Anladım canım üst üste gelmiş, inşallah biran önce toparlar.Olsun canım geçiçi bir süredir bu,alttan al cevap verme.Anla onu.Eminim öyle yapıyorsundur zaten.Evet canım askerlik zaten yeterince bunaltıyor birde etkenler çekilmez oluyor.
Ama aile desteği eminim iyi gelecektir ona.
Ankara etimesgutta canım.valla esracım gittiğinden beri hiç böyle olmamaıştı.en ufak bir şeyden tartıştık bana öyle bir öfkeli ki bir kaşık suda boğacak neredeysetabiki hepimiz yaşıyoruz ama tak ediyor bazen dayanamıyorsun artık.
Ohh süper canım yaa.Peki kaç gün izin kullanıcaksınız?
aminnn.beni çok bunaltıyor hocam ya dayanmıyorm.işe girmek istiyorum şimdiden böyle sıkıyor işte rahat vermicek girdiklrimi beğenmiyor .evde sürekli otur otur olmuyor bunalıyorsn kpss umduğum gibi geçmedi zaten.çok anlayış beklemiyorum ya biraz anlasada yine yeterdi.yok erkekler kadınlarla aynı pencereden bakmıyor bakamıyor bir kez daha anladımZor olmaz mı canım yaa bir de herkesin farklı sorunları dertleri oluyor, eee uzun da bir süreç bu süreçte ölümler, hastalıklar, belki daha kötü şeyler bile olabiliyor, o yüzden gerçekten zor, artık askerlerimize moral vererek aşabileceğiz bu sorunları, bazen de onlar bize moral verecek, başka türlü geçmez bu günler... Allah herkese sorunsuz beklemeler nasip etsin....
ayy yesimm kendimi savunmama bile izin vermiyr çok mantıksız konuşuyor.mantığını kaybetti artık çocuk ,başka biri gibi yabancı gibi konşuyor en ufak ters konuşayım kapatmak istiyor.ilk karşılık verdim baktım yoldan çıkıyor sustm ama alttan almama bile izin vermiyoryani inan kendime değil o haline üzülüyorm
Teşekkür ederim canım...
5 gün izin kullanıyoruz ama 2 gün de yol izni var, toplam 7 işte... Aslına bakarsan kısa, ama asker yarenleri için bulunmaz bir nimet
benimki daha acemilikteyken kaybetti canım pskolojisini (hasret insana çok şeyler yaptırır cnm bn 3 yıldır ayrıyım nişanlımlada yapmadığımız kavgalar saçmalıklar kalmadı 3 yıl içersinde ve askerlik bambaşka bir hasret sabır sabır sabırrrrr
ayy yesimm kendimi savunmama bile izin vermiyr çok mantıksız konuşuyor.mantığını kaybetti artık çocuk ,başka biri gibi yabancı gibi konşuyor en ufak ters konuşayım kapatmak istiyor.ilk karşılık verdim baktım yoldan çıkıyor sustm ama alttan almama bile izin vermiyoryani inan kendime değil o haline üzülüyorm
slm kızlar bişey soracagm sizee
şimdiii hani bnm askerim dağıtım iznine geldı ya..
normalde yarın yanı bgn gece otoya bnıp cuma gunude teslım olması gerekıyor.
ama illa tutturdu 1 gun gec gdecegm dıo. izinlerden düşeriz dıo.
bi sorun olur mu dıye merak ettm bende..
sizlere danışayım dedım :)
Anlıyorum canım ara ara hepimizin sinirleri geriliyor çatcak birini arıyoruz, askerinde zor bir dönemden geçiyor belli ki.
Olumlu konuş canım hatta soru sormadığı sürece sen bir konu açma ,çünkü o an daha da saçma şeyler söyleyebiliyo insan kendimden biliyorum.
gerçekten sabır canım gerçekten.zaten kaç yıldır berberz zaten hep uzaktık ee onların sıkıntısı birde bu uzaklık vs yedi bizi :) sen nişanlısın ne güzel gidip görme sansın var belkide bnde oda yok.ama bir gün gözümü karartıp kaçıp gidicem yanına günü birlik
off allahımm bizlerde görcekmiyiz bu günleriii
Sakın canım öyle bir hata yapmasın.Teslim olacağı tarihten geç katılmak bir suç.
Eşimin arkadaşı 10 gün cezaya gitti bu sebepten.1 gün geç katıldığı için birliğine.
Canım ben genelde bütün asker yarenlerinin topiklerini geziyorum burada, bütün yarenler bu tarz sorunlardan muzdarip, gerçekten askerde olanlar hep sevdikleriyle sorun yaşıyorlar, orası bulundukları yer onları çok bunaltıyor sanırım... Sen yine bak ne kadar olgunsun, onu daha çok düşünüyorsun, biraz zamana bırak bakalım iyi gelir belki, ailesini görsün, biraz zaman geçince yine az da olsa izin kullanır... Umarım yoluna girer canım takma bu kadar kafana...
konuşulmuyor ki her şeyime takmış .saçmalıyor artık .nese geçicek bugünlerde .aslında bana ihtiyacı var okadar var ki bir sarılabilsem ona hiç bir şeyi kalmıcak bana ihtiyacı olduğundan böyle saldırgan .isyan etmek istemiyorm ya ama gözümü karartıp yanına gidesim var
slm kızlar bişey soracagm sizee
şimdiii hani bnm askerim dağıtım iznine geldı ya..
normalde yarın yanı bgn gece otoya bnıp cuma gunude teslım olması gerekıyor.
ama illa tutturdu 1 gun gec gdecegm dıo. izinlerden düşeriz dıo.
bi sorun olur mu dıye merak ettm bende..
sizlere danışayım dedım :)
Kesinlikle canıım hem ne nimettBizde 5er 5er kullanıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?