Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maalesef yk cnm ya keşke olabilse( bunada şükür dediğin gibi çok iyi gelick ona inşallahhh.

Kızlar erken attırdım şafakları, az kalıp gideceğim... Erken yatmam gerekiyor, tabii yatabilirsem heyecandan Uykum da yok arkadaş

Aman Hesna uyuma boşver zaten yatağında dönüp duracaksın.. Heyecandan uyuyamamak bile güzel ya
Güzel şeyler hazırladın mı kocişine

YAt yat canım enerjini topla,dinç karşıla kocacığını.Şafak mafak unutun tadını çıkarın canım

Evet canım yaa, öyle yapacağım şafak da neymiş kim ola ki

Yarın yola çıkacağım erkenden, o yüzden yatmam lazım, ama alıştık geç yatmalara biraz zor olacak ama sorun değil

Aman Hesna uyuma boşver zaten yatağında dönüp duracaksın.. Heyecandan uyuyamamak bile güzel ya
Güzel şeyler hazırladın mı kocişine

Tatile gideceğimiz için evde olmayacağımız için pek hazırlık yapmadım, ama manevi yönden diyorsan evet

Evet canım yaa, öyle yapacağım şafak da neymiş kim ola ki

Yarın yola çıkacağım erkenden, o yüzden yatmam lazım, ama alıştık geç yatmalara biraz zor olacak ama sorun değil

Yalnız kalabilecek misiniz bari?Ailen sendeydi bildiğim kadarıyla.Valla ben evden kovabilirim o anda herkesi

Neden canım hasta falan mı?
bildiğim kadarıyla şuanlık yok çok şükr.psikolojik olarak berbat durumda.izine gelecekti ramazana 3 gün kala daha izine çıkmadan amcasını kaybetti apar topar geldi apor toparda gitti bir şey anlamadı .bir bunalımdan diğer bunalıma dört duvar arasına gitti .şuanda benim beynimi yiyor bana patlıyor ... zor vallahi bu askerliği herkes kaldıramaz .

Çok iyi gelecek

Kesinlikle....

Neden canım hasta falan mı?

​Nereye gidiyorsunuz canıım?

Antalya ya gidiyoruz canım... Annemler burada ya yalnız kalalım hem de tatil yapalım dedik, antalya da annemlerin teras katında kalacağız orada kimse yok

Erres canım, umarım kötü bir şey yoktur askerin sanırım moral olarak kötü öyle mi :44:

Esracım, 20 gün izin kullanan arkadaşı varmış bulunduğu yerde o yüzden bayrama ya da sonrasına izin vermiyormuş komutan, biraz erken oldu ama iyi oldu boşver

peki nerde görev yapıyor askerin canım, üzülme hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz bundan emin ol ama onları idare etmek zorundayız

Anladım canım üst üste gelmiş, inşallah biran önce toparlar.Olsun canım geçiçi bir süredir bu,alttan al cevap verme.Anla onu.Eminim öyle yapıyorsundur zaten.Evet canım askerlik zaten yeterince bunaltıyor birde etkenler çekilmez oluyor.
Ama aile desteği eminim iyi gelecektir ona.

:119::119::119::119::119::119:

Şafak 371

Mehtap Doğan Güneş

:119::119::119::119::119::119:

Ohh süper canım yaa.Peki kaç gün izin kullanıcaksınız?

peki nerde görev yapıyor askerin canım, üzülme hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz bundan emin ol ama onları idare etmek zorundayız

Ankara etimesgutta canım.valla esracım gittiğinden beri hiç böyle olmamaıştı.en ufak bir şeyden tartıştık bana öyle bir öfkeli ki bir kaşık suda boğacak neredeyse tabiki hepimiz yaşıyoruz ama tak ediyor bazen dayanamıyorsun artık.

Zor olmaz mı canım yaa bir de herkesin farklı sorunları dertleri oluyor, eee uzun da bir süreç bu süreçte ölümler, hastalıklar, belki daha kötü şeyler bile olabiliyor, o yüzden gerçekten zor, artık askerlerimize moral vererek aşabileceğiz bu sorunları, bazen de onlar bize moral verecek, başka türlü geçmez bu günler... Allah herkese sorunsuz beklemeler nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…