Yeşimin de dediği gibi o gün için izin verirler canım çarşı izni gibi... Keşke hafta sonu gitme şansları olsaydı, o zaman çıkardı evci izne... Neyse buna da şükür, en zından görürler hasret giderirler
Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandanUykum da yok arkadaş
YAt yat canım enerjini topla,dinç karşıla kocacığını.Şafak mafak unutun tadını çıkarın canım
Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandanUykum da yok arkadaş
yok bee canım nerde bnde o şans ama askerim okadar kötü ki ailesinin gitmesi iyi olacak .
Çıkarırlar canım merak etme.Sen de gidecek misin?
Aman Hesna uyuma boşver zaten yatağında dönüp duracaksın.. Heyecandan uyuyamamak bile güzel ya
Güzel şeyler hazırladın mı kocişine
ne zaman geliyor canım askerin
Evet canım yaa, öyle yapacağım şafak da neymiş kim ola ki
Yarın yola çıkacağım erkenden, o yüzden yatmam lazım, ama alıştık geç yatmalara biraz zor olacak ama sorun değil
Tatile gideceğimiz için evde olmayacağımız için pek hazırlık yapmadım, ama manevi yönden diyorsan evet
pardon canım okudum şimdi yarın geliyormuş hadi bakalım gözün aydınn (
Tatile gideceğimiz için evde olmayacağımız için pek hazırlık yapmadım, ama manevi yönden diyorsan evet
Neden canım hasta falan mı?yok bee canım nerde bnde o şans ama askerim okadar kötü ki ailesinin gitmesi iyi olacak .
​Nereye gidiyorsunuz canıım?Tatile gideceğimiz için evde olmayacağımız için pek hazırlık yapmadım, ama manevi yönden diyorsan evet
bildiğim kadarıyla şuanlık yok çok şükr.psikolojik olarak berbat durumda.izine gelecekti ramazana 3 gün kala daha izine çıkmadan amcasını kaybetti apar topar geldi apor toparda gitti bir şey anlamadı .bir bunalımdan diğer bunalıma dört duvar arasına gitti .şuanda benim beynimi yiyor bana patlıyor ... zor vallahi bu askerliği herkes kaldıramaz .Neden canım hasta falan mı?
Çok iyi gelecek
Neden canım hasta falan mı?
​Nereye gidiyorsunuz canıım?
bildiğim kadarıyla şuanlık yok çok şükr.psikolojik olarak berbat durumda.izine gelecekti ramazana 3 gün kala daha izine çıkmadan amcasını kaybetti apar topar geldi apor toparda gitti bir şey anlamadı .bir bunalımdan diğer bunalıma dört duvar arasına gitti .şuanda benim beynimi yiyor bana patlıyor ... zor vallahi bu askerliği herkes kaldıramaz .
bildiğim kadarıyla şuanlık yok çok şükr.psikolojik olarak berbat durumda.izine gelecekti ramazana 3 gün kala daha izine çıkmadan amcasını kaybetti apar topar geldi apor toparda gitti bir şey anlamadı .bir bunalımdan diğer bunalıma dört duvar arasına gitti .şuanda benim beynimi yiyor bana patlıyor ... zor vallahi bu askerliği herkes kaldıramaz .
Kesinlikle....
Antalya ya gidiyoruz canım... Annemler burada ya yalnız kalalım hem de tatil yapalım dedik, antalya da annemlerin teras katında kalacağız orada kimse yok
Erres canım, umarım kötü bir şey yoktur askerin sanırım moral olarak kötü öyle mi :44:
Esracım, 20 gün izin kullanan arkadaşı varmış bulunduğu yerde o yüzden bayrama ya da sonrasına izin vermiyormuş komutan, biraz erken oldu ama iyi oldu boşver
peki nerde görev yapıyor askerin canım, üzülme hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz bundan emin ol ama onları idare etmek zorundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?