Bende istanbuldanım.
yaşım 21. Çalışıyorum grafik tasarımcı olarak
bende istanbuldan
yaşım 21.. (daha çocuğum o yüzden çocuğum yok bekarım)
Aynı zamanda bende çalışıyorum kamu sektöründe teknik ressamım
Aynı yaştaymışız canım
bende istanbuldan
yaşım 21.. (daha çocuğum o yüzden çocuğum yok bekarım)
Aynı zamanda bende çalışıyorum kamu sektöründe teknik ressamım
evet aynı yaştayız :) büşra ben senin adın nedir nedir ?
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..
Kızlar benide alın aranıza sevdiceğim 12 ağustosta askere gidiyorHenüz şafak belli değil çünkü paralımı yapıcak er olarakmı yapıcak 9 ağustosta belli olucak. Kesinleşince bende burada sizinle şafak sayacağım. İnşallah kısa dönem çıkar kızlar benim için dua edin
ALLAH kavuştursun kızlar.bizde neredeydik nerelere geldik başladımmı bitiyor.burada da var evli arkadaşlarımız zor evet ama alışılmayacak gbide değil .kalan günlerin tadını çıkarmaya bakın ...
Gözde bende canım memnun oldum
Kızlar ben fazla duygusalım şimdiden söylüyorum burayı ağlama duvarına çeviricem büyük ihtimal
ALLAH kavuştursun kızlar.bizde neredeydik nerelere geldik başladımmı bitiyor.burada da var evli arkadaşlarımız zor evet ama alışılmayacak gbide değil .kalan günlerin tadını çıkarmaya bakın ...
memnun oldum canımmm :) sakın öyle bişey yok ağlamak yok braya gülmek için giriyoruz
Haklısın canım ağlamak yok kendimi tutacağım
burdaki herkez 15 ay bekledi ve daha bekeleyecek olanlar var zorda olsa geçiyor günler bana kış gelmiyor mesela ARALIK Bİ GELSE
Az kaldı canım birşey kalmamışYaz bitmek üzere artık
4 ay mı az bi süreçıdiriciğimmmm aman tanrimm bu nasıl bi duygudur...
Kızlar Güzel Dualarınıza Toplu amin diyorum :)
Sonra;
Bende İstanbul'da Yaşıyorum..
Muhabetinize ortadan daldım ama idare edinn :)
duamız amiiinnnnnn inş...Kızlar Güzel Dualarınıza Toplu amin diyorum :)
Sonra;
Bende İstanbul'da Yaşıyorum..
Muhabetinize ortadan daldım ama idare edinn :)
Çoğu gitmiş azı kalmış öyle düşünmek lazım
duamız amiiinnnnnn inş...her zamn gir konuya başından sonundan ortasından konunun giriş gelişme ve sonuç bölümü yok hepsi aynı yere çıkıyor zaten beklemek özlem
kısa dönemimiz kaldı sadece
Gözde bende canım memnun oldum
Kızlar ben fazla duygusalım şimdiden söylüyorum burayı ağlama duvarına çeviricem büyük ihtimal
Ben henüz özlem kısmına geçmedim şimdi tutuşma evresindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?