Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tabi canım kolay değil 460dan son günlere gelmek günler geçerken zor geçiyor ama ardına bakınca vayy o kadar geçmiş mi diyorsun :) benim şafağım şuan 204 ama geçen günleri düşününce buda geçer diyorum tatlım.bide ben izmire gidiyorum ya ablam orda olunca görüşme sansımız oluyor zaman o yüzden daha iyi geçiyor.kışın gene gidicem

Ben normalde herşeye heyecanlanan bir insanım ama ölü gibiyimm..
Provalara başladım kahveleri nasıl dökmeden verebilirim diye Sakarım da az

Canım tekrardan hayırlısı olsun nişanın bu arada takıp ettiğim kadarıyla nişanın teras da olucaktı en son. Benım de nişanım evde olmustu olayı şıklaştırmak amaçlı bı kac basit süsleme yapmıstım ıstersen paylaşıyım sanada fıkır olur

kızlar ben çıkıyorum.sıcak bastı pc başında gene.öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnn

iyi geceler hayırlı sahurlar

çok heycanlanmayın kızlar tadını çıkartın çok güzel tatlı telaşlar bunlar :)) şimdiden mutluluklar dilerim...

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana şafak:204

Plakalara gelme şafağı:123

Mehtap:30

100'lere gelme şafağı:5

:119: :119: :119: :119: :119: :119:

Duygu canım benim çok teşekkür ederim düşüncen için..
Evet canım ay sonu terasımızda olacak.. Bende böyle bir masa hazırlamak istiyorum pasta kesilecek fln ama bu kadar iyi yapabilir miyim bilemiyorum Ayrıca tepsini çok beğendim sade ve şık olmuş, kimisi çok fazla abartıyor..
Ben tepsimi kayınvalideme bıraktım o kendi el emeğiyle yapmak istedi..
Sofra içinde annem ve teyzemlerden yardım alarak b tarz birşey hazırlamayıı düşünüyorumm..
Evde nişan hakkında sorularım var aslında başını ağrıtabilirim biraz..
Tekrar çok teşekkür ederim canım

tepsi çok güzelmiş gerçekten bayıldım

Kızlaarrrr Günayydııınnnnn

Sabah Şafağımı atıyım bende gece atamadım

Şafak : 125

Aynen canım bende günlük tutuyorum sonlara geldiğimde okuduğumda vayy bee dicem bitti işte bitmez dediğim şafak..
Zor olucak ama bitiricez canım. Sizde bu yollardan geçip bitirdinizz.. Biz de dayanıp Allahın izniylee Şafak doğan güneş'e ulaşıcaz..

"...Şafak: 99..."

Üç haneli sayıları yedik bitirdik..
Artık yok.. 3 haneli sayılar yok.

Allahım sana çok çok şükürler olsun bize bugünleri gösterdin..
Kızlar nasıl mutluyum anlatamam.
399'lara 299'lara 199'lara indiğimizde hep deli gibi sevinmiştim artık 400 demeyeceğiz 300 demeyeceğiz diye.
Ama şimdi bu mutluluk bambaşkaymış, artık 100 demeyeceğiz..
Artık 3 haneli rakam saymayacağız.

Allah henüz 99 dememiş tüm yarenlere nasip etsin bu duyguyu...

99 demek muhteşem bir duyguuuuuuu !

ÖMRÜM, SENİNLE GURUR DUYUYORUM

oy oy oy maşallah kuzuların kuzusu inş. herşey istediğin gibi olur bizede nasip olur inş..

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 2 Hanelilere Son : 18 Gün.. ♥

♥ Plakalara Son : 36 Gün.. ♥

♥ Son 16 Haftamız.. ♥

♥ Son 3 Ay 3 Haftamız.. ♥

♥ Şafak : 117.. ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

.::EmrEsra::.

:123:​

bak hele nede süsleyip püsleyip şafağa gelmiş

ben napayımm süslerriim böyleeee seviyorummmm süslemeyi

birde bu şafak süslenmesinde hangi şafak süslensin öyle değil mi :119:

ya bi plakalara düşsek süper olacakta düşemiyoruz hep çikın çikınn birazda inın beeee İnınnnnnn

Ne güzel süslemişsin öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…