Anladım tatlım o zaman kolay bulursun abartıya gerek yok nasıl olsa evde oldugundan modeller kısıtlanıyor tabiki..
Bulursun ama sona bırakma sıkışırsın sonra
Eylüldede beni istemeye geleceklerÇok heyecanlanıyorum düşündükçe ayyy resmen önümüzdeki ay
347. dönem gitti :)) biraz geç oldu ama kpss falan derken atandı sonra aday memurluğun kalkmasını bekledi sıra anca askerliğe geldi işte :)) çok teşekkür ederim hoşbuldum :))
ay canım aynı zamanda gelecekler demekki.serkan 10 eylülde izne geliyor.13 falan istemeye geliriz dedi.16sında nişan düşündük.15 gün izin kullancak geri kalan günleride nişanlı nişanlı geze toza hayal ettik
hoşgeldinn canımm aramızaa. şimdiden hayırlı teskerelerrr
Benim yarimde 22 Ağustosta terhis olacak bi toparlanır işlerinin başına geçer bakar ne oluyor ne var ne yok ..
Ertesi gün gelcek ona kalırsaEylülde gelin dedim bizde ona göre hazırlanırız işte :)
Biz nişanımızı Ekim gibi düşünüyoruz tatlım uzaklık olunca böyle oluyor :)
İsteğim 13 Ekim bakalım :)
Son 19 gün canım :)
anladım canım.güzel plan yapmışsınız inşallah öyle devam eder.13 ekim özel bi gün mü
Bende neden heyecan yok :101:
kuzuu heycanı bilmiyıorum ama şu yüz ifadesine bayıldımm yaaa
oo bişey kalmamış ne güzel :))
Bende neden heyecan yok :101:
hoşbuldummm kuzucumm hoşbuldumm ama çokta pis kıskandım yanee. bende nişan istiyorum bnde düğün istiyorummm
Seninde nişana az kaldı be yavrum ya
Ya ben çok heyecanlanıyorum mideme kramplar giriyor
2si bir arada değil canım. Ama 13 bizim aşk günümüz :) O gün başladık ilişkimize... Ekim ise doğum günüm olan ay ..
Hemde en uygun zamanlar :)
Eylülde çok özel bi ay o yüzden Eylül ve Ekimde güzel şeyler olsun istiyorum-ruz :)
Kısa donem yanı ?
Yahu uzuldugune deymez gozyasın kurumadan gelıverır hemencene 5,5 ay nedır kı düşün yanı senın nişanlın gelınce bız daha askerliği yenı yarılamıs olucaz :)
Ben normalde herşeye heyecanlanan bir insanım ama ölü gibiyimm..
Provalara başladım kahveleri nasıl dökmeden verebilirim diyeSakarım da az
ooo çok güzel tatlıminşallah herşey hayal ettiniz gibi olur.bizde şimdiden eylülde nasıl ayrılcaz diye düşünüyoruz ağlaştık gene bugün sinir oluyorum ya ayrılıklara
Bende istiyorum nişanNazar etme nolur say seninde olur
Nazar işin şakası canım takıldım öyle
Seninde olacak merak etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?