Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kimbilir kaçıncı değiştirişim hattımı sayısını unuttum yoluma da çıktı defalarca aldı boyunun ölçüsünü ama bıkmıyor arkadaş bıkmıyor
en ilginç yanı da hayatımdaki herşey iyi ise ve mutluysam yapıyor ...

sende on mutlu olduğunu belli etme o zman.. :26: içinde yaşa duygularını

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

Yarimin emekliye ayrılan takım komutanı pazartesi günü gelecekmiş aşkımla vedalasmak için :)
Sormuş ne zaman terhis oluyorsun Mehmet bayramdan sonra deyince dur bakalım demiş bi geleyim konuşusuz,, bayramdan önce yollar inşallah ya zaten bayramda iş yok güç yok ne yapacaklar orda yollasın aşkımı çok dua ediyorum
Onunla vedalaşmak için kalkıp geliyor birşeyler yapar artık

Yani inşallah :116:

kızlar ben çıkıyorum eve gitme vakitm geldi kendinize cici bakın biride bana maille puding ve nutella hikayesini anlatsn

canım bu sene bütün askerde moda herhalde ben gelince herşey daha güzel olcak diyo askerim nedir bu lafın aslı astarı bilen varsa söylesin
boşver aslını yaşarız inş en güzel günleri hepimizgörüşürüz cnm
amin canım aminnn

ya eski erkek arkadaşım olmaz olaydı köpek ... ya hayatımdan gittiğinden beri bitmedi saçmalıkları...
inanmıyorum ya tahmin ettim zaten geç düştü jeton demin..bırak yaa.naparsa yapsın cvp verme sakın.

aa hadi işn cnm yaa hadi bakalım eniştemiz bikaç gün erken gelir inşAllah

ay ne cevap vermesiii ... ama ürkütüyor bu defa kaçırmaya kalkmasın bu öküz beni

İnşallah canım ya inşallah :116:22 olacağına 19 olsun 20 olsun mesela, 1 gün eksilse 21 olsa bile yeter ki

HAKKARİ DE GÖREV YAPAN BİR UZMAN ÇAVUŞ TARAFINDAN SAYFAMIZA GÖNDERİLEN MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

Bu yazdığımı okuyan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum bizler Hakkari Şemdinlide görev yapan uzman çavuşlar olarak tüm arkadaşlarım adına yazıyorum temmuzun 23 ünden itibaren çatışma devam ediyor ve ana kuzuları can veriyor o.çocukları köyün içinden bizlere ateş açıyor ama bizim yetkimiz yok yerleşim yeri olduğu için karşılık veremiyoruz versem de suçlu oluyorum benim ülkemin yasaları beni haksız buluyor buradan sesleniyorum paylaşın ve yayın bu acı gerçekleri yeter artık yeter 2 kardeşimizi daha verdik toprağa neden ne için vatansa vatan ama kendi vatanımın yasaları beni suçlu buluyor.

VE TELEVİZYONLARDA GEÇEN HABERLERDE 1000O BİN ASKERLE OPERASYONUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ALAKASI YOK ŞUAN 350 KİŞİYLE MÜDAHALE EDİYORUZ 3 TANE ÇAPULCUYA PAPUÇ BIRAKACAK HALİMİZ YOK SIKINTI KÖYÜN İÇİNDEN ATTIKLARI İÇİN BİZİM KÖYE ATMA YETKİMİZ YOK ŞU DA BİLİNSİN Kİ ADI GEÇEN YİĞİTLER KÖYÜNÜN HEPSİ TERÖRİSTTİRRR..

artık bu devlete diycek bir şey bulamıyorum ben çok üzgünüm çokkk

Allahım inanamıyorummm tek Haneli sayılara geldimm. 460 tan geldim buralara çok şükür..
300ler 200ler 100ler plakalar derkennn Şimdiii Şafak 9

kızlarr mehtabım doğan güneş(

rabbim inşallah sonsuza kadar kavuşmamızdada güneşi bize doğdurur

Ne için gönderiyoruz canlarımızı askere?Üç beş çapulcu öldürsün diye mi?İşte bunları okuduğumda,duyduğumda kimsenin askere gitmesini istemiyorum.Savaş yok bir kaç dengesiz yüzünden ölüyor yavrucaklar.Yazık!!Bu devletin vur emrini vermesi lazım bu kadar basit.Göz göre göre ölenler bizim canlarımız..Çok üzgünüm çok

sana çok çok katılıyorum canım savaş olsa hadi neyse hadi bi yerleri toprakları kazanmak için can versek gene amenna ama keyfi keyfine şehitler veriyoruzz dayanılacak bi durum değil

sana çok çok katılıyorum canım savaş olsa hadi neyse hadi bi yerleri toprakları kazanmak için can versek gene amenna ama keyfi keyfine şehitler veriyoruzz dayanılacak bi durum değil

Savaş olsa kim durur ki yerinde.Bütün halk kalkar yerinden.Ama ama elin üç beş şerefsizi gelip askerimize sıkacak.Devlet sahip çıkmayacak.Nalet olsun böyle devlete..Fakirin çocuğu ölüyor diye boşuna dememişler.Ah olaydı bedelli paramız bizde göndermezdik..!Yazık yazık..Ateş düştüğü yeri yakıyor bu yüzdendir ben nasıl duracağım kocam askerdeyken..Hop oturur hop kalkacağım yerimden.Allah'ım sizleri korusun..Rabbim onlar sana emanet..

demek evlisin canım, tabiki evliyken daha da zordur çok zor bir durumdayız hepimizde bekleyenlere daha da zor senin askerin nerdeki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…