Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..

ALLAH kavuştursun kızlar.bizde neredeydik nerelere geldik başladımmı bitiyor.burada da var evli arkadaşlarımız zor evet ama alışılmayacak gbide değil .kalan günlerin tadını çıkarmaya bakın ...

ALLAH kavuştursun kızlar.bizde neredeydik nerelere geldik başladımmı bitiyor.burada da var evli arkadaşlarımız zor evet ama alışılmayacak gbide değil .kalan günlerin tadını çıkarmaya bakın ...

Amin canım,sağolasın..
İnşallah geçecek bu günler..
Allah kavuştursun hepimizi....

Gözde bende canım memnun oldum
Kızlar ben fazla duygusalım şimdiden söylüyorum burayı ağlama duvarına çeviricem büyük ihtimal

memnun oldum canımmm :) sakın öyle bişey yok ağlamak yok braya gülmek için giriyoruz

Son düzenleme:

Amin teşekkürler Allah hepimize kavuştursun kızlar.
Ben evli değilim ama her günümüz birlikte geçiyor bakalım alışmak nasıl olacak.
Ama bir şekilde geçicek elbet herkes yaşıyor bu süreci..

Kızlar Güzel Dualarınıza Toplu amin diyorum :)

Sonra;

Bende İstanbul'da Yaşıyorum..
Muhabetinize ortadan daldım ama idare edinn :)

Kızlar Güzel Dualarınıza Toplu amin diyorum :)

Sonra;

Bende İstanbul'da Yaşıyorum..
Muhabetinize ortadan daldım ama idare edinn :)
duamız amiiinnnnnn inş... her zamn gir konuya başından sonundan ortasından konunun giriş gelişme ve sonuç bölümü yok hepsi aynı yere çıkıyor zaten beklemek özlem
Çoğu gitmiş azı kalmış öyle düşünmek lazım

kısa dönemimiz kaldı sadece

Ben henüz özlem kısmına geçmedim şimdi tutuşma evresindeyim

Gözde bende canım memnun oldum
Kızlar ben fazla duygusalım şimdiden söylüyorum burayı ağlama duvarına çeviricem büyük ihtimal

btün yazılanları okuyup ondan sonra hoşgeldin demeyi planlıyodum ama bu yazını görünce dayanamadım canımm hangimiz çevirmedikki ağlama duvarınaa hepimiz o zamanlardan geçtik ama hep öyle kalmıyo insan merak etme canımm

Ben henüz özlem kısmına geçmedim şimdi tutuşma evresindeyim

zamanı gelicek arayamadğında sadece sesini bile özlediğin zamanlar olacak zamanı gelcek onun orda mutlu olduğunu düşündğün zamanları bile özleyeceksin askerde onu mutlu etmek yüzünü güldürmek tek hedefin olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…