Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
demek evlisin canım, tabiki evliyken daha da zordur çok zor bir durumdayız hepimizde bekleyenlere daha da zor senin askerin nerdeki

Evet canım evliyim.Daha gitmedi canım 25.de teslim olacak.Samsun'a çıktı.Dünden beri böle kötü haldeyim işte..Allah'ım bizlere sabır onlara güç kuvvet versin..

Evet canım evliyim.Daha gitmedi canım 25.de teslim olacak.Samsun'a çıktı.Dünden beri böle kötü haldeyim işte..Allah'ım bizlere sabır onlara güç kuvvet versin..

aa öylemi canım daha yenisin yani hayırlısı olsun canım, bn askerimi usta birliğine diyarbakıra göndereceğim ben nasıl geçireceğim günlerimi hala bi fikrim yok allahım onlarla olur inşallah

Allah kavuştursun. zaman öyle yada geçiyor. geçicek.. Bol bol dua edelim. Allah üzerinize sabır yagdırsınn

Hoşbuldumm.. İyiyim şükür sizler nasılsınız?

Mercem gördüm canım maşallah bizde peşinizden sıralandık geliyoruz ..

Son düzenleme:
aa öylemi canım daha yenisin yani hayırlısı olsun canım, bn askerimi usta birliğine diyarbakıra göndereceğim ben nasıl geçireceğim günlerimi hala bi fikrim yok allahım onlarla olur inşallah

İnşallah hayırlı olur.Hayırlısıyla gider gelirler hepsi inşallah..Bol bol sabıra,umuda ihtiyacımız var canım.Allah sabır versin bizlere.İyi haberleri gelsin hep.

Allah kavuştursun. zaman öyle yada geçiyor. geçicek.. Bol bol dua edelim. Allah üzerinize sabır yagdırsınn

Allah razı olsun canım.Dualarımız,umutlarımız hepsi onlarla.
Seninde doğan güneşin hayırlı olsun.Güneşin hiç batmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…