Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oy oy oy maşallah kuzuların kuzusu inş. herşey istediğin gibi olur bizede nasip olur inş..

Aminnnn beybiimm aminnnn :)
Darısı size :)

Süslü seniiiiiiiiii
Güzel adaşımın güzel tablosuuuuuuuuuuuuu

ezel oldu gideli ezel
ezelden beri,
bir sen
bir ben
bir sual
bir meal
sen aynı sen,ben aynı ben ...
Bir tek hasretin aynı değil...
o gitgide büyüyor,her saniye...

Çok haklısın canım ateş düştüğü yeri yakıyor..Aynı dertten olanlar aynı acıyı hissederler..
kızlar buraya ağlamak için gelmiyoruz had bakalım makara yapalım birazcık ağla ağla geliyola mı sankimmm
ezel oldu gideli ezel
ezelden beri,
bir sen
bir ben
bir sual
bir meal
sen aynı sen,ben aynı ben ...
Bir tek hasretin aynı değil...
o gitgide büyüyor,her saniye...

ağlamakkkkk yok yüreğimmm sıalamak yok yüreğimmm ne acılar yşadık biz seninleeee kızım onu bıunu bırak gülmeye bak eğlen hadi tey tey teyteyeteyeyetey heyyooo

günaydınnn kızçelerimmmmmm

günaydıııııııııııııınn

aah gitgide sarıyor hasret içimi...
rüyamda gördüm sevdiceğimi...
sarıldım sımsıkı ,yattım göğsüne...
bilmiyorum o bunları da hisseder mi....

aah gitgide sarıyor hasret içimi...
rüyamda gördüm sevdiceğimi...
sarıldım sımsıkı ,yattım göğsüne...
bilmiyorum o bunları da hisseder mi....

emin ol onlar bizden daha çok hisseder çünkü orda onların hissedebilcekleri başka hiç bişey yok

çok özledimmmm

kuzucanımmm bende çok özledim ama canını sıkıp üzülünce zaman daha çabuk geçmiyor dahada yavaş geçiyor eğlen burda topikte gül et zmanı hızlı geçirmeye bak saate bakma mesela yada zamanı düşünme sürekli ben sahsen öyle yapıyorum oyle zaman daha çabuk geçiyor..

Benim için 120 hiç bitmedi mesela hep aynı yerde sayıyormuşum gibi hissettim bi ara 129dan düşmeye başladım tam 20ler biticek mert demezmi şafağı yanlış saymışız 138 sanki tekrardan aynı günleri yasadım ama bak bitiyor son 125

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…