Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet kesinlikle, zaten hafif sesim kötü gelsin ne oldu canını biri mi sıktı bir sorun mu var diyor, başkasından kaynaklanan sıkıntıya bile tahammülü yok, en azından ben sıkıntı yaratmayım diyor sağolsun...

Şu an ailem var yanımda ya, aslında pek yalnızlık hissetmiyorum, sadece hasret ve eksiklik var bende, ama onlar eylülde gidince boşluğa düşeceğim sanırım... Çok ihtiyacım olacak ona, ama o olmayacak... Nasıl dayanacağım bilmiyorum...

Biz kayınpederimle aynı apartmandayız ben alt katlarındayım.O yüzden içi çok rahat yani başımıza bişey gelse,bir eksiğimiz olsa yardımcı olacaklarını biliyor.Gözü arkada değil yani.
Zor olacak canım ama dayanacaksın.Dayanacaksın ki güç kaybetmeden,moral kaybetmeden bitirebilesin bu süreyi.

Evet öyle, şu an benim de eşimin içi rahat, ilk gittikten iki hafta kadar sonra iki haftalığına yalnız kalmıştım, çok tedirgindi, aramadan içi rahat etmiyordu, o da haklı, ama alışır o da yavaş yavaş bu duruma, biz bundan önce çok şeye dayandık, buna da dayanacağız artık, başka çare yok, vardır bunda da bir hayır diyoruz...

fıstıklarrrr ben geldim.önce beni tek tek öpün sonrada hoşgeldin deyin çay kahve isterim bide

not:yüzsüz misafir

Evet canım dayanmaktan başka çare yok.
Hesnacım sen git yat uyu yoksa yarın eşinin yanında uyuklıcaksınn

hani tam anlamıyla sahip olamama korksu desek ,hani güvenini sarsıcak bir şey yapmadım.güvensizlikle alakalı bir şey değil.biz hep uzaktık hep eksik kaldk birbirmizden sanırım onunda etkisi var.sanki ben kendimi mudafa edemicem.işin ilginci aksini iddia ettiğim her şey onun dediiği gibi çıkmıştır hayat ile ilgili .çok sinir bozucu bir durum ya

fıstıklarrrr ben geldim.önce beni tek tek öpün sonrada hoşgeldin deyin çay kahve isterim bide

not:yüzsüz misafir

Al canım kahven benden ama ben gideceğim, yarına mehtap beni bekler ondan

Evet canım dayanmaktan başka çare yok.
Hesnacım sen git yat uyu yoksa yarın eşinin yanında uyuklıcaksınn

Yahu uyku gelmiyor meret, gözlerim resmen böyle Ama yarın yolda uyurum ben, eşimle görüşünce de böyle olurum merak etme

Haydi ben kaçar kızlar, öpüldünüz

Yüzsüz misafirin habersizi üsteliik.İnsan sabahtan haber verir pasta börek yapardıım

umduğumu değil bulduğumu yerim bebiş sorun değil kır bakem iki yumurta

Al canım kahven benden ama ben gideceğim, yarına mehtap beni bekler ondan

yaaa gidiyomusun:26: özlemiştim yarın konuşuruz o zaman canım.iyi uykular

İnşallah kısa zamanda atlatır da sen de bi nefes alırsın canım.Çok bunaltmış seni
Hiç şüphem yok canım öyle olacağına
İyi geceler canıım.İyi eğlenceler,iyi tatiller.

inş yeşimcimmm.şimdi yumuşatmaya çalışıyorm.gün onun günü ama o gün elbet banada gelicek iyi geceler güzeller öpüldünüz

inş yeşimcimmm.şimdi yumuşatmaya çalışıyorm.gün onun günü ama o gün elbet banada gelicek iyi geceler güzeller öpüldünüz
hahaa bizden korkulur valla.Devran döncek canıım
iyi geceler canımm
hain gelin malum günden sonra tekrar oruca başlamak çok zor ya

ay evet canım yaa çok zor oluyo.Ama şu an o kadar serinledi ki hava inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…