Duygu canım benim çok teşekkür ederim düşüncen için..
Evet canım ay sonu terasımızda olacak.. Bende böyle bir masa hazırlamak istiyorum pasta kesilecek fln ama bu kadar iyi yapabilir miyim bilemiyorumAyrıca tepsini çok beğendim sade ve şık olmuş, kimisi çok fazla abartıyor..
Ben tepsimi kayınvalideme bıraktım o kendi el emeğiyle yapmak istedi..
Sofra içinde annem ve teyzemlerden yardım alarak b tarz birşey hazırlamayıı düşünüyorumm..
Evde nişan hakkında sorularım var aslında başını ağrıtabilirim biraz..
Tekrar çok teşekkür ederim canım
HAKKARİ DE GÖREV YAPAN BİR UZMAN ÇAVUŞ TARAFINDAN SAYFAMIZA GÖNDERİLEN MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM
Bu yazdığımı okuyan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum bizler Hakkari Şemdinlide görev yapan uzman çavuşlar olarak tüm arkadaşlarım adına yazıyorum temmuzun 23 ünden itibaren çatışma devam ediyor ve ana kuzuları can veriyor o.çocukları köyün içinden bizlere ateş açıyor ama bizim yetkimiz yok yerleşim yeri olduğu için karşılık veremiyoruz versem de suçlu oluyorum benim ülkemin yasaları beni haksız buluyor buradan sesleniyorum paylaşın ve yayın bu acı gerçekleri yeter artık yeter 2 kardeşimizi daha verdik toprağa neden ne için vatansa vatan ama kendi vatanımın yasaları beni suçlu buluyor.
VE TELEVİZYONLARDA GEÇEN HABERLERDE 1000O BİN ASKERLE OPERASYONUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ALAKASI YOK ŞUAN 350 KİŞİYLE MÜDAHALE EDİYORUZ 3 TANE ÇAPULCUYA PAPUÇ BIRAKACAK HALİMİZ YOK SIKINTI KÖYÜN İÇİNDEN ATTIKLARI İÇİN BİZİM KÖYE ATMA YETKİMİZ YOK ŞU DA BİLİNSİN Kİ ADI GEÇEN YİĞİTLER KÖYÜNÜN HEPSİ TERÖRİSTTİRRR..
artık bu devlete diycek bir şey bulamıyorum ben çok üzgünüm çokkk
ahaahha Yasemiiinnhalaa unutulmadı mı o
eeee şeyyyyy öhömmmm hangi yaseminnn
ne pudingi ya biri bana şu puding mevzusunu nutellayı anlatsın yaaaaaaa
bu ne demekmiş ya :26:
kızlar ben çıkıyorum eve gitme vakitm geldi kendinize cici bakın biride bana maille puding ve nutella hikayesini anlatsn
atarsa 201
mehtap çok yakınnnnnnnn
kimler burda bakalım kızlarrr sohbet edelim
Ben varıım canım beğenirsenn
ben geldim kızlarnasılsınız
offf sıkıldımm sohbet edicekte yokk
hoşgeldin hemşerimm (sıkılıyordum iyi oldu sen nasılsın
ben geldim kızlarnasılsınız
hoşbulduk hemşocumiyiyim tatlım şükür.niye sıkıyosun bakimmm
burdayımmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?