Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım aynı zamanda gelecekler demekki.serkan 10 eylülde izne geliyor.13 falan istemeye geliriz dedi.16sında nişan düşündük.15 gün izin kullancak geri kalan günleride nişanlı nişanlı geze toza hayal ettik

347. dönem gitti :)) biraz geç oldu ama kpss falan derken atandı sonra aday memurluğun kalkmasını bekledi sıra anca askerliğe geldi işte :)) çok teşekkür ederim hoşbuldum :))

Kısa donem yanı ?
Yahu uzuldugune deymez gozyasın kurumadan gelıverır hemencene 5,5 ay nedır kı düşün yanı senın nişanlın gelınce bız daha askerliği yenı yarılamıs olucaz :)

Benim yarimde 22 Ağustosta terhis olacak bi toparlanır işlerinin başına geçer bakar ne oluyor ne var ne yok ..
Ertesi gün gelcek ona kalırsa Eylülde gelin dedim bizde ona göre hazırlanırız işte :)
Biz nişanımızı Ekim gibi düşünüyoruz tatlım uzaklık olunca böyle oluyor :)
İsteğim 13 Ekim bakalım :)

Hoşgeldin adaşım yasminim

anladım canım.güzel plan yapmışsınız inşallah öyle devam eder.13 ekim özel bi gün mü

anladım canım.güzel plan yapmışsınız inşallah öyle devam eder.13 ekim özel bi gün mü

2si bir arada değil canım. Ama 13 bizim aşk günümüz :) O gün başladık ilişkimize... Ekim ise doğum günüm olan ay ..
Hemde en uygun zamanlar :)

Eylülde çok özel bi ay o yüzden Eylül ve Ekimde güzel şeyler olsun istiyorum-ruz :)

Son düzenleme:
oo bişey kalmamış ne güzel :))

Kalmasın artık canım ya geçen sene Mayıs ayından beri sayıyorum

Bende neden heyecan yok :101:

Seninde nişana az kaldı be yavrum ya
Ya ben çok heyecanlanıyorum mideme kramplar giriyor

hoşbuldummm kuzucumm hoşbuldumm ama çokta pis kıskandım yanee. bende nişan istiyorum bnde düğün istiyorummm

Bende istiyorum nişan Nazar etme nolur say seninde olur
Nazar işin şakası canım takıldım öyle
Seninde olacak merak etme :)

Seninde nişana az kaldı be yavrum ya
Ya ben çok heyecanlanıyorum mideme kramplar giriyor

Ben normalde herşeye heyecanlanan bir insanım ama ölü gibiyimm..
Provalara başladım kahveleri nasıl dökmeden verebilirim diye Sakarım da az

ooo çok güzel tatlım inşallah herşey hayal ettiniz gibi olur.bizde şimdiden eylülde nasıl ayrılcaz diye düşünüyoruz ağlaştık gene bugün sinir oluyorum ya ayrılıklara

Kısa donem yanı ?
Yahu uzuldugune deymez gozyasın kurumadan gelıverır hemencene 5,5 ay nedır kı düşün yanı senın nişanlın gelınce bız daha askerliği yenı yarılamıs olucaz :)

ne bileyim ya biz zaten ayrı şehirlerdeydik 1 sene oldu izmire atanalı :)) çok alşmıştım zor oluyo o yüzden ( ama daha yarın sınava giricek kısa dönem mi uzun dönem mi haftaya belli olucak daha şafak belli deiğil yani :))

Ben normalde herşeye heyecanlanan bir insanım ama ölü gibiyimm..
Provalara başladım kahveleri nasıl dökmeden verebilirim diye Sakarım da az

Emin ol o provaları bende yapacağım
Bende heyecandan dökermişim bide
O gün ayakkabıda giyicem ben güzel bir elbiseyle kombin :) Ayakkabımla halıda yürüyüş denemeleri yapcam takılmamam lazım

ooo çok güzel tatlım inşallah herşey hayal ettiniz gibi olur.bizde şimdiden eylülde nasıl ayrılcaz diye düşünüyoruz ağlaştık gene bugün sinir oluyorum ya ayrılıklara

İnşallah canım.Sorma o ayrılık anlarından nefret ediyorum.
Bugünde yarim msj yazmış diyor bir daha ayrılmak yok dimi bırakmıcaz birbirimizi rüya değil bitiyor kavusuyoruz dimi demiş kıyamam ya
İnanamıyoruz ki rüya gibi gerçektende.O koca rakamları ufacık yaptık

Bende istiyorum nişan Nazar etme nolur say seninde olur
Nazar işin şakası canım takıldım öyle
Seninde olacak merak etme :)

anladımm kuzum anladımmmm ayy dur yinede maşallahını koycam ben hatta 41 tanee

41 kere maşallahh adaşımaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…