Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..

Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..

Allah kavuştursun Meri, Allah yardımcıları olsun..
Sayılı gün cidden geçiyormuş..

Bizde 460 diyorduk..
Bugün ise Şafak: 100...

Allah kavuştursun Meri, Allah yardımcıları olsun..
Sayılı gün cidden geçiyormuş..

Bizde 460 diyorduk..
Bugün ise Şafak: 100...

Umarım gerçekten geçer..
Saymakla azalır belki ama onsuz geçirilen günler daha sancılı,daha sıkıntılı olacak..Rabbim kavuştursun seni de..Sağol esraburak..Allah yar ve yardımcıları olsun bütün askerlerimizin..

Bide bebeğiniz mi var :26:

Kızlar benide alın aranıza sevdiceğim 12 ağustosta askere gidiyor Henüz şafak belli değil çünkü paralımı yapıcak er olarakmı yapıcak 9 ağustosta belli olucak. Kesinleşince bende burada sizinle şafak sayacağım. İnşallah kısa dönem çıkar kızlar benim için dua edin

Merhaba kızlar..

Meri, İnan Öyle Bir Geçiyor ki zaman..
Ben Daha dün bu sayfalarda 418 / 318 / 218 diye şafak sayıyordum bugün çok şükür 118 oldum
sıkma canını sadece büyük bir sabırla beklemen gerekiyor..

.

Hayırlısı Neyse O Olsun Canım..
Kısa Uzun Hiç Farketmez Yeter ki Sağ Salim Gidip Gelmek Nasip Olsun Tüm Askerlerimize

hayırlısı olur inş. Allah sağ sağlim gidip gelmesini nasip etsin inş.

Meri, İnan Öyle Bir Geçiyor ki zaman..
Ben Daha dün bu sayfalarda 418 / 318 / 218 diye şafak sayıyordum bugün çok şükür 118 oldum
sıkma canını sadece büyük bir sabırla beklemen gerekiyor..

.

Canım sağ salim dönsün de..Sabır benim işimdir.Bazen taşlar konulsa da önümüze bu engeli de aşacağımıza inanıyorum ben..Sağol EmrEsra hep birlikte birbirimize destek olarak geçecek bu bekleyişler..Sana da hayırlı teskereler nasip olsun inşallah..

Ben İstanbul'dan..
Yaşım 25..
Evliyim,bir kızım var 6.5 aylık..
Aynı zamanda çalışıyorum sekreter & ön muhasebeci olarak..

bende istanbuldan
yaşım 21.. (daha çocuğum o yüzden çocuğum yok bekarım)
Aynı zamanda bende çalışıyorum kamu sektöründe teknik ressamım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…