hadi sen gidip göreceksin biz napalım gidip görme gibi bi şansımız yok anca sesini duyabilioruz ne bi çarşı izni nede bi görüşme :26::26: Bende bunun için ağlarım ama
diyorsun ki beterin beteri var haline şükret dostumtamam kız tamam napak bizim de şafağımız düşer plakalara elbet biz de bayram ederiz..bizim de karanlığımız aydınlığa kavuşur dimi dimi diimii
vay arkadaşşş hayret ederin :)
düzceye selam dicen yani,
kalbin hazır mı heycana adaşım :)
şuan ben bile çok heycanlandım
Alıştırma Yap Önceden Sonra Heycandan Kaybolma Düzce Yerine Kars'a Gitme
şimdi oturup ağlarım amaçok kıskandım... neyse ben bayramda gidip göreceğim sevdiceğimi... nasıl bırakıp gelirim bilmem ama oouf off ... Allah hepimizi kavuştursun artıkın ...
hadi sen gidip göreceksin biz napalım gidip görme gibi bi şansımız yok anca sesini duyabilioruz ne bi çarşı izni nede bi görüşme :26::26: Bende bunun için ağlarım ama
aynen beybiii
ama ağlamak yok...
Aslında oluuurrrr yaa gidim bi sevdiceğimi görimmm adaş
Ağlamak yok.. Bu şafaktan sonra GÜLMEK VAR cano :)
Amin aminnnn..
Bende 6 Şubat'tan beri görmüyorum yarimi..
2 Şubatta gittim Kars'a yanına, gördüm geldim ve dahada göremedim o günden sonra 2 kerede kamerada gördüm okadar
Ohh bak sen ne güzel gidip göreceksinnn.
Biz izinde kullanmadık ondan erken gelcek benim balım.
Aynen beybiii
Ama ağlamak yok...
biz de izin yapmıyoruz 5 şubatta gelcek o yüzdenBen her hafta sonu webcamda görüyorum ama yetmiyor yetmiyor off kokusunu özledim sarılmayı özledim evet hatta delirebilirim...bayramı çekiyorum iple...bayram şekeri niyetine süslenip gidicem bitanemee
VALLA ŞÜKRET HALİNE DERİM NE DİYİM BAŞKA BİZ GÖREMEYENLERDENİZAMA BENİMDE ŞAFAĞIM AZZZ Kİİİ
ŞAFAK : 126
diyorsun ki beterin beteri var haline şükret dostumtamam kız tamam napak bizim de şafağımız düşer plakalara elbet biz de bayram ederiz..bizim de karanlığımız aydınlığa kavuşur dimi dimi diimii
Düşcekk tabikideeeeee,
Karanlık Aydınlığa Kavuşacak Muhakkakk
burdan oraya nasıl gidiceksin kızzz
Düşcekk tabikideeeeee,
Karanlık Aydınlığa Kavuşacak Muhakkakk
ay aman kuzum sanki fizan mıısparta ... Gece bincem sabah yanındayım akşamında bincem evimdeyim
sanki dolmuşa binip cafeye sevgilisiyle buluşmaya gidiyorşaka mısın kuzum sennn
yooooşaka değilim ... ama şehir dışına çıkmak için sıkıntı çekmem yani çünkü 9 yaşından bu yana bi çok il gezmiş bi kızçeyim ben litfeen yaniii
VAY VAY VAYYYY ne kaaaa güzelde söylemiş kuzum bende çok gezerim sevmeyi ama sevdiğimin askerlik yaptığı yer dağ başında oraya anca konvoyla gidiliyor bunada benim sevgilim izin vermiyor kıskançlığımız tavan yapmış sekilde olduğu için...
bizim ilçede zaten jandarma karakolundao yüzden sıkıntı yok...bi koşu gidip görim kocişimi ayyy heycan yaptım
delisin sen yaaaçıldırmış olamalısın ama aşk adamı böyle yapıyor işte
ben istediğim herşeyi elde ettim şimdiye kadar... değerimin bilinmediği tek konu aşktı ...uğura kadar... şimdi beni deli gibi seven bi sevgilim varken ilk defa bu kadar emin olabiliyorken gözümü karartırım tabii ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?