Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi sen gidip göreceksin biz napalım gidip görme gibi bi şansımız yok anca sesini duyabilioruz ne bi çarşı izni nede bi görüşme :26::26: Bende bunun için ağlarım ama

diyorsun ki beterin beteri var haline şükret dostum tamam kız tamam napak bizim de şafağımız düşer plakalara elbet biz de bayram ederiz..bizim de karanlığımız aydınlığa kavuşur dimi dimi diimii

diyorsun ki beterin beteri var haline şükret dostum tamam kız tamam napak bizim de şafağımız düşer plakalara elbet biz de bayram ederiz..bizim de karanlığımız aydınlığa kavuşur dimi dimi diimii

VALLA ŞÜKRET HALİNE DERİM NE DİYİM BAŞKA BİZ GÖREMEYENLERDENİZ AMA BENİMDE ŞAFAĞIM AZZZ Kİİİ

ŞAFAK : 126

Son düzenleme:

Aslında oluuurrrr yaa gidim bi sevdiceğimi görimmm adaş

şimdi oturup ağlarım ama çok kıskandım... neyse ben bayramda gidip göreceğim sevdiceğimi... nasıl bırakıp gelirim bilmem ama oouf off ... Allah hepimizi kavuştursun artıkın ...

Ağlamak yok.. Bu şafaktan sonra GÜLMEK VAR cano :)
Amin aminnnn..

Bende 6 Şubat'tan beri görmüyorum yarimi..
2 Şubatta gittim Kars'a yanına, gördüm geldim ve dahada göremedim o günden sonra 2 kerede kamerada gördüm okadar
Ohh bak sen ne güzel gidip göreceksinnn.
Biz izinde kullanmadık ondan erken gelcek benim balım.

hadi sen gidip göreceksin biz napalım gidip görme gibi bi şansımız yok anca sesini duyabilioruz ne bi çarşı izni nede bi görüşme :26::26: Bende bunun için ağlarım ama

Aynen beybiii
Ama ağlamak yok...

biz de izin yapmıyoruz 5 şubatta gelcek o yüzden ben her hafta sonu webcamda görüyorum ama yetmiyor yetmiyor off kokusunu özledim sarılmayı özledim evet hatta delirebilirim...bayramı çekiyorum iple...bayram şekeri niyetine süslenip gidicem bitanemee

nerdeydi seninkinin askerliği :26:

Düşcekk tabikideeeeee,
Karanlık Aydınlığa Kavuşacak Muhakkakk

yoooo şaka değilim ... ama şehir dışına çıkmak için sıkıntı çekmem yani çünkü 9 yaşından bu yana bi çok il gezmiş bi kızçeyim ben litfeen yaniii

VAY VAY VAYYYY ne kaaaa güzelde söylemiş kuzum bende çok gezerim sevmeyi ama sevdiğimin askerlik yaptığı yer dağ başında oraya anca konvoyla gidiliyor bunada benim sevgilim izin vermiyor kıskançlığımız tavan yapmış sekilde olduğu için...

bizim ilçede zaten jandarma karakolunda o yüzden sıkıntı yok...bi koşu gidip görim kocişimi ayyy heycan yaptım

delisin sen yaaa çıldırmış olamalısın ama aşk adamı böyle yapıyor işte

ben istediğim herşeyi elde ettim şimdiye kadar... değerimin bilinmediği tek konu aşktı ...uğura kadar... şimdi beni deli gibi seven bi sevgilim varken ilk defa bu kadar emin olabiliyorken gözümü karartırım tabii ya

sana bşey olmasın ya sorun ettiğin şeye bak git bi koşu gel bakıyım ordanda bize asker havası getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…