Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy yesimm kendimi savunmama bile izin vermiyr çok mantıksız konuşuyor.mantığını kaybetti artık çocuk ,başka biri gibi yabancı gibi konşuyor en ufak ters konuşayım kapatmak istiyor.ilk karşılık verdim baktım yoldan çıkıyor sustm ama alttan almama bile izin vermiyor yani inan kendime değil o haline üzülüyorm

benimki daha acemilikteyken kaybetti canım pskolojisini ( hasret insana çok şeyler yaptırır cnm bn 3 yıldır ayrıyım nişanlımlada yapmadığımız kavgalar saçmalıklar kalmadı 3 yıl içersinde ve askerlik bambaşka bir hasret sabır sabır sabırrrrr

Ohh süper canım yaa.Peki kaç gün izin kullanıcaksınız?

Teşekkür ederim canım...
5 gün izin kullanıyoruz ama 2 gün de yol izni var, toplam 7 işte... Aslına bakarsan kısa, ama asker yarenleri için bulunmaz bir nimet

Son düzenleme:
aminnn.beni çok bunaltıyor hocam ya dayanmıyorm.işe girmek istiyorum şimdiden böyle sıkıyor işte rahat vermicek girdiklrimi beğenmiyor .evde sürekli otur otur olmuyor bunalıyorsn kpss umduğum gibi geçmedi zaten.çok anlayış beklemiyorum ya biraz anlasada yine yeterdi.yok erkekler kadınlarla aynı pencereden bakmıyor bakamıyor bir kez daha anladım

Anlıyorum canım ara ara hepimizin sinirleri geriliyor çatcak birini arıyoruz, askerinde zor bir dönemden geçiyor belli ki.
Olumlu konuş canım hatta soru sormadığı sürece sen bir konu açma ,çünkü o an daha da saçma şeyler söyleyebiliyo insan kendimden biliyorum.

slm kızlar bişey soracagm sizee
şimdiii hani bnm askerim dağıtım iznine geldı ya..
normalde yarın yanı bgn gece otoya bnıp cuma gunude teslım olması gerekıyor.
ama illa tutturdu 1 gun gec gdecegm dıo. izinlerden düşeriz dıo.
bi sorun olur mu dıye merak ettm bende..
sizlere danışayım dedım :)

gerçekten sabır canım gerçekten.zaten kaç yıldır berberz zaten hep uzaktık ee onların sıkıntısı birde bu uzaklık vs yedi bizi :) sen nişanlısın ne güzel gidip görme sansın var belkide bnde oda yok.ama bir gün gözümü karartıp kaçıp gidicem yanına günü birlik

Canım ben genelde bütün asker yarenlerinin topiklerini geziyorum burada, bütün yarenler bu tarz sorunlardan muzdarip, gerçekten askerde olanlar hep sevdikleriyle sorun yaşıyorlar, orası bulundukları yer onları çok bunaltıyor sanırım... Sen yine bak ne kadar olgunsun, onu daha çok düşünüyorsun, biraz zamana bırak bakalım iyi gelir belki, ailesini görsün, biraz zaman geçince yine az da olsa izin kullanır... Umarım yoluna girer canım takma bu kadar kafana...

Sakın canım öyle bir hata yapmasın.Teslim olacağı tarihten geç katılmak bir suç.
Eşimin arkadaşı 10 gün cezaya gitti bu sebepten.1 gün geç katıldığı için birliğine.

Çok şükür 3 haftadan düştüm
Şafak 20

konuşulmuyor ki her şeyime takmış .saçmalıyor artık .nese geçicek bugünlerde .aslında bana ihtiyacı var okadar var ki bir sarılabilsem ona hiç bir şeyi kalmıcak bana ihtiyacı olduğundan böyle saldırgan .isyan etmek istemiyorm ya ama gözümü karartıp yanına gidesim var

bn nasıl gidip görcemki canım benimki diyarbakıra gidiyor usta birliğine bnm oraya gitmem imkansız yani nişanlı sevgili bişey ifade etmiyor emin ol (;

Sakın canım öyle bir hata yapmasın.Teslim olacağı tarihten geç katılmak bir suç.
Eşimin arkadaşı 10 gün cezaya gitti bu sebepten.1 gün geç katıldığı için birliğine.

hadi yaa :/ sbhtan beri dıorum onada bak bı sorun olur falan dıe. ama dnlemıo. senı 1 gun daha fzla görmus olurum dıo bana.
acemılıkten arkdsları var onlarla aynı yere ankaraya düşmüşler onlarda 1 gun gec gdeceklermıs. hepımız beraber teslım oluruz dıo.
bende hc blmıorum kı sorun yasarmı fln die.

kendimden çok onu düşünüyorum bazen hatamı yapıyorum diyorum çünkü beklentileri artıyor .yaptıkça fazlasını istiyor ,fakat şuan onu adam etme gibi bir hakkım yok çünkü psikolojik olarak kötü .kavga anında idrak edemiyorum bunu ama sonra düşünnce yumuşuyrm ve destek vermeye çalışıyorm.inşallah düzelicekk biz neler atlattık :)) tşk ederim hepinize biraz rahatlıyorumm konuştukça...

Keşke gidebilsen canım.ama yine de geçiçi bir durumdur canım içini ferah tut sen.

Evet sorun olur canım, ne gün teslim olması gerekiyorsa o gün teslim olsun, ne olur ne olmaz, haa sabahtan teslim olmak zorunda değil, akşamüstü 5 ten önce teslim olabilir...

Kesinlikle canıım hem ne nimett
Bizde 5er 5er kullanıyoruz :)

Evet öyle canım... Az ama öz işte

Yeşimcim sen evli olduğun için merak ediyorum... Hani erres arkadaşımızın yazısına yorum yaptım biraz önce, yarenler hep askerleriyle sorunlular, askerlik etkiliyor sonuçta diye, yani bunu sadece Erres yaşamıyor, çoğu kişi yaşıyor ama biz evli olduğumuzdan mıdır bilemiyorum yoksa bizden mi kaynaklanıyor, benim eşim gitti gideli pamuk gibi oldu arkadaş Benim yapmamı istemediği şeyleri bişle öyle tatlı dille söylüyor ki, sanırsın kırılacak, yan yanayken bazen yiyoruz birbirimiz, askere gidince onun da çok bunmaldığı sorun yaşadığı anlar oldu ama orada bir şey yapmışlar bence benim eşime bana karşı yumuşacık oldu adam, yediklerine ne koydular ki :44: Siz de öyle misiniz diye merak ettim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…