sana bşey olmasın ya sorun ettiğin şeye bak git bi koşu gel bakıyım ordanda bize asker havası getir
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..
Merhaba kızlar..
25 ağutostan itibaren bende sizlerleyim..Kocam gidiyor askere..Samsun'a çıktı acemi birlik.Tam 460 gün..Nasıl geçecek onsuz..
Allah kavuştursun canım...
Allah kavuştursun Meri, Allah yardımcıları olsun..
Sayılı gün cidden geçiyormuş..
Bizde 460 diyorduk..
Bugün ise Şafak: 100...
Umarım gerçekten geçer..
Saymakla azalır belki ama onsuz geçirilen günler daha sancılı,daha sıkıntılı olacak..Rabbim kavuştursun seni de..Sağol esraburak..Allah yar ve yardımcıları olsun bütün askerlerimizin..
Merhaba kızlar..
Evet canım 6.5 aylık şimdi..
Kızlar benide alın aranıza sevdiceğim 12 ağustosta askere gidiyorHenüz şafak belli değil çünkü paralımı yapıcak er olarakmı yapıcak 9 ağustosta belli olucak. Kesinleşince bende burada sizinle şafak sayacağım. İnşallah kısa dönem çıkar kızlar benim için dua edin
Kızlar benide alın aranıza sevdiceğim 12 ağustosta askere gidiyorHenüz şafak belli değil çünkü paralımı yapıcak er olarakmı yapıcak 9 ağustosta belli olucak. Kesinleşince bende burada sizinle şafak sayacağım. İnşallah kısa dönem çıkar kızlar benim için dua edin
Meri, İnan Öyle Bir Geçiyor ki zaman..
Ben Daha dün bu sayfalarda 418 / 318 / 218 diye şafak sayıyordum bugün çok şükür 118 oldum
sıkma canını sadece büyük bir sabırla beklemen gerekiyor..
.
Hayırlısı Neyse O Olsun Canım..
Kısa Uzun Hiç Farketmez Yeter ki Sağ Salim Gidip Gelmek Nasip Olsun Tüm Askerlerimize
hayırlısı olur inş. Allah sağ sağlim gidip gelmesini nasip etsin inş.
Ayy kıyamma ona hiç Allah bağışlasın size canım benim
Teşekkür ederim kızlar Allah biran önce kavuşturur inşallah hepimizi askerlerimize
Canım çok sağol..Aminn inşallah..
sizler buraya nerden katılıyorsunuz yaş kaç kendinizden bahsedermisiniz ? :26:
Ben İstanbul'dan..
Yaşım 25..
Evliyim,bir kızım var 6.5 aylık..
Aynı zamanda çalışıyorum sekreter & ön muhasebeci olarak..
sizler buraya nerden katılıyorsunuz yaş kaç kendinizden bahsedermisiniz ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?