çare yok, vardır bunda da bir hayır diyoruz...
fıstıklarrrr ben geldim.önce beni tek tek öpün sonrada hoşgeldin deyin çay kahve isterim bide
not:yüzsüz misafir
Evet canım bunun için en başta sana güvenmesi gerek onun.Yoksa seni yiyip bitirir o kıskançlıkla.
Kesinlikle bizde sevgiliyken gitseydi eşim askere berbat olurdu, kendisi kıskançtır biraz.kaybetme korkusundan yapıyor erkekler huysuzlukları genelde
Evet bu etkiler de var, kıskançlık çok kolay değil hele ki uzakken... Yeşimin de dediği gibi sana güvenmesi lazım, ama işte kaybetme korkusu var ya işte o ölümden beter bir de git ona sor değil mi? Ama daha yeni gittiği için bence böyle, biraz alışsın, senin davranışlarını da görsün, hem güveni gelir hem içi rahat eder...
fıstıklarrrr ben geldim.önce beni tek tek öpün sonrada hoşgeldin deyin çay kahve isterim bide
not:yüzsüz misafir
Evet canım dayanmaktan başka çare yok.
Hesnacım sen git yat uyu yoksa yarın eşinin yanında uyuklıcaksınn
Yüzsüz misafirin habersizi üsteliik.İnsan sabahtan haber verir pasta börek yapardıım
Al canım kahven bendenama ben gideceğim, yarına mehtap beni bekler ondan
yaaa gidiyomusun:26: özlemiştimyarın konuşuruz o zaman canım.iyi uykular
Neyse ki her zaman tedarikliyimdirr.Hoşgeldin tertocuumEki Görüntüle 477579
İnşallah kısa zamanda atlatır da sen de bi nefes alırsın canım.Çok bunaltmış senihani tam anlamıyla sahip olamama korksu desek ,hani güvenini sarsıcak bir şey yapmadım.güvensizlikle alakalı bir şey değil.biz hep uzaktık hep eksik kaldk birbirmizden sanırım onunda etkisi var.sanki ben kendimi mudafa edemicem.işin ilginci aksini iddia ettiğim her şey onun dediiği gibi çıkmıştır hayat ile ilgili .çok sinir bozucu bir durum ya
Hiç şüphem yok canım öyle olacağınaAl canım kahven bendenama ben gideceğim, yarına mehtap beni bekler ondan
Yahu uyku gelmiyor meret, gözlerim resmen böyleAma yarın yolda uyurum ben, eşimle görüşünce de böyle olurum merak etme
Haydi ben kaçar kızlar, öpüldünüz
Benim çekti bilee
of ya kilo deme ya biz görümceyle her gece çiğ köfte partisi yapıyoruz 3 kilo almışım resmeenndur aman ramazanda kilo vermişken almıyım geri kışkırtma beni
of ya kilo deme ya biz görümceyle her gece çiğ köfte partisi yapıyoruz 3 kilo almışım resmeenn
tarlalarda börülce oynar gelin görümce
kızz susatmıyor mu çiğ köfte oructa
hahhaa ben 4 gündürr malumGörümce düşünsüünn
hahaa bizden korkulur valla.Devran döncek canııminş yeşimcimmm.şimdi yumuşatmaya çalışıyorm.gün onun günü ama o gün elbet banada gelicekiyi geceler güzeller öpüldünüz
hain gelinmalum günden sonra tekrar oruca başlamak çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?